Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

50 лет Запорожцу
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 79, 80, 81  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

Статус: Offline
Зареєстрований: 30.01.2010
Повідомлення: 1488
Моє авто: моя, подтверждаю!

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 10:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
Феодосия, Основні орієнтири - галерея Айвазовського

галерея Айвазовского то хорошо, но кроме неё ещё есть на что посмотреть. Чего только стоит башня Константина, Генуэзская крепость и т.д. а музеи тут есть хорошие - музей Грина, музей скульптора Мухиной (кстате картинка серп и молот в Мосфильме - её работа, краевеческий музей, кому будет интересно есть даже музей денег и т.д. Wink

Sportsman

Зареєстрований: 04.12.2004
Повідомлення: 100
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 10:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так все-таки основное событие состоится 16-го, 17-го или 18-го? Возможно смогу попасть только на один день, а очень хочется увидеть производство, первые образцы автомобилей и влиться в общую толпу ЗАЗоводов.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11632
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 13:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Євген,дуже велике прохання,заздалегідь(кілька днів) зателефонувати мені перед тим,як ви зберетесь їхати до "Нового Света".хочу підскочити до вас,та випити з вами по чарці хочаб там,якщо вже мене не буде у Запоріжжі.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 13:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

sanitar писав(ла):
Євген,дуже велике прохання,заздалегідь(кілька днів) зателефонувати мені перед тим,як ви зберетесь їхати до "Нового Света".хочу підскочити до вас,та випити з вами по чарці хочаб там,якщо вже мене не буде у Запоріжжі.

Іди геть, Зрадник!!! Laughing

zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 14:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну так что договорились??? по поводу Феодосии... Laughing

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 15:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaporoj писав(ла):
ну так что договорились??? по поводу Феодосии... Laughing

Договорились! Ми вже не вперше на автомобілях в Феодосії. На жаль, все робитимемо проїздом - адже в нас не відпочинок, а активний відпочинок з елементами туризму... сюди все одно не попадемо Smile

Останній раз редагувалося: Evgeny (09 Червень 2010 16:40), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 16:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

кстате хотел спросить. Вы же колонной в Феодосию приедете??? вас же гайци не будут тормозить, можна к вам в колонну по Феодосии поездить?

iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 16:27    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

Хлопці з Києва, що приймали мене в 2009 році, зголосіться на мій e-mail або окремо, або хтось один хай зробить список (П.І.Б., контактний телефон, хто буде в Запоріжжі).
З мене німецьке пиво Very Happy
Ще не знаю, як воно получиться, бо до Льова лечу літаком, але щось буду думати.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 16:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaporoj писав(ла):
кстате хотел спросить. Вы же колонной в Феодосию приедете??? вас же гайци не будут тормозить, можна к вам в колонну по Феодосии поездить?

В нас ніколи особливих проблем з ДАІ не виникало. Вони нас бояться більше ніж ми їх Smile З великим задоволенням покатаємося по Феодосії Ми плануємо залишити автомобілі на площі перед жд. вокзалом під охороною міліції й гуляти містом пішки. Від вокзалу до пляжу якихось 300 метрів. Галерея Айвазовського також поруч... Приєднуйся!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 19:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну вот и договорились Laughing
кстате а покататься с вами в Феодосии можно просто, или надо регистрироваться гдето?

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 19:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ми ніколи нікого не змушуємо щось робити: у нас всі заходи добровільні, головне мати й любити свій автомобіль - ЗАЗ-965. У нас клуб власників цієї моделі й ми на всі свої офіційні заходи запрошуємо виключно власників "Горбатих Запорожців". Але в інших "відкритих" акціях типу цієї будемо раді будь-якому брату-Запорожцю. На автомобілях "Запорожець" погані люди не їздять Smile
На всякий випадок (щоб ми випадково не розминулися) мій контактний моб. 067 900 1111 Євгеній Кравс

Повернутися до початку
zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 21:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а у меня ЗАЗ968М моя первая машина, и первая машина моего отца. Купили в 1993 году и до сиг пор ездим, и радуемся машинкой Laughing
мой телефон +30994036512 Дмитрий Торсунов

zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 21:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вопрос. А где вы собираетесь ночевать??? в палатке возле машины???

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 22:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaporoj харе засирать ветку цитированиями. тут слепых нет.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Sekator
ЗамКлубногоКассира

Зареєстрований: 28.04.2010
Повідомлення: 653
Моє авто: ЗАЗ-968АЭ

ПовідомленняДодано: 09 Червень 2010 23:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

И все таки, Київлянє, яким маршрутом будемо їхати ми?! І як?! Колоною, чи орізну?! Idea
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 13:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Sekator писав(ла):
И все таки, Київлянє, яким маршрутом будемо їхати ми?! І як?! Колоною, чи орізну?! Idea

Группами по пять машин. Выезжаем 14-го в ночь на Запорожье.

Sekator
ЗамКлубногоКассира

Зареєстрований: 28.04.2010
Повідомлення: 653
Моє авто: ЗАЗ-968АЭ

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 14:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ок! СПС)
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
X2-bec

Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 15:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

О.. я тож думал так же. Через Днепропетровск прете ?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 16:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 10 Червень 2010 18:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaporoj писав(ла):
вопрос. А где вы собираетесь ночевать??? в палатке возле машины???

Саме за рахунок ночівлі в наметах ми хочемо максимально здешевити витрати на автопробіг. Але, час від часу (Хортиця, Стрілкове) ночуватимемо в "номерах".
Ми в закордонних поїздах переважно ночуємо на автокемпінгах, а в Україні - рай для автотуристів - можна ночувати безкоштовно, практично де хочеш Smile Правда без облаштованих душу та туалету Sad

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 79, 80, 81  Наст.
Сторінка 50 з 81

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум