Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Одесса 2014 в июле (мегавстреча)
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 24, 25, 26  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
MEOtida
вАктивномПоиске

Статус: Offline
Зареєстрований: 02.11.2010
Повідомлення: 827
Моє авто: ЗАЗ 965

Забанен
Причина?
ПовідомленняДодано: 22 Червень 2014 22:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

965mmx писав(ла):
Ну я каг бы собираюсь быть

Ты крутой!

965mmx

Зареєстрований: 28.05.2006
Повідомлення: 2501
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2014 23:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

обля Smile
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
madmobile

Зареєстрований: 08.09.2007
Повідомлення: 4179
Моє авто: 968М red; 965A 1966

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2014 23:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

По поводу письма можно привлечь именно зарегистрированную организацию, типа союз автоклубов и т.д.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
X2-bec

Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2014 01:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ска все таки припихнули политику...
Народ границу пересекать опасно, особенно крымскую

Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4602
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2014 10:08    Заголовок повідомлення: поддержали 2 человек Відповісти з цитатою

Товарищи-Одесситы, у Вас получится какие-то навесы организовать? Не охота из Киева везти эти палатки. Много места занимают.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Serg.zp

Зареєстрований: 16.09.2007
Повідомлення: 644
Моє авто: ЗАЗ-965А, 1964

ПовідомленняДодано: 27 Червень 2014 20:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Море волнуется Раз, море волнуется Два, ... :
http://news.bigmir.net/ukraine/827052-Na-odesskij-pljazh-obrushilos---cunami--i-smylo-15-otdyhajucshih?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

Зареєстрований: 08.07.2009
Повідомлення: 841
Моє авто: рига 30 мини

ПовідомленняДодано: 28 Червень 2014 07:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Саняба с этим боюсь нет... навесы никто в аренду не сдаёт,а учитывая какой культурный отдых предстоит, придётся точно их потом выкупать))) и куда я дену столько сломанных навесов?)))
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

ПовідомленняДодано: 28 Червень 2014 09:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

новые расклады: 18 утром встречаем вас на Клеверном мосту,везем на турбазу:
http://wikimapia.org/#lang=ru&lat=46.535595&lon=30.740283&z=17&m=b
есть там кухня,закрытая территория, до моря доплюнуть.
вечером концерт, желающие могут обосноваться на турбазе, любители палаток поедут в Григорьевку

но необходимо по 50 грн с экипажа переслать на счет денюжку для брони турбазы и концерта)

фото турбазы:

Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10320
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 28 Червень 2014 10:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Черноморец писав(ла):

вечером концерт, желающие могут обосноваться на турбазе, любители палаток поедут в Григорьевку

Нее, Лёха, нам разделяться нельзя!
Пробейте возможность поставить там палатки.
Можно пару дней повисеть на турбазе, а потом свалить в Григорьевку.

Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

ПовідомленняДодано: 28 Червень 2014 12:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

там номеров должно всем хватить, их около 50 штук, думаю и палатки также поставить мона будет, уточним Smile
Повернутися до початку
chovchov
Барыга ШустоФФ

Зареєстрований: 04.08.2011
Повідомлення: 2174
Моє авто: Заз 965

ПовідомленняДодано: 28 Червень 2014 13:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ребята а номера с удобствами есть?
Повернутися до початку
Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

ПовідомленняДодано: 28 Червень 2014 13:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

уточним
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2014 13:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Номера - тоска зеленая (не имею в виду конкретно эти, а вообще)
Хочу в палатке на природе!

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2014 14:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

шось то біше на притон подібне, а не на санаторій. ..
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2014 15:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Кирюха меня немного ввел в курс дела.
Черноморец, до когда мы должны перечислить денюшку, чтобы застолбить базу?
Пару дней на сборы есть?

Повернутися до початку
Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2972
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2014 19:27    Заголовок повідомлення: поддержали 2 человек Відповісти з цитатою

Roskо так говорити не чемно...люди стараються взагалі-то..
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
RIDE

Зареєстрований: 28.09.2011
Повідомлення: 951
Моє авто: 968

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2014 21:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

треба щоб хлопаки уточнили де ми всі будемо ,буде одне місце розташування чи не одне,багато хто приїде в пятницю а ми Житомиряни приїдемо в суботу з самого ранку оскік тік пятницю ввечері зможемо виїжджати
якщо не в номері але на територіїї бази в палатках то теж тра гроші перераховувати?питання не в тому що гроші а питання щоб не забути їх перерахувати!
Дякую

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
chovchov
Барыга ШустоФФ

Зареєстрований: 04.08.2011
Повідомлення: 2174
Моє авто: Заз 965

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2014 21:47    Заголовок повідомлення: 1 Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Номера - тоска зеленая (не имею в виду конкретно эти, а вообще)
Хочу в палатке на природе!

я, возможно, буду с семьей - палатка не катит

Aleksandr-968

Зареєстрований: 04.01.2014
Повідомлення: 22
Моє авто: 968М

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2014 23:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ура
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Aleksandr-968

Зареєстрований: 04.01.2014
Повідомлення: 22
Моє авто: 968М

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2014 23:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ребята , места для палаток есть ! мы договорились , рядом на соседней территории большая площадка . но деревьев к сожалению нет - с лесом у нас проблемы ....
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 24, 25, 26  Наст.
Сторінка 11 з 26

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум