Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
zazment

Статус: Offline Зареєстрований: 08.03.2009 Повідомлення: 320 Звідки: Одесса-Мама
|
Додано: 28 Грудень 2015 17:56 Заголовок повідомлення: Куплю 40ку в околоновом состоянии за хорошие деньги |
|
|
Нужен двигатель в состоянии "поставил, настроил, забыл". Готов заплатить, чтоб с экземпляром было не жалко расстаться Пишите, рассмотрим все варианты. Заранее всем спасибо
_________________ Когда меня спросили, какую машину я хочу, я ответил: "Запорожец, который не ломается" |
|
Повернутися до початку |
|
 |
ZIPPER-SKRIPERS аХтУнГ

Статус: Offline Зареєстрований: 20.08.2007 Повідомлення: 1017 Звідки: КИЕВ Моє авто: Dodge Ram, Opel Tigra Twin Top
|
Додано: 30 Грудень 2015 08:53 Заголовок повідомлення: |
поддержали 3 человек |
|
С жужедвижком "поставил, настроил, забыл" это скорее особенность характера владельца, а не состояние
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Klim DSO

Статус: Offline Зареєстрований: 07.03.2011 Повідомлення: 78 Звідки: м.Дубно Рівненської обл.
|
Додано: 30 Грудень 2015 20:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
В темі продажу авто мій товариш продає авто з "нагрузкою" двигун + КПП запитаю його чи продасть двигун окремо, якщо актуально?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
zazment

Статус: Offline Зареєстрований: 08.03.2009 Повідомлення: 320 Звідки: Одесса-Мама
|
Додано: 03 Січень 2016 17:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Спасибо, актуально. Ну смотря что за двигатель
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Klim DSO

Статус: Offline Зареєстрований: 07.03.2011 Повідомлення: 78 Звідки: м.Дубно Рівненської обл.
|
Додано: 04 Січень 2016 10:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
zazment писав(ла): |
Спасибо, актуально. Ну смотря что за двигатель |
Цей двигун колись стояв в мене на зеленому жужі і я його продав товаришу, він(товариш) ще наїздив десь 5-6тис км і гнилий кузов жужа не витримав нагрузок тому пішов на втормет, а двигун з КПП зняті і стоять в гаражі, бо він купив другого жужа. Мотор коли їздив на жужі не димів маслом не срав і був бадьорий, ще знаю що з нього знятий карб і стартер. Але щось буде відомо після свят, бо вроді хтось має приїхати дивитись жужа і не відомо чи забаре з двигуном чи без. Якось так 
_________________ ЗАЗ - це машинка, яка повністю відповідає моїм життєвим інтересам і моїм можливостям. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zazment

|
Додано: 04 Січень 2016 12:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
У меня тоже маслом не дымит и бодрый, но при этом ему капиталка жизнено необходима) Так что спасибо, но нет
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Klim DSO

|
Додано: 04 Січень 2016 13:06 Заголовок повідомлення: |
|
|
Зрозумів.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
сергей из киева
Статус: Offline Зареєстрований: 24.04.2012 Повідомлення: 77 Звідки: КИЕВ Моє авто: ЗАЗ968 А.Т.О
|
Додано: 04 Січень 2016 15:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
что значит в околоновом состоянии
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Klim DSO

|
Додано: 05 Січень 2016 23:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
сергей из киева писав(ла): |
что значит околоновом состоянии |
Не звертай уваги, просто в топіка на клаві довга кнопочка не завжди працює. По фен-шую мало бути приблизно так "около новом" .
_________________ ЗАЗ - це машинка, яка повністю відповідає моїм життєвим інтересам і моїм можливостям. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
zazment

|
Додано: 06 Січень 2016 13:28 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Это авторская пунктуация)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|