Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Маленький тюнинг...
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

Статус: Offline
Зареєстрований: 23.11.2009
Повідомлення: 1026
Моє авто: ZAZ 968M

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2011 20:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я приобрел галогенки Н4 фырма диалуч кагда апробою розкажу Rolling Eyes

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2011 21:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roman lviv968m писав(ла):

Ром до3.15зди ті твої галогенки! Тим більше на рідній оптиці! Такщо не давай дурних порад!
На початку теми вже озвучили що лампочки потрібно ставити філіпс, або осрам, а не *амно по 10-15грн./шт.!
А щоб вони світили добре оптику осваровську(польща) потрібно ставити. -то економ варіант(500грн) а автор ще хоче галогенки додаткові тобто ще + 200грн + лампочки + реле! Як на мене краще поставити відразу нормальну головну оптику від гольфа(продають тут доречі за 70 баксів) і до неї комплект бі-ксенону за 50-100 баксів. Як на мене це набагато вигідніше чім ібати собі мозги з галогенками і думати що вони допоможуть. Краще потратити 150 баксів на нормальну головну оптику і бути щасливим дуже довго чім витратити 100 на галогенки і їздити що з ними що без. Як то кажуть сккпий платить двічі, дурак тричі, а лох ціле життя....

bomok58

Зареєстрований: 28.12.2010
Повідомлення: 1173
Моє авто: ЗАЗ 968М - для души

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2011 22:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SedaL писав(ла):

bomok58 Не ну а лестница это уже перебор... Нах она ваще нуна?

Вот точно также и кенгурятник смотрится...

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
SedaL

Зареєстрований: 01.02.2011
Повідомлення: 11
Моє авто: ZAZ 968 M

ПовідомленняДодано: 13 Лютий 2011 13:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Доброе время суток! Блин погода ни к черту! Ветер и -5 мороза, еще в придачу и снег мелкий, гараж разобрал так что бы можно было вытащить машину на улицу, но погода, будь она не ладна, не позволяет что либо делать... Да и с карбюратором, настроить не как, бензина нету... Вот попадос... В канистре был, помню покупал 10 литров, его у мя забрали когда на рыбалку отец с другом ездил, а купить забыл =)))
Народ, вопрос. Знаю в поиске искал, так толком ничего и не понял. Прелагают карбюратор, от 6-ки почти новый, вродь должен подойти и мощности добавится и расход по меньше будет, так ли это??? А то я человек который в этом новичок, с этими вашими заумными названиями... да еще таким количеством мусора не могу разобраться так ли это или это просто очередной миф, на тему а хер его знает?

Olexandr'95

Зареєстрований: 06.10.2008
Повідомлення: 1754
Моє авто: BMW E34

ПовідомленняДодано: 13 Лютий 2011 21:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Карбюратор то подходит, но ставить его надо будет или через переходник на родной коллектор, или искать заводской под жигокарб.
А вот "добавится ли по мощности и упадёт розход" это уже всё зависит от настроек\состояния\чистоты этого карбюратора. У меня стоит карб сейчас от 2107, жиклёры под 1.3., ЗАЗ стал немного резвее чем с родным, а расход остался примерно тот же...

nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 13 Лютий 2011 22:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):
Roman lviv968m писав(ла):

Ром до3.15зди ті твої галогенки! Тим більше на рідній оптиці! Такщо не давай дурних порад!
На початку теми вже озвучили що лампочки потрібно ставити філіпс, або осрам, а не *амно по 10-15грн./шт.!
А щоб вони світили добре оптику осваровську(польща) потрібно ставити. -то економ варіант(500грн) а автор ще хоче галогенки додаткові тобто ще + 200грн + лампочки + реле! Як на мене краще поставити відразу нормальну головну оптику від гольфа(продають тут доречі за 70 баксів) і до неї комплект бі-ксенону за 50-100 баксів. Як на мене це набагато вигідніше чім ібати собі мозги з галогенками і думати що вони допоможуть. Краще потратити 150 баксів на нормальну головну оптику і бути щасливим дуже довго чім витратити 100 на галогенки і їздити що з ними що без. Як то кажуть сккпий платить двічі, дурак тричі, а лох ціле життя....

у меня стояла новая осваровская оптика(в итоге новый хозяин поставил вессем)+галоген(сначало вроди Осрам/Освар,потом ставил Тюнгсрам)+реле.
ну светило лучше родной.но не так шоп аж впирало нипадецки.
причем НОВАЯ фара начала потеть примерно через год.
а гольфовские стают с переделками,и если ставить ксеноны эти - то и сами корпуса фар тоже надо дорабатывать,плюс ставить омывайку,плюс корректор.читать гараж Антонио,там все есть.

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 14 Лютий 2011 01:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну в мене осваровська оптика стоїть під н4 цоколь! Хуйня звичайно рідкісна! Ставив різні фари (освар просто з жигульок в знайомих брав) так там прикол в тому, що яку не став потік світла хер виставиш! Я регулював ближні так дальні світили хто зна куди і навпаки! Загнав на сервіс так вони навіть не виставили!
А взяв у знайомого оптику як в Міші(zаzіk_9хз) так виставилось на раз-два!
Лампочки ж ставити тільки осрам і філіпс! Бо все інше гавно!(в мене стоїть гавно, але мені більше не треба! Laughing )

До ксенону ті омивачі нах не потрібні! Не поможуть (шматка рулить) а в дощ, коли закидує болотом недопоможе бо заіпешся бризгати! (інопомойки в рахунок не берем). Коректор потрібний при лінзі, а не при лампі! Фара гольфа на пару міліметрів більша, шоб встановити, потрібно розрізати в одному місці фіксатор і розпиляти на пару мм отвори в які входять болти. Все.

SedaL

ПовідомленняДодано: 15 Лютий 2011 15:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

На улице с утра было 14 градусов, пришел со смены довольный, достал еще один карбюратор, не дорого за копейки, думал немного отоспаться и вечером его перебрать... Но на роботу опять вызывают... Блин, ну когда же станет тепло и я наконец то буду шуршать в своем ЖУЖАНЧИКЕ??? Confused

bomok58

Зареєстрований: 28.12.2010
Повідомлення: 1173
Моє авто: ЗАЗ 968М - для души

ПовідомленняДодано: 15 Лютий 2011 15:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Посмотри по карбюратору здесь, может как поможет?

http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=17562

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
SedaL

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2011 10:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

bomok58 писав(ла):
Посмотри по карбюратору здесь, может как поможет?

http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=17562

Я по этому МАНУАЛУ и хотел делать Rolling Eyes Very Happy

SedaL

ПовідомленняДодано: 04 Квітень 2011 10:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Долговато же меня здесь не было... =)))) И так маленький отчет.
Достал себе еще один карбюратор, и мотор. Почти новый... =)))) на столько на сколько это возможно... Говорят проехал вродь всего тыщ 30 не больше. Новый карб перебрали на работе, фото в галерею закину...
Сейчас с тормозами после зимы разобраться не могу, прокачал вродь все должно быть норм. но нет, ставлю ручник и правое заднее колесо начинает тупо тормозить на постой. Снимаю ручник, все тормозов нету... Поменял задние тормозные цилиндры, ваще не тормозят... одним словом как кто то сглазил моего ЖУЖАНЧИКА...
Завтра на работу, пошел я сейчас еще похимичу с этими гребанными тормозами...

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум