Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Политическая тема (часть 3)
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 74, 75, 76  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
nafaniano

Статус: Offline
Зареєстрований: 26.06.2015
Повідомлення: 8
Моє авто: заз 968 МГ

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2015 11:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цена на нефть превысит 160 долларов за баррель, а мировой спрос на нее вырастет на 20% — к 2040 году Подробнее на НТВ.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/1586603/?fb#ixzz3vJkqhes8

йой, залишилось зовсім трошки почекати! :-))))

Международное рейтинговое агентство Moody's снизило прогноз по цене нефти марки Brent в 2016 году до $43 за баррель с ожидавшихся ранее $53 за баррель в связи с тем, что высокий уровень добычи нефти значительно превысил рост ее потребления.

Прогнозы по нефти марки WTI ухудшены до $40 с $48 за баррель, передает Прайм со ссылкой на доклад Moody's.

"Агентство ожидает, что стоимость обеих марок вырастет на $5 за баррель в 2017 и 2018 годах", – отмечается в сообщении.

Аналитики Moody's отмечают, что потенциальная отмена иранских санкций может добавить значительный объем нефти на рынок в 2016 году, компенсируя или даже превышая ожидаемое снижение добычи в США. В свою очередь, это приведет к длительному периоду избыточного предложения, что будет продолжать удерживать цены на нефть на низком уровне.
Агентство полагает, что баланс спроса и предложения в конечном итоге будет достигнут на уровне около $63 за баррель Brent, но только в конце десятилетия.
сподіваюсь , до того часу рашки вже не буде на мапі світу в такому складі як зараз.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10319
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2015 11:17    Заголовок повідомлення: поддержали 1 человек Відповісти з цитатою

Шо решил темку освежить, застоялась чуток?))))
Такое впечатление, что ты тут на форуме только ради проведения пропаганды.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
nafaniano

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2015 12:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lanc писав(ла):
Шо решил темку освежить, застоялась чуток?))))
Такое впечатление, что ты тут на форуме только ради проведения пропаганды.

так, вирішив темку освіжити. чи то суперечить правилам? це ж політична тема. доречі, що саме з моїх висловів ти розцінюєш як пропаганду? і пропаганду чого?

Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2015 13:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Чего стартуем? Где я писал о нарушениях правил чего либо?
Я высказал своё мнение.
Все твои посты в общем и по отдельности.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
nafaniano

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2015 14:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

гаразд. я не вважаю свої дописи пропагандою (так і не зрозумів чого). можливо мої дописи - це суб’єктивна, а не об’єктивна оцінка фактів. тож пропоную іншим учасникам бесіди оцінити, чи вбачають вони в моїх дописах пропаганду? і найголовніше питання - що саме я пропагую?
Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2015 14:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Хотя бы взять список твоих постов и увидеть, что как минимум 90% из них в этой теме и это за полгода с момента регистрации.
Других тем на ЗАЗфоруме нет.
Как только эта тема затихает, тут появляется nafaniano с новым вбросом.
Как только виден малейший намёк на срач, срач подогревается очередными вбросами.

Вот исходя из этих фактов я и делаю вывод, что кто-то тут политический тролль.

Я не думаю, что это приносит пользу нашему форуму.

Повернутися до початку
nafaniano

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2015 15:15    Заголовок повідомлення: поддержали 2 человек Відповісти з цитатою

Lanc писав(ла):
Хотя бы взять список твоих постов и увидеть, что как минимум 90% из них в этой теме и это за пол года с момента регистрации.
Других тем на ЗАЗфоруме нет.

слідкую за форумом вже роки зо три гостем, також перебував на олдбасклабі. вагався, яку машинку придбати - жужика вуханя чи ниску. люблю такі машинки. до цього не реєструвався, бо не було в мене жужика. у червні купив таки собі машинку і вже зареєструвався нормально.
оскільки на форумі вже багато якої інформації є, не маю чого поки додати, нові теми не створюю.

Lanc писав(ла):
Как только эта тему затихает, тут появляется nafaniano с новым вбросом.
Как только виден малейший намёк на срач, срач подогревается очередными вбросами.
Я не думаю, что это приносит пользу нашему форуму.

дещо про політику (через обійману мною посаду у державній службі і коло моїх інтересів) гадаю ,що трохи розумію, тому і ділюся своїми думками, (і не тільки своїми). вибач , але напрям теми такий, що за нинішніх умов не передбачає поцілунків у ясна. чи ця тема створювалася з метою примирення з рашкою та взаємних дифірамбів? якщо є бажання , щоб тема заглохла, чи вона тебе дратує - закрий її до біса. а поки ні - використовуватиму своє право на дописи у ній.

Lanc писав(ла):

Вот исходя из этих фактов я и делаю вывод, что кто-то тут политический тролль.

під тролем ти маєш на увазі порохобота? чи ольгінського ? твої висновки хибні та поверхневі.

Повернутися до початку
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2015 22:03    Заголовок повідомлення: поддержали 1 человек Відповісти з цитатою

nafaniano, тема создавалась, по большому счёту, для пропаганды, в хорошем понимании этого слова, т.е. для разъяснения форумчанам из РФ(и других "братских" и не очень республик бывшего соц.лагеря), что никаких бЕндеровцев, фашистов и хунты в Украине нет, что презик лёг под пуйла, а налажав, трусливо сбежал, что планы по оккупации Украины вынашивались в Кремле всегда(на моей памяти с 1996), что на Донбассе Украины против добробатов, ВСУ и нацгвардии воюют военнослужащие РФ, как контрактники, так и кадровые, и т.д., и т.п.
А не для злорадствований, проблема не в росиянах как таковых, у нас тоже зомбаков хватает, а в правительстве империи и в существовании самой империи, пока будет существовать российская империя, до тех пор и будет от неё исходить угроза, а в сохранении этой империи частично заинтересованы и США. И если кто-то надеется, что РФ распадётся на удельные княжества, я вас огорчу, США этого не допустят, как не допустило владение ядерными боеголовками Украине, или вы думаете, Кравчук по доброте душевной и простоте природной, взял и отдал в распил главный аргумент страны(Украина могла быть третьей ядерной державой в Мире), его вынудили, либо независимость без боеголоок под наши обещания, либо кремлёвский протекторат с боеголовками(здесь уже Кремль заявил права на свои, как правопреемника СССР, боеголовки), выбрали, кстати, на всеукраинском референдуме, свободу, но в полной мере её не оценили, за что сейчас и расплачиваемся.
Если кто не понял, США не нужно, чтобы на территории РФ была кучка феодалов с ядерными боеголовками в руках, пока у этого количества ЯО один владелец, пока и нет глобльной угрозы ядерного терроризма, это надо понимать.
Как говорил Дед Панас, "Отака хуйня малята"©.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 27 Грудень 2015 19:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Wladimir_Donetsk писав(ла):
... тема создавалась, по большому счёту, для пропаганды, в хорошем понимании этого слова, т.е. для разъяснения форумчанам из РФ(и других "братских" и не очень ...

И так никому и нечего не разъяснила, а лишь дала понять...
Что горбатого (читать ватного) - могила исправит...

to nafaniano Мне кажется что Ланс просто не то слово употребил.
Lanc писав(ла):
... Такое впечатление, что ты тут на форуме только ради проведения пропаганды.

Я так понял, что он хотел сказать не пропаганды - а политики...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 27 Грудень 2015 23:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Глава Нацполиции уволила "важняка" Мамку, тёрки между Порошенко и Яценюком?! или 2 раунд Аваков - Саакашвили
Повернутися до початку
Da4niki

Зареєстрований: 27.09.2013
Повідомлення: 37
Моє авто: Focus 3, ЗАЗ 965

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2015 11:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Оффтоп:

Я на этом форуме также по большинству отписываю только либо в купи/продай, либо в политической теме... Свои темы никогда не писал, даже на всяких драйвах не веду журналы, т.к. делаю машину как мне нравится, а там начнется "зачем шумку кладешь, с завода такого не было", "сиденья от оки - колхоз, то что тебе так удобней - без разницы"... Отписывать у кого то в теме, типо "круто, так же хочу" - тоже не вижу смысла, т.к. человек и так это знает)))

К чему я это написал, теперь я тоже политический тролль?? Или как помню тут многие граждане РФ написали, что если я считаю, что Украина идет по правильному пути (изменяет хоть что-то), а у нас все идет в полную жопу, то я бот?

Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2015 11:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Da4niki Больше похоже на сезонную паранойю ))))) Осень затянулась))))
Да и по остальным, перечисленным мною, пунктам не подходишь ))))

Повернутися до початку
nafaniano

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2015 11:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

проблема не в росиянах как таковых, у нас тоже зомбаков хватает, а в правительстве империи и в существовании самой империи, пока будет существовать российская империя, до тех пор и будет от неё исходить угроза

дозволь з тобою не погодитися, що проблема не в росіянах. я вже писав про відповідальність народу за дії держави, громадянами якої вони є.
И если кто-то надеется, что РФ распадётся на удельные княжества, я вас огорчу, США этого не допустят.....

про повний розпад не йдеться, проте , погодься, кавказ і росія - це зовсім різні народи, і насамперед відпадуть вони.
Если кто не понял, США не нужно, чтобы на территории РФ была кучка феодалов с ядерными боеголовками в руках, пока у этого количества ЯО один владелец, пока и нет глобльной угрозы ядерного терроризма, это надо понимать.

так, це цілком зрозуміло. кодло мавп з ЯЗ нікому не потрібне . і нам також. отже цілком вірогідно, що відпадуть лише ті теріторії, в яких ЯЗ немає.

до речі, мудрі люди вважають, що у чеченській війні переможець зовсім не росія.

Повернутися до початку
nafaniano

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2015 14:27    Заголовок повідомлення: поддержали 1 человек Відповісти з цитатою

Разругаться в пух и прах легко. Помириться и забыть надуманные обиды, порой, так трудно..... «Комсомольская правда» вместе с сайтом we-are-one.ru объявляет акцию: поздравьте своих родных и друзей, живущих по другую сторону российско-укpаинской границы, с Новым годом и Рождеством. Нам всем сегодня так нужны простые слова доброты. http://best.kp.ru/msk/we-are-one/
дуже цікава модерація. зверніть увагу на коментарі, які залишаються. ось пара цікавих:
"Желаю в новом году народам Украины определиться кто куда и каким путем пойдет и не мешать друг другу в выбранном им пути. По факту Украины и так уже нет.
Василий, Петрозаводск"
"....Кстати, в Киеве говорят на чистейшем русском языке.
Владислав, Москва"
"Читаешь письма с Украины — и плачешь…..Нет, не всех поразил вирус фашизма! С Новым годом, родной, братский, любимый народ Украины!!!!
Василий, Москва"

ну і найцікавіший - "Украинцы!!! Россия с вами.
Сергей, Елец", від себе відповім - йдіть но ви на чудову китайську гору Кху Ям! з нами не треба, вам тудой! Twisted Evil
до речі, якщо я правильно зрозумів , фото вгорі на сторінці спочатку було трохи інше

його в мережі переробили трохи

відтак, його переробили на поточне
Laughing

Повернутися до початку
DaYa

Зареєстрований: 10.08.2009
Повідомлення: 1520
Моє авто: ЗАЗ 968м, Kadett E, МЗМА 401

ПовідомленняДодано: 31 Грудень 2015 09:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Днепропетровская еврейская община требует гуманного отношения к Корбану

http://dnipro.depo.ua/rus/dnipro/dnipropetrovska-evreyska-gromada-vimagae-gumannogo-30122015100300

Как это на еврея вообще покушение сделали? хазяев обижают!

С наступающим! ШАЛОМ!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 05 Січень 2016 18:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

благодетели, блядь, начали возвращать спизженый газ
Повернутися до початку
Мурзік Васильович

Зареєстрований: 08.09.2014
Повідомлення: 17
Моє авто: MAN 8.136 ЗАЗ 968А

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2016 18:30    Заголовок повідомлення: поддержали 4 человек Відповісти з цитатою

Да макс щось ти вже малими буквами писати почяв відать розуміеш що хрень несеш но попрінципу(усрамся недамся) держи марку дальше Ватнік з тебе вийшов картіна маслом.
Повернутися до початку
nafaniano

ПовідомленняДодано: 08 Січень 2016 11:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

йошкін кот! чи це не той самий Вчоний Кіт, що на Рєпці ? якщо так - приємно бачити тебе тут! вибачте за офф.
Повернутися до початку
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4602
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 11 Січень 2016 22:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

http://apostrophe.com.ua/news/society/2016-01-11/seti-pozabavila-novost-o-kontslagere-dlya-rossiyan-na-donbasse/46609

Меня порвало с каментов))))

"Тiльки вчора з пацанами плитку клали в газовiй камерi"))))

Останній раз редагувалося: Саняба (11 Січень 2016 22:30), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 11 Січень 2016 22:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ёпту, это шоп прочитать, то надо регитсо в мордокниге!
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 74, 75, 76  Наст.
Сторінка 13 з 76

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум