Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Куплю мотор 40 к.с. або новий блок

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запчастини
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
perets

Статус: Offline
Зареєстрований: 16.04.2008
Повідомлення: 104
Моє авто: Луаз, 1.2l, 4х4

ПовідомленняДодано: 21 Липень 2016 09:42    Заголовок повідомлення: Куплю мотор 40 к.с. або новий блок Відповісти з цитатою

Всім привіт.
Куплю для заміни мотор 40 к.с. або новий блок.
Розгляну всі варіанти.
Завчасно дякую.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 21 Липень 2016 20:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

новый блок есть 800 гривен
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

Зареєстрований: 02.06.2009
Повідомлення: 2424
Моє авто: Geely mk new comfort 2011 Пежо 301 1,6hdi

ПовідомленняДодано: 22 Липень 2016 05:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мотор живой нужен? Или под ремонт, если под ремонт устроит 600 грн.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
lipvis

Зареєстрований: 09.04.2015
Повідомлення: 87

ПовідомленняДодано: 28 Липень 2016 21:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

новый блок 700, а если двигатель с жигулевской поршневой 2200
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
perets

ПовідомленняДодано: 31 Липень 2016 22:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вибачаюсь що випав з теми...Робота.
По темі. Мені потрібно Луазку поставити на ноги. Маю в наявності тавродригло під луазокоробку, тобто з підшипником в КВ під хвостовик первинного вала КП.
Але чомусь не хочу я ставити цей мотор. По-перше потрібно буде різати моторний щит бо трамплер не стане. По-друге потрібно потім мучитись з цими трубками для ОР, радіатори, бачки і т.д.
Тому ціль така- купити блок новий і можливо РВ, коліно точнути до 0,25.Все інше своє. У мене і так мотор розточений.Можливо кину нову вазопоршневу, не знаю ще.

Повернутися до початку
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 01 Серпень 2016 10:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Картер під РВ можна завтулити...Житомирчани таке робили, але паходу в Київ відсилали
Повернутися до початку
Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

Зареєстрований: 02.06.2009
Повідомлення: 2424
Моє авто: Geely mk new comfort 2011 Пежо 301 1,6hdi

ПовідомленняДодано: 02 Серпень 2016 20:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У нас в Харькове делают завтуливание посадочного места под распредвал с шлифовкой шеек распредвала, удовольствие стоило 800 грн.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
perets

ПовідомленняДодано: 06 Жовтень 2016 15:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так ото ж. Виходить що краще купити новий блок і не мучитися с тими завтулюваннями.
Новий є новий

Повернутися до початку
XpoH

Зареєстрований: 08.10.2012
Повідомлення: 490
Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)

ПовідомленняДодано: 06 Жовтень 2016 16:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

є блок, шпильки на футорках під м12. РВ втулений у Вінниці, 8тис км тому. В комплекті з коліном(не випресовував) без маховика і центрифуги, хорошими опорами і толкатєлями. за все 400 грн. якщо цікавить, пиши в пп.

Останній раз редагувалося: XpoH (06 Жовтень 2016 23:53), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3187
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 06 Жовтень 2016 22:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

халява
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 08 Жовтень 2016 14:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Колено балансируется вместе с маховиком и центрифугой. Без них колено можно выюросить. тут сам картер дороже

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
perets

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2016 23:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

І як балансувати коліно з маховиком та центрифугою?
Принцип розумію. А технологія? Дрель та сверло?

Повернутися до початку
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2016 23:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да, в противовесах, на маховике и корпусе центрифуги высверливают лишний металл.

Есть на продажу мотор 1.4 типа расточенный до 82 мм сорокет. Но довольно дорого - 350 у.е. интересует?

For me
Forever...
Повернутися до початку
perets

ПовідомленняДодано: 27 Жовтень 2016 09:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я читав Вашу тему що до продажу того дригла.
Цікавий лот але мені задорого. Не бачу сенса в такому дриглі на Луазі. Хочу просто 79 мм.

Повернутися до початку
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4602
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2016 18:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Можно отдельно маховик отбалансировать, отдельно колено. Большой разницы не ощутишь., Если смущает комплексная балансировка.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запчастини Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум