Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ЗаЗ - межконтинентальный автомобиль.
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Dimitry6552

Статус: Offline
Зареєстрований: 13.10.2010
Повідомлення: 854
Моє авто: шланос '08

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2010 02:13    Заголовок повідомлення: ЗаЗ - межконтинентальный автомобиль. Відповісти з цитатою

Так чего боятся длительных автопробегов?

mutt

Зареєстрований: 21.12.2008
Повідомлення: 368
Моє авто: ЗАЗ968М/ЗАЗ966В/РаФ2203/VW GOLF II 1.6D-продан,бля

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2010 04:23    Заголовок повідомлення: Re: ЗАЗ - межконтинентальный автомобиль. Відповісти з цитатою

Dimitry6552 писав(ла):
Не совсем понятна суть темы.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Dimitry6552

Зареєстрований: 13.10.2010
Повідомлення: 854
Моє авто: шланос '08

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2010 10:37    Заголовок повідомлення: Re: ЗАЗ - межконтинентальный автомобиль. Відповісти з цитатою

mutt писав(ла):
Dimitry6552 писав(ла):
Не совсем понятна суть темы.

это утверждение.

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2010 11:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Львівський авто-фан-клуб "ЗАЗ-Козак" вже давно жартома прозвали автоклубом екстремального автотуризму. Щороку ми проводимо автопробіги за доволі далекими маршрутами. Найцікавішими були автоподорож гірськими дорогами Європи 2007-го. П"ятитисячний маршрут 10-ти автомобілів ЗАЗ-965 проходив гірськими перевалами Німеччини, Чехії, Австрії, Франції, Люксембургу. Минулого року через Фінляндію та Карелію їздили в гості до колег з пітерського ЗАЗ-клубу. Цього року після Зльоту в Запоріжжі продовжили свою поїздку дорогами Криму (3333 км).

З повною відповідальністю можемо стверджувати - "ЗАПОРОЖЕЦЬ" дальніх подорожей не боїться. Автомобіль надзвичайно ремонтоздатний та невибагливий в дорозі. Але, готувати його в дорогу потрібно ВІДПОВІДАЛЬНО. Бажано відправлятися в дальню дорогу не по одиночці а компанією з ПЕРЕВІРЕНИМИ часом однодумцями на технічносправних автомобілях, які пройшли попередню перевірку... Якщо правильно підібрати в дорогу комплект запчастин (бажано мати з собою автомобіль підтримки - технічку) без проблем здійснити транс-Європейську або навколосвітню подорожSmile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2010 14:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Можете розповісти в деталях, що потрібно для виїзду закордон без усіляких проблем (стан авто, документи на авто та людей) та як вести себе там? Smile
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3875
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2010 21:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Этим летом путешествие было около 4тык. Самое главное, это подготовить и обкатать машину в путешествие.

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2010 21:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

самое главное побольше запчастей с собой возить Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2010 21:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

И денег
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 02:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

да, кстати, денежный вопрос тоже интересует
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
docentik
дохуя шутник

Зареєстрований: 23.07.2009
Повідомлення: 2957
Моє авто: ЗАЗ-965А 1965 ЗАЗ-965А 1966

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 08:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
самое главное побольше запчастей с собой возить Laughing

по "закону подлости" сломается именно то, что с собой не возьмёшь!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 14:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

el_fuego писав(ла):
да, кстати, денежный вопрос тоже интересует

Оскільки в нашому клубі багато студентів та пенсіонерів, а ми стараємося зробити поїздки за кордон максимально доступними для усіх, то стараємося здешевити поїздки за рахунок внутрішніх резервів клубу та правильної логістики.

Для поїздки за кордон (ми поїздки в Євросоюз чергуємо з поїздками по країнах бувшого Союзу) необхідно:
1. "Зелена карта" - страховка на автомобіль;
2. Медична страховка для людей.
Все можна придбати при перетині крордону, або в Страхових компаніях на місці;
3. Закордонний паспорт з відкритою візою;

Це обовязкові елементи, але БАЖАНО:

Запрошення (іменне) від заакордонних організацій, якщо Ви направляєтеся на якийсь фестиваль антикварних автомобілів чи іншу акцію. Це максимально спрощує перетин кордону колонною автомобілів;

Щоб зменшити головні витрати (Проживання) - бажано наперед забронювати місця в хостелах або кемпінгах або взагалі домовитися про "халяву". Нам простіше: у Львова в Польщі (й не тільки) багато міст-побратимів й часто звернення нашого мера до свого келеги за кордоном сприяє БЕЗКОШТОВНОМУ проживанню там протягом деківлькох днів. Ми часто поселяємося в різноманітних монастирях чи інших притулкахь для поломників - у Кракові , наприклад, дуже дешево та комфортно у монашок італійського ордену. У Варшаві великі скидки для груп, якщо замовити проживання на декілька тижнів, або місяць наперед.

Серйозно здешевлюють проживання зам кордоном (в теплу пору року) намети. На відміну від України, в Євросоюзі поставити намети будь-де не дозволяють. Але є вийнятки. В Відні й Будапешті - автокемпінги практично в центрі міст.

Крім того, клуб має можливість заробити гроші на акціях протягом року для часткової компенсації пального для своїх членів. Минулого року з клубної каси ми зокрема проплачували вартість транспортування 10-ти наших автомобілів на комфортательному паромі "Принцеса Балтики" з Талліна до Хельсінкі. Причому, на попередній проплаті (безготівковий переказ) ми зекономили 10 відсотків коштів.

Можна частково здешевити на пальному, зробивши додатковий бензобак (як правило за заднім сидінням встановлюють 40-літровий бак. За найновішими правилами в Євросоюз можна провозити ПОВНИЙ бак пального плюс каністру до ДЕСЯТИ ЛІТРІВ.

Оскільки продукти харчування в Євросоюзі (за вийнятком делікатесів) останнім часом стали не дорожчими за наші, в дорогу беремо лише мінімальний запас продуктів, які не псується.

Досвід підказує, що автотуризм у багаті європейські країни може стати доступними для багатьох власників "Запорожців" Smile. Мабуть автоподорож на два тижні до Криму по ціні не сильно відрізнятитметься від двотижневої подорожі Європою. Звісно, хто хоче потратити більше грошей - не проблема...

Окремі незначні проблеми можуть виникнути, коли автоколона складається з великої кількості "Запорожців" : на автобагнах потрібно розбивати колону по 3-4 автомобілі. Тотрібно подбати про звязок. Якщо в нас без проблем підтримувати контакт між водіями по мобільному звязку, то за кордоном бажано мати на 10 автомобілів принаймні 4 рації та сучасні навігаційні прилади. У нас був випадок коли навігатор за 10 кілометрів до Будапешта "порадив" прийняти лівий ряд - наступний поворот "вліво". Так от уявіть ситуацію: 10-ть "горбатих" на швидкості 60-70 кілометрів спокійно валить собі крайнім лівим рядом трьохсмугової траси а справа на швидкості 110-ть нам "салютують" різні порші, мерси та грузові фури. На відміну від наших автомобілістів - місцеві абсолютно не агресивні. Якщо ти заглох на перехрестку, або не по правилах міняєш ряд (типу заблудився) вони терпеливо чекають а не сигналять як нашіSmile

Ще про технічні норми для автомобіфлів, які перетинають Єврокордон:
Можуть причкепитися до тріщини на лобовому склі, до невідрегульованих фар, до неробочого ручного тормозу, навіть - якщо на лобове скло не подається омивачем рідина. Для людей які носять окуляри вимагається обовязково наявність запасних окулярів. Але переважно все залежить від настрою митників, буває лише оглянуть документи на автомобіль та загранпаспорти й пропускають.

Переважно провіряють наявність контрабандних спиртного та сигарет. Норми вивозу - 2 пачки на особу та 1 літр горілки. Останні кілька років ми особливих проблем з перетином кордону не мали, хоч постійно ігноруємо іхні НЕОПРАВДАНО СМІШНІ НОРМИ...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 14:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
дуже дешево та комфортно у монашок італійського ордену...

Це дуже цікаво. Ми так ще не відпочивали!
Войт, наприклад любить чорнявеньких.... Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 14:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
Норми вивозу - 2 пачки на особу та 1 літр горілки.... НЕОПРАВДАНО СМІШНІ НОРМИ...
Дійсно, оце ж вигадають таке! Laughing
Повернутися до початку
John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 14:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Саняба писав(ла):

монашек Shocked

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 14:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А что? Представь какие они там голодные
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 14:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Саняба писав(ла):
evgeny1 писав(ла):
дуже дешево та комфортно у монашок італійського ордену...

Це дуже цікаво. Ми так ще не відпочивали!

Можу дати адресу міссії в Кракові. Італійки, дійсно, переважно чорнявенькі, але, боюся, йому там не сподобається Sad

Повернутися до початку
Sekator
ЗамКлубногоКассира

Зареєстрований: 28.04.2010
Повідомлення: 653
Моє авто: ЗАЗ-968АЭ

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 14:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

[quote="evgeny1"]
А скажіть, як предстоїть діло з номерними знаками на авто! Обовязково нового образця, чи старого такох проходять! У мене на приклад к4238ЧК, з такими за кордон на авто можна їхати!?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 15:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

[quote="Sekator"]
evgeny1 писав(ла):

А скажіть, як предстоїть діло з номерними знаками на авто! Обовязково нового образця, чи старого такох проходять! У мене на приклад к4238ЧК, з такими за кордон на авто можна їхати!?

Для перетину кордону Євросоюзу автомобіль має мати держномери з буквами ЛАТИНЕЦЕЮ (Кириличні номери можна тимчасово переоформити в МРЕО на час поїздки за кордон). Останнім счасом проїзд за кордон із документами ПО ДОВІРЕННОСТІ також заборорнено, потрібно переоформляти автомобіль на себе або зновуж таки в місцевому МРЕО виробляти тимчасове ПОСВІДЧЕННЯ на водія який виїздитиме на "чужому" автомобілі. У Вас скоріж за все виникнуть проблеми лише коли захочете їхати в Єврозону, але Росія-Білорусь (плюс СНД) - без проблем.

Повернутися до початку
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 16:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Евгений- И всетаки, хоть примероно (диапазон) - какой бюджет таких поездок на один экипаж? Не верится, что такое может себе позволить студент Wink
Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3186
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 25 Жовтень 2010 16:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SAS писав(ла):
Не верится, что такое может себе позволить студент Wink

+1 Rolling Eyes хібашо студент який має підвищену степендію,не їсть нічого і ходить пішки! Laughing

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум