|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Pawel
Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2011 Повідомлення: 32 Звідки: Warszawa Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 01 Лютий 2012 23:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ja piszę bez ironii.
To ogrzewanie naprawdę działa bardzo wydajnie. Po dłuższej pracy jak dotknąłem nawiewu to można się oparzyć.
W moim służbowym samochodzie przy takim mrozie jak teraz jest ledwo ciepło i to przy ciągłej, nieustannej pracy na max.
W książce piszą, że ogrzewanie jest w stanie zapewnić różnicę temperatur na poziomie 80 stopni pomiędzy wnętrzem, a na zewnątrz.
P.S. Świetnie piszesz po polsku
To jest dziwny temat, gdzie dyskusja toczy się w trzech językach 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Barbarossa НашКузьмич

Статус: Offline Зареєстрований: 23.01.2009 Повідомлення: 3193 Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М
|
Додано: 02 Лютий 2012 00:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
Dzieki staram sie...Cos pamietam Naprawde, zrozumialem slusznie, ale czescziej byla w inny sposob poniewaz ta jednostka jest rowniez bardzo kaprysna
Najlepiej bylo by, gdybys byl w stanie mowic (pisac) w jezyku rosyjskim czy ukrainskim. Nas nikt nie rozumie 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Sashasalo

Статус: Offline Зареєстрований: 19.01.2010 Повідомлення: 712 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 968АЭ
|
Додано: 02 Лютий 2012 22:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Dlaczego?!. Jeszcze ja rozumiem
Przyjemnie jest, ze nawet cudzoziemcy na zaz-forum zachodza
Pawel, jak dowiedziales pro ten forum?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Pawel
Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2011 Повідомлення: 32 Звідки: Warszawa Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 02 Лютий 2012 23:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
Цитата: |
Najlepiej bylo by, gdybys byl w stanie mowic (pisac) w jezyku rosyjskim czy ukrainskim. Nas nikt nie rozumie Rolling Eyes |
Uczę się cały czas rosyjskiego, z Ramzesem z forum nawet rozmawiam po rosyjsku i jakoś się dogadujemy. Kupiłem nawet naklejki na klawiaturę z cyrylicą, jak dojdą to postaram się pisać, mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. Główny problem sprawiają mi nazwy części i jakieś trudne pojęcia. Oczywiście raczej nie będę pisał tak dobrze, jak Wy po polsku, nigdy wcześniej nie uczyłem się rosyjskiego. Także, jak będę pisał coś źle to mnie śmiało poprawiajcie
Цитата: |
Pawel, jak dowiedziales pro ten forum? |
Miałem problem ze swoim Zaporożcem i nie widziałem jak go rozwiązać.
Pisałem najpierw na polskich forach, ale odpowiedzi nie było, lub była zbyt uboga.
Pomyślałem, że skoro u nas prawie każdy "nasz" samochód ma swoje forum, to na Ukrainie powinno być forum Zaporożca. Wpisałem chyba "Zaz forum" możliwe, że cyrylicą w google i znalazłem
Jako, że po rosyjsku nie potrafiłem swojego problemu opisać napisałem po angielsku i dodatkowo po polsku, bo jak zauważyłem na Ukrainie sporo osób zna polski, a jak nie zna to coś tam rozumie
Ogólnie byłem na Ukrainie wiele razy i bardzo mi się Wasz kraj podoba, ale to już inny temat 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
GTMAD

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2010 Повідомлення: 389 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta
|
Додано: 03 Лютий 2012 15:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
Pawel писав(ла): |
zauważyłem na Ukrainie sporo osób zna polski, a jak nie zna to coś tam rozumie  |
Masz racje
Dobra praktyka w języku polskim.
W przyszłym tygodniu jadę do Krakowa, a następnie do Ceszyna.
Jeśli potrzeba części zamiennych - napisz
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|