Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

50 лет Запорожцу
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 79, 80, 81  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Sportsman

Статус: Offline
Зареєстрований: 04.12.2004
Повідомлення: 100
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 20:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повторюсь еще раз - в каких числах пройдут самые значимые мероприятия? Я не смогу присутствовать всю неделю, могу только два дня. Вопрос - какие это дни? 16-17 или 15-16 или 17-18 июля?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 20:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA писав(ла):
Wladimir_Donetsk писав(ла):
Я чёт дупля уже не дам, так когда торжество в Запорожье, 1го или 18го, в июне или в июле?
А то мне отпуск надо согласовать.

15 июля - сбор участников в Запорожье,
желающие посещают оптовый авто-рынок (время работы с12 до 18 ),
поселение на о. Хортица (профилакторий ЗТЗ).
16 июля - міська рада узгодила как официальный день празднования 50-летия ЗАЗа, по программе, что писал Евгений.
17 июля и т.д. - начинаем отдыхать, по вольной программе...

Что то никто не отреагировал на фото, что я их, зря выкладывал?

evgeny1 писав(ла):
Приїзд в Запоріжжя плануємо після обіду 15-го липня (ИЮЛЯ). Поселяємося на о. Хортиця.

Зранку із супроводом "канарейок" ДАІ колоною з острова відправляємося в місто. Спочатку на АвтоЗАЗ.
Згідно попереднього плану 16-го липня - офіційна програма. Відвідини заводського музею, зустріч з ветеранами, які збирали перші "Запорожці". До речі ми ведемо дуже кропітку пошукову роботу по збору цікавої інформації про АвтоЗАЗ тих часів (до роботи з ветеранами залучені друзі-журналісти із Запоріжжя). Оскільки керівництво заводу (точніше прес-служба) зайняті іншими проблемами сучасності Sad спробуємо справитися власними силами. До сьогодні навіть не маємо відповіді на офіційне звернення клубу до директора та власника заводу... Можливо, доведеться намалювати декілька плакатів, щоб закликати "завод-маму згадати про своїх дітей" Smile

Потім їдемо в центр міста на площу Фестивальну у розміщаємо автомобілі на виставку й проводимо офіційні акції в тому числі встановлення офіційного досягнення о "Книги рекордів України"...
Просимо прихопити із собою костюми епохи "радянських шістдесятих-сімдесятих" типу СТИЛЯГИ для шоу-конкурсу"Елеганції"

Ввечері вертаємося на острів й розпочинаємо "вільну" програму...
І так ще два дня. Для всіх охочих додатково буде організовано культурну програму типу оглядової екскурсії п Запоріжжю, виступ козацького кінного шоу-театру та відвідини музею "Запорізька Січі"

Готуємо багато несподіванок-сюрпризів. Сподіваюся, приємних для усіх Smile

Львівський авто-фан-клуб "ЗАЗ-КОЗАК" готує спеціальні Кубки для тих, хто подолав найдовшу відстань на автомобілі "Запорожець" моделі ЗАЗ-965 "Горбатий" з географічних точок ЗАХОДУ, СХОДУ, ПІВДНЯ та ПІВНОЧІ.

Для любителів спорту (наприклад - футболу), якщо будуть охочі, організуємо футбольний турнір. На території ЗТР - непоганий спортивний майданчик

Думаємо весело проведемо час.

По завершенні Зльоту - плануємо продовження ралі дорогами Криму. Так званий винно-коньячно-купальне ралі...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

Зареєстрований: 30.01.2010
Повідомлення: 1488
Моє авто: моя, подтверждаю!

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 21:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вопрос. В КРЫМ И В ФЕОДОСИЮ будете ехать всей колонной или по 5 машин?

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 22:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Після Хортиці, поїздка в Крим - позапланова вільна програма. Думаю, багато вирішиться на Зльоті. Там домовимося. Все залежатиме від кількості охочих мандрувати далі. Мабуть, будемо їхати невеликими колонами, а місце для ночівлі в наметовому містечку узгоджуватимемо наперед. Так щоб усі разом ночували. В великі міста також бажано приїжджати разом. Так зручніше, легше напрягти місцеву поліцію, щоб охороняла автомобілі, поки ми підемо на "розграбування" міста , або на екскурсію, або на... Думаю, буде багато експромту...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 23:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а я к вам только тут в Феодосии могу присоедениться, как и где можем встретиться??? (я думаю это может решить телефонный звонок)

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 23:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaporoj писав(ла):
а я к вам только тут в Феодосии могу присоедениться, как и где можем встретиться??? (я думаю это может решить телефонный звонок)

Буду ждать звонка 18-го июля! (067 900 1111 Евгений Кравс)

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 23:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
zaporoj писав(ла):

Буду ждать звонка 18-го июля! (067 900 1111 Евгений Кравс)

ок, позвоню 18 июля. Запиши мой номер 099 403 65 12 Дмитрий(zaporoj) Торсунов

Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 11 Червень 2010 12:11    Заголовок повідомлення: Re: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

iryska писав(ла):
Хлопці з Києва, що приймали мене в 2009 році, зголосіться на мій e-mail або окремо, або хтось один хай зробить список (П.І.Б., контактний телефон, хто буде в Запоріжжі)

Я скинул Вам в личку список.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 12 Червень 2010 01:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Попередньо домовилися з директором "Першого автомобільного" телеканалу Іриною Твердовською про інформаційну підтримку усіх заходів пов'язаних з відзначенням 50-річчя випуску Першого "Запорожця".

В якості Генерального інформаційного партнера телеканал
відправить мобільну журналісько-операторську групу для оперативного висвітлення наших "подвигів" та створення підсумкового відеофільму (безкоштовне розповсюдження через Інтернет усім бажаючим). Велике прохання від авто-фан-клубу "ЗАЗ-КОЗАК" для учасників Автопробігу та Зльоту толерантно віднестися до розміщення рекламної наклейки каналу на якомусь з бокових задніх вікон Вашого автомобіля Smile

Київське представництво Телеканалу "Россия" в України зацікавилося укладенням джентельменської угоди про співпрацю з нами. Деталі нашої співпраці після перемовин з представниками корпункту, який спеціально приїде до Львова для висвітлення Третього Міжнародного ретро-фестивалю "Запорозькі забави з Левами", який пройде 12-13 червня.

Коли ми разом, нас - багато. Багато "жужиків" - разом "затопчемо" любе феррарі, не те що мерседес Smile

Повернутися до початку
Zorg

Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 12 Червень 2010 02:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
Велике прохання від авто-фан-клубу "ЗАЗ-КОЗАК" для учасників Автопробігу та Зльоту толерантно віднестися до розміщення рекламної наклейки каналу на якомусь з бокових задніх вікон Вашого автомобіля

Shocked
Як це толерантно? Не знаю як хто, але я ніяк не зможу толерантно віднестися до розміщення будь-чого на мому автомобілі, тим більше якихось наклейок. Сподіваюсь канал не очікує, що абсолютно всі запорожці будуть обклеїні їхніми логотипами?
Єдина річ, яку дозволю наклеїти в себе - стару водяну перебивачку на панель, з зображенням якоїсь ГДР-вської кінозірки жіночої статі Smile але навряд чи перший атомобільний вчинить таку люб"язність Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Zazik_91
ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Зареєстрований: 18.12.2009
Повідомлення: 3084
Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.

ПовідомленняДодано: 12 Червень 2010 09:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А пригласите пожалуйста клуб мерседесов феррари и.т.д.-пусть у них глаза на лоб повилазять от количества ЖУЖиков! Cool

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11632
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 12 Червень 2010 19:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zazik_91 писав(ла):
А пригласите пожалуйста клуб мерседесов феррари и.т.д.-пусть у них глаза на лоб повилазять от количества ЖУЖиков! Cool

куйню несешь...

Цитата:
...Іриною Твердовською...

а я с её сыном в школе учился))))

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 13 Червень 2010 00:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
18.07
виїзд до Мелітополя. Екскурсія на МеМЗ
.

Вопрос возник, во сколько выезжать?
И какая экскурсия в воскресенье?...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 14 Червень 2010 17:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Як, я вже неодноразово наголошував, наша політика - нікого ніколи ні до чого не змушувати. Тим більше кріпити наліпки на наш дорогоцінний "жужик". На скло наклейку інформаційного партнера (на час Автопробігу та Зльоту- наклейка виготовлена так, щоб не нанести шкоди) попросимо наклеїти лише більш "свідомих" ЗАЗ-менів

Кожен сам собі вирішує, що ліпити, якщо хтось знайде, наприклад, паливного спонсора який проплатить йому пальне, щоб приїхати на Зліт, ми будемо лише раді. Бо хочемо, щоб народу зібралося побільше...

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 14 Червень 2010 17:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA писав(ла):
Цитата:
18.07
виїзд до Мелітополя. Екскурсія на МеМЗ
.

Вопрос возник, во сколько выезжать?
И какая экскурсия в воскресенье?...

Ми ("ЗАЗ-КОЗАК") плануємо екскурсію на МеМЗ в понеділок 19-го липня. Це є в наших планах на www.zazkozak.com
Ми маємо хороші стосунки з дирекцією заводу та власниками (в 2006-му вже там були). Саме тому ми не резервуємо ночівлю на Хортиці з 18-го на 19-те.

Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися. Окрім того, ми плануємо після 18-го авто-екскурсію поза містом...

Опис екскурсій.

Запоріжжя. Запоріжжя – край козацьких вольностей, перлиною якого є острів Хортиця. Хортиця – мініатюрна країна, на 12-кілометровій довжині якої розташовані всі ландшафтні зони України. На території острова знайдено поселення доби палеоліту, скіфів, сарматів, хозарів, кіммерійців, печенігів, половців, слов’ян. На ній перехрещувалися основні сухопутні та водні торгові шляхи.
Колись на острові було 129 курганів та древні астрономічні обсерваторії. Саме тут на Малій Хортиці Дмитро Байда-Вишневецький збудував у 1552р. замок, від часу Хмельниччини і до зруйнування Січі Хортиця була центром козацького руху. Зараз тут Національний заповідник та історико-культурний комплекс “Запорізька Січ”.
Шанувальники козацької історії можуть оглянути також 700-літній дуб, під яким згідно легенди, запорожці писали листа турецькому султанові. Стовбур дерева в діаметрі 6 м 32 см, висота 36 метрів. Варто поспішити, бо на даний час живою є лише одна гілка.
Найвидатнішою подією в історії міста Запоріжжя було будівництво ДніпроГЕСу – унікального творіння інженерної думки ХХ ст., який зробив Дніпро судноплавним по всій довжині. Від радянської епохи в Запоріжжі до наших днів дійшов також найбільший в Україні 20-ти метровий пам’ятник Леніну та район з цікавою архітектурою “Соцмісто”.

Василівка. Місто в якому знаходиться єдиний збережений замок в Запорізькій області. Архітектурний комплекс збудовано в 1889-1894рр. нащадками генерал-поручика Василя Попова. В час свого розквіту це був палац оточений оборонним валом, схожим на стіни московського кремля, в 15 кімнатах якого зберігалися картини відомих європейських художників, палац оточував прекрасний парк, з алеями та фонтанами.
До наших днів дійшли мисливський будинок, що схожий на казковий палац, з вежами, високими стінами, які увінчані зубцями, ефектна мініатюрна вежа, з якої відкривається прекрасний вигляд на мальовничу долину річки і парк та двоє вхідних воріт. Це єдиний в Україні комплекс де збереглися практично всі елементи садиби часів освоєння Дикого поля.

Кам’яна Могила. Національний історико-культурний заповідник “Кам’яна Могила” є унікальною пам’яткою світового масштабу. Це шестиметрове скупчення великої кількості пісковиків, що утворили багато печер і гротів, в яких давні люди мали свої святилища. В гротах збереглися малюнки датовані 20-м тисячоліттям до нашої ери і найдавніша в світі т.з. дошумерська писемність.
Деякі науковці стверджують, що вже 10 тисяч років тому, мешканці тих місць не лише вміли писати, а й знали основи астрономії, хімії та медицини, секрети плавлення металів, використовували плуг та колесо.
Кам’яна Могила є однією з 12 українських пам’яток, які планується внести до списку Свідової спадщини ЮНЕСКО. Пам’ятка, що в декілька разів давніша за всесвітньовідомі египетські піраміди чекає на Вас!

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 14 Червень 2010 17:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

sanitar писав(ла):
Zazik_91 писав(ла):

куйню несешь...

Цитата:
...Іриною Твердовською...

а я с её сыном в школе учился))))

Ірина - знову молода мамаSmile

Повернутися до початку
Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 14 Червень 2010 20:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
...Саме тут на Малій Хортиці Дмитро Байда-Вишневецький збудував у 1552р. замок...

Нажаль на о. Байда від замку нічого не залишилось... Sad
http://maps.google.com/maps?ll=47.835462,35.05084&z=17&t=h&hl=ru
Добре булоб по Хортіці (Запоріжжю), не на своїх авто, а на автобусі з пляшечкою пива Very Happy .
У на сьогодні було +35, завтра обіцяють +37...

http://weather.co.ua/show/?17
Аж бажання їхати до Криму пропадае...
Там ще більша спека.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 14 Червень 2010 20:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

50 лет Запорожцу

Программа:
15 июля - сбор участников в Запорожье,
желающие посещают оптовый авто-рынок (время работы с12 до 18 ),
поселение на о. Хортица (профилакторий ЗТЗ).
16 июля - официальный день празднования 50-летия ЗАЗа,
17 июля и т.д. - начинаем отдыхать, по вольной программе...

Место сбора - о. Хортица, профилакторий ЗТЗ

(карта и фото подробнее)

Офизиальная программа:
Утром с сопровождением ГАИ колонной с острова отправляемся в город.
Посещение заводского музея, встреча с ветеранами, которые собирали первые "Запорожцы".
Потом едем в центр города на площадь Фестивальную в размещаем автомобили на выставке и проводим официальные акции в том числе установления официального достижения в "Книгу рекордов Украины" ...
Просим прихватить с собой костюмы эпохи "советских шестидесятых-семидесятых" типа СТИЛЯГА для шоу-конкурса "Елеганции"

Вольная программа:
Львовский авто-фан-клуб "ЗАЗ-КОЗАК" готовит специальные Кубки для тех, кто преодолел самую длинную расстояние на автомобиле "Запорожец" модели ЗАЗ-965 "Горбатый" с географических точек Запада, Востока, Юга и Севера.
Для любителей спорта (например - футболу, если будут желающие, организуем футбольный турнир. На территории ЗТР - неплохой спортивная площадка
Кулиш, итд.итп.

http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?p=287601&highlight=#287601

Проживание:

1. Люкс - 2х комнатный номер с
двумя кроватями в одной комнате и
диванами в другой
260грн/сутки с человека.
(всего 8 номеров т.е. 16 мест.)

2. Номер с удобствами 2х местный
(от люкса отличается только тем, что всего 1 комната)
160грн/сутки с человека.

3. Номер с удобствами 3х местный
110грн/сутки с человека.
(всего 3-3х мест. и 1-4х местный, т.е. 13 мест.)

4. Номера с частичными удобствами (на этаже)
60грн/сутки с человека
(номера 3х местные всего 140 мест)

Р.С. Плохо то, что количество доступных мест по 100 и 150 грн. известно будет только 5 июля!
Остальные без проблем.

По палаткам все как раннее говорилось,
30 грн./сутки за одного человека.

ПРЕДОПЛАТА!!!

Символика

Бейджи делаете по такому примеру.

Маршруты
ЗАЗ-Козак (Львов)

Киевский клуб

Для пересечения границы Украины ЗАЗ-Козак клуб и Министерство Иностранных Дел Украины организовывают облегченную схему
прохождения таможенных пунктов Украины для учасников слета. Обращатся к Кравц Евгению (evgeny1) тел: 067 900 1111.

Все контакты и детали смотрите в соотвествующих темах форума.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 14 Червень 2010 21:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я так понимаю, ниже перечисленные ЗАЗоводы не едут?

napalm
vlad@SCORPIO
sasha_fv
Nakaut
Арамис
DJ_Technic
-==Илья==-
SHENOK
Исаев
Marudeus
Odinak

Прошу начать определяться, а то в июле меня не будет в городе, я уезжаю, и приеду к 14-тому...

Повернутися до початку
vlad@SCORPIO

Зареєстрований: 31.08.2007
Повідомлення: 1039
Моє авто: заз 965.Газ-69

ПовідомленняДодано: 14 Червень 2010 22:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

думаю что не успею сделать-"АВТОРИТЕТ" подвел.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 79, 80, 81  Наст.
Сторінка 51 з 81

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум