Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Полировка литых дисков.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Статус: Offline
Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 18:41    Заголовок повідомлення: Полировка литых дисков. Відповісти з цитатою

не знаю насколько правильно определил тему,если не правильно - пусть админы перенесут)

Диски алюминиевые,покрыты лаком.перед покрытием были полированы до блеска.теперь там где лак по-слазил алюминий по-мутнел(
как подскажете исправлять ситуацию?хочу опять вернуть им блеск.

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 19:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в нас полірують полки і плоски диски наступним способом:
ставлять на машину, готують докуя шкурки, машину на підпорку шоб ведучі звисали, заводиться і тримається на мінімальних обертах, береться шкурку приставляється до диску в порядку зменшення зерна. після цього лакують і тішаться.
2 варіант берем кругову ШЛІФУВАЛЬНУ машинку, НЕ БОЛГАРКУ, насадку для шкурки і знов докуя шкурки, правда вийде дорожче і певні місця прийдеться вручну доробляти.

nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 22:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

такой способ слыхал.а какие надо шкурки,зернистость.

Димас

Зареєстрований: 26.02.2010
Повідомлення: 410

ПовідомленняДодано: 14 Січень 2012 22:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Шкурка-для шлифовки,а для полировки-фетр или войлок с постой ГОИ.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 15 Січень 2012 00:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

правильно! але то вiд стану залежить. в даному випадку потрiбно спершу вiдшлiфувати. Wink2
зернистiсть брати залежно вiд стану починати можна з 200-400 закiнчували 1000-1500 то все на мiсцi тре пробувати i дивитись шо виходить!

T-34kiev
чОткий БэМВист

Зареєстрований: 25.10.2011
Повідомлення: 208
Моє авто: ЗАЗ 1102

ПовідомленняДодано: 15 Січень 2012 00:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

мелкую шкурку в руки и вперед от крупно зернистой будут глубокие царапины!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 15 Січень 2012 00:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Шкуркой надо правильно работать. Мелкой - это лишняя ебля, причём зря. Я бы удалил лак и раковины 120-150, затем понижая риску довёл почти до зеркала 240-400-600-800-1500 с водой и мылом-2000с водой и мылом, затем паста ГОИ.

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
965mmx

Зареєстрований: 28.05.2006
Повідомлення: 2501
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 15 Січень 2012 01:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

все правильно, но лучше сначала заюзать смывку краски от BODY, а потом шкурку, причем 150 и крупнее исключить, очень риски крупные дает, 220-400-800-1200-2000-2500
даже 2500 с водой и мылом дает риски. Паста ГОИ обязательна, а вот лак после - портит весь эффект. Хотя как оставлять без лака - тоже не вариант, я покрывал Америкацким лаком для алюминия (типа всякие хром/люминь цистерны покрывают на грузовиках)
фотки до и после.

Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 15 Січень 2012 22:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Нисагласен! Если пошли раковины, то вышкуривать мелкой нет смысла.

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
965mmx

Зареєстрований: 28.05.2006
Повідомлення: 2501
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 15 Січень 2012 23:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

если глубокие - то да, надо грубой

Yurii

Зареєстрований: 30.12.2008
Повідомлення: 237
Моє авто: ЗАЗ 965/1963 г.М-61,,Ирбит,, 1961г/в

ПовідомленняДодано: 27 Січень 2012 12:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А что скажите про порошковое покрытие " аля - хром"

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 27 Січень 2012 13:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ы скыльки у.о. просять за диск?

Yurii

Зареєстрований: 30.12.2008
Повідомлення: 237
Моє авто: ЗАЗ 965/1963 г.М-61,,Ирбит,, 1961г/в

ПовідомленняДодано: 29 Січень 2012 18:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

http://bvf.ru/forum/showthread.php?t=665471&highlight=%EF%EE%F0%EE%F8%EA%EE%E2+%EF%EE%EA%F0%E0%F1%EA+%E4%E8%F1%EA

Здесь можно все узнать.

Повернутися до початку
GTMAD

Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 30 Січень 2012 15:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Колеги, з мого досвіду, порошкові фарби з ефектом максимально близьким до хрому дуже не стійкі до механічного впливу (легко царапаються). Підтвердженням цьому цитата з сайту наведеного вище Изделия, которые находятся в постоянном контакте с агрессивными средами, покрываются дополнительным слоем лака.
Порошкові фарби з ефектом подібним до хрому використовуються тільки для захищених елементів, наприклад дзеркала в фарах.
Тому для дисків краще порошковий металік а не хром, або зверху лаком.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Evenger

Зареєстрований: 03.02.2012
Повідомлення: 3

Забанен
Причина?
ПовідомленняДодано: 03 Лютий 2012 01:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

чесно говоря зайди на (спам) там всё классно описано все проблемы с покраской
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум