|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Pawel
Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2011 Повідомлення: 32 Звідки: Warszawa Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 01 Лютий 2012 23:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ja piszę bez ironii.
To ogrzewanie naprawdę działa bardzo wydajnie. Po dłuższej pracy jak dotknąłem nawiewu to można się oparzyć.
W moim służbowym samochodzie przy takim mrozie jak teraz jest ledwo ciepło i to przy ciągłej, nieustannej pracy na max.
W książce piszą, że ogrzewanie jest w stanie zapewnić różnicę temperatur na poziomie 80 stopni pomiędzy wnętrzem, a na zewnątrz.
P.S. Świetnie piszesz po polsku
To jest dziwny temat, gdzie dyskusja toczy się w trzech językach 
|
|
| Повернутися до початку |
|
 |
Barbarossa НашКузьмич

Статус: Offline Зареєстрований: 23.01.2009 Повідомлення: 3194 Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М
|
Додано: 02 Лютий 2012 00:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
Dzieki staram sie...Cos pamietam Naprawde, zrozumialem slusznie, ale czescziej byla w inny sposob poniewaz ta jednostka jest rowniez bardzo kaprysna
Najlepiej bylo by, gdybys byl w stanie mowic (pisac) w jezyku rosyjskim czy ukrainskim. Nas nikt nie rozumie 
|
|
|
 |
Sashasalo

Статус: Offline Зареєстрований: 19.01.2010 Повідомлення: 712 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 968АЭ
|
Додано: 02 Лютий 2012 22:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Dlaczego?!. Jeszcze ja rozumiem
Przyjemnie jest, ze nawet cudzoziemcy na zaz-forum zachodza
Pawel, jak dowiedziales pro ten forum?
|
|
|
 |
Pawel
Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2011 Повідомлення: 32 Звідки: Warszawa Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 02 Лютий 2012 23:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
| Цитата: |
| Najlepiej bylo by, gdybys byl w stanie mowic (pisac) w jezyku rosyjskim czy ukrainskim. Nas nikt nie rozumie Rolling Eyes |
Uczę się cały czas rosyjskiego, z Ramzesem z forum nawet rozmawiam po rosyjsku i jakoś się dogadujemy. Kupiłem nawet naklejki na klawiaturę z cyrylicą, jak dojdą to postaram się pisać, mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. Główny problem sprawiają mi nazwy części i jakieś trudne pojęcia. Oczywiście raczej nie będę pisał tak dobrze, jak Wy po polsku, nigdy wcześniej nie uczyłem się rosyjskiego. Także, jak będę pisał coś źle to mnie śmiało poprawiajcie
| Цитата: |
Pawel, jak dowiedziales pro ten forum? |
Miałem problem ze swoim Zaporożcem i nie widziałem jak go rozwiązać.
Pisałem najpierw na polskich forach, ale odpowiedzi nie było, lub była zbyt uboga.
Pomyślałem, że skoro u nas prawie każdy "nasz" samochód ma swoje forum, to na Ukrainie powinno być forum Zaporożca. Wpisałem chyba "Zaz forum" możliwe, że cyrylicą w google i znalazłem
Jako, że po rosyjsku nie potrafiłem swojego problemu opisać napisałem po angielsku i dodatkowo po polsku, bo jak zauważyłem na Ukrainie sporo osób zna polski, a jak nie zna to coś tam rozumie
Ogólnie byłem na Ukrainie wiele razy i bardzo mi się Wasz kraj podoba, ale to już inny temat 
|
|
|
 |
GTMAD

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2010 Повідомлення: 389 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta
|
Додано: 03 Лютий 2012 15:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
| Pawel писав(ла): |
zauważyłem na Ukrainie sporo osób zna polski, a jak nie zna to coś tam rozumie  |
Masz racje
Dobra praktyka w języku polskim.
W przyszłym tygodniu jadę do Krakowa, a następnie do Ceszyna.
Jeśli potrzeba części zamiennych - napisz
|
|
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|