Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Tanatos
Статус: Offline Зареєстрований: 07.10.2007 Повідомлення: 43 Звідки: Запорожье
|
Додано: 13 Тра 2008 20:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
Э-э, а литол можно? ...
_________________ DVR from tavria.org.ua |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 13 Тра 2008 22:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
Короче собрал я пока 1 кулак. Смазал литолом. Мануал не рулит нифига: "смазать консистентной смазкой"...
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
SIMON

Статус: Offline Зареєстрований: 22.02.2004 Повідомлення: 4955 Звідки: Харьков
|
Додано: 15 Тра 2008 16:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
А "Литол" он и есть "консистентная смазка" - точнее одна из ее разновидностей.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 15 Тра 2008 17:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я знаю. Но раз не указана конкретная смазка, то есть варианты. Хочу узнать, что лучше.
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Nazgul

Статус: Offline Зареєстрований: 14.05.2004 Повідомлення: 2090 Звідки: Сумская обл.
|
Додано: 17 Тра 2008 11:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
В момент сборки кулаков у меня в гараже было 3 банки с разной смазкой: шрус, литол и графитка. Смазал шрусом. Чет мне он больше всего нравится. Особенно, если учесть то, в каких условиях он должен работать. Им же и подшипники мазал. Мож я не прав?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SIMON

Статус: Offline Зареєстрований: 22.02.2004 Повідомлення: 4955 Звідки: Харьков
|
Додано: 17 Тра 2008 11:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
Инструкция писалась в советское время, а во времена тотального дефицита - что добыл, тому и рад. Сейчас на СТО мажут смазкой ВР (Brinish petroleum) сильно напоминающей наш Литол.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ro968Ma
Статус: Offline Зареєстрований: 15.07.2009 Повідомлення: 191 Звідки: Чортків, Тернопільська обл.
|
Додано: 26 Квітень 2011 11:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
При зборці кулаків виникла така проблемка.
Кулаки, якщо почитати цю тему
http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=18396
ще цілком придатні.
Але вкладиш шарового пальця нормально не сідає на своє місце, впирається виступами. Проблема саме у цих виступах та у вибірках під них. Для експерименту, б/у вкладиш із спиляними виступами сідає нормально.
Тому що краще зробити:
1. Надпиляти виступи на нових вкладишах.
2. Розсверлити вибірки в кулаках.
3. Запресувати як є, воно знайде своє місце.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 26 Квітень 2011 21:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
лучше всего п.2, причем, желательно сделать углубления строго по форме выступов на вкладыше, больше не желательно - эти выступы для фиксации вкладыша от перемещения.
если п.2 проблематичен- тогда п.1. опять же, снять ровно столько, сколько неободимо
_________________ 050-5254195 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ro968Ma
Статус: Offline Зареєстрований: 15.07.2009 Повідомлення: 191 Звідки: Чортків, Тернопільська обл.
|
Додано: 25 Тра 2011 15:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
Розсверлив вибірки у кулаках, головне не перестаратись, сверло брати приблизно 6 мм., ручною дрелькою розсверлити важко, так як вибірки потрібно також поглиблювати всторони. З одним кулаком перестарався, але виручило те, що вкладишів є багато, вибрав з найбільшими виступами, сидить. Краще робити вибірки меншими, а потім запресовувати.
Ще виникло одне питання, по мануалу там є захисні сферичні шайби, які ставляться під пильник шарового пальця, але я розібрав дві підвіски, таких не знайшов.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 25 Тра 2011 20:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ro968Ma писав(ла): |
Ще виникло одне питання, по мануалу там є захисні сферичні шайби, які ставляться під пильник шарового пальця, але я розібрав дві підвіски, таких не знайшов. |
забей. ни у кого их нет
_________________ 050-5254195 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4602 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 26 Тра 2011 09:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
А я когда когда-то перебирал передок и шоб было по хфеншую их поставил 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Женька женька

Статус: Offline Зареєстрований: 13.12.2011 Повідомлення: 141 Звідки: Калужская область, боровский район Моє авто: Заз 968 МАНя, Тавр, Тойота СRESTina
|
Додано: 24 Лютий 2014 23:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
Разобрал кулаки- вкладышам конец.в кулаках не было углублений, а в другом были. Гдето только одно вместо двух. Взял другие кулаки, в том числе новый, так там где нет вообще, где одно. На новом еще и само отверстие по шар и резьба под пробку смещены от центра. Врядли так должно быть. Придется видимо самому сверлить эти выемки и кулаки еще поискать по запасникам. Кто что может посоветовать?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|