Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Балансірний вал

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
VVK

Статус: Offline
Зареєстрований: 15.01.2007
Повідомлення: 83

ПовідомленняДодано: 22 Липень 2007 11:10    Заголовок повідомлення: Балансірний вал Відповісти з цитатою

Почав більше питатись про викидання балансірного вала, і побачивв що не тільки Borislav викинув балансір, але і zaz-racer, пишуть що нічого негативноо в цьому нема, лиш позитив.
В кого шось ставалось, від того що він викинув балансір, може відбрації, виробітка распредвала, чи ше шось?
Питанння zaz-racer, а можна лишити лиш распредвал, без балансіра повністю, бо від осьового зміщення распредвал тримає упорний фланець?
І ще zaz-racer, я шось трохи не поняв, ти викидав балансір для поднятия давления (в 30лс моторах больное место), якого давления?
Шо порадити викидати чи ні балансірний вал?
Ця тема дуже зацікавила мене!!!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 22 Липень 2007 11:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

і чого він вам всім так муляє? Confused
раз його туди поставили, придумували корячились запихали, значить це не від балди він там стоїть.
на деяких іномарках їх навіть по два на голову стоять.

Повернутися до початку
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 23 Липень 2007 21:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не витягуй!!! Shocked Все таки шкода буде якщо з твоїм мотором щось трапиться, а виною тому буде відсутність балансвала

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
_Sandra_

Зареєстрований: 28.12.2006
Повідомлення: 138

ПовідомленняДодано: 24 Липень 2007 08:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

http://zakisi.net/data/show.php?n=048

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 24 Липень 2007 11:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Хороший двигатель в жужике такой уедет из под капота Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Hell-Racer

†

Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 24 Липень 2007 21:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Shocked Shocked Shocked Idea

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 27 Липень 2007 23:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
Igorr
Новичок

Добавлено: 12 Июнь 2007 10:37 Заголовок сообщения:
На контрольных испытаниях на предельные обороты зафиксировал следующее: максимальные обороты стандартного мотора на холостом ходу - 6200-6300. После загибает клапана. Точнее, оба раза один и тот же клапан. Кто не тупой - догадается какой и на каком цилиндре.
Без балансирного вала запоровский мотор работать может. Но вибрации настолько сильны что развинчиваются даже шпильки крепления головок блока. Всё нужно устанавливать на какую-нить стоп-пасту типа Локтайта. Меняется даже звук мотора.
Я просто эксперементировал с распредвалами, а проточить в самопальном вале канал под балансирный вал мне не взялись. Длительно не испытывал, поэтому какие последствия может иметь для мотора отсутствие балансирного вала не могу сказать. В принципе никаких (вроде). Это ведь лишь гаситель крутильных колебаний второго порядка. Вон Харлей-Дэвидсоны ездят без этих валов и ничего.

For me
Forever...
Повернутися до початку
yuron

Зареєстрований: 12.04.2014
Повідомлення: 24
Моє авто: Заз968м, Sierra2.3d

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2014 19:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Hell-Racer писав(ла):
Цитата:
Igorr
гаситель крутильных колебаний второго порядка.

Вообще то первого порядка т.к. вращается он с частотой КВ, а не с удвоенной

Повернутися до початку
Дядька
Камазовод

Зареєстрований: 07.06.2007
Повідомлення: 2422
Звідки: г. Горловка. ТД4 Никитовка(Микитiвка) Фосфорное гетто.
Моє авто: ВАЗ 2107

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2014 22:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

охуенный совет. а главное вовремя.

Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2014 23:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А ты чё, балансир похерил Shocked
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Mickael-GT

Зареєстрований: 06.01.2007
Повідомлення: 534
Моє авто: ЗАЗ 968м

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2014 15:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

тоже убрал балансир теперь буду ставить обратно. получилось, что на холостых работает нормально выше 2000 тоже нормально а в промежутке 1700-2200 зубы выкрашивает, если машину использовать только для гонок то можно и избавится от него, для гражданской езды лучше его оставить.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
os3Da

Зареєстрований: 13.05.2013
Повідомлення: 29
Моє авто: ЗАЗ 968м

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2014 21:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тоже до эксперементировался с баланс-валом. Как завел так аж двери чуть не отпали от вибрации а руль на глазах вибрирует (коленвал балансирован, жигопоршня)... Кароч говоря салон трясет, все гремит а толку 0, проехался по гаражам, прибавки не какой не почувствовал от вибрации заболели почки . Злой как черт опять разбирал и ставил баланс вал обратно Evil or Very Mad
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
splus86
Пьеро

Зареєстрований: 31.03.2012
Повідомлення: 278
Моє авто: ВАЗ 2101, Daewoo Nexia DOHC

ПовідомленняДодано: 29 Тра 2014 19:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

При последнем вскрытии движка (причиной вскрытия послужило фатальное разрушение шестерни балансира) выкинул балансир. Никакой вибрации и проблем с почками не было. Мощность не прибавилась. Звук мотора не изменился. Читаю другие сообщение и недоумеваю...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум