Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 13 Березень 2010 01:47 Заголовок повідомлення: Багажник для закріплення велосипедів на 968м |
|
|
Хотілось би обсудити в цій темі про закріплення велосипедів на зазік.
Є звичайне кріплення на верхній багажник, але воно мені недуже подобається! Тому хотілось би такий багажник що кріплять на SUVи ззаду машини.
Але є одне але куда його там присобачити?!!
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 13 Березень 2010 01:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
Можна поставити й на капоті, а велосипед покласти. Все гарно, але той буде виступати за межі кузова.
Ще є рейлінги на дах, але там знадобиться свердлити метал
Колись бачив лафета для велосипедів - теж, як варіант
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 13 Березень 2010 09:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
el_fuego писав(ла): |
Можна поставити й на капоті, а велосипед покласти. Все гарно, але той буде виступати за межі кузова.
Ще є рейлінги на дах, але там знадобиться свердлити метал
Колись бачив лафета для велосипедів - теж, як варіант |
Яким чином його можна на капоті прикріпити?! І на якому капоті, на кришці моторного чи багажного відсіку?
А навіщо для релінгів дах сверлити? Вони і так вроді добре встають (капйовскі) і зверху простий тхуловський багажник для велосипеда.
P.S. вони вмене є, але я вже казав що мені то неподобається!!!
Лафета це причеп?
|
Повернутися до початку |
|
 |
el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 13 Березень 2010 12:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
Яким чином його можна на капоті прикріпити?! І на якому капоті, на кришці моторного чи багажного відсіку? |
Кришці моторного відсіку. Кріпити мотузками чи якимись спецзажимами
Цитата: |
А навіщо для релінгів дах сверлити? Вони і так вроді добре встають (капйовскі) і зверху простий тхуловський багажник для велосипеда.
P.S. вони вмене є, але я вже казав що мені то неподобається!!! |
Я знаю лиш про ті, що кріпляться на сам дах. Покажи, що воно є?
Цитата: |
Лафета це причеп? |
Так
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 13 Березень 2010 13:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
Лафета то найдорожчий варіант. За ті гроші ше один норм. жуж купити.
Зара не маю можливості сфотографувати те що маю і те що хочу, але в найближчий тиждень сфотографую....
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 13 Березень 2010 14:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
НА ФАРКОП В ОСНОВНОМ КРЕПИТСЯ ЗАДНЯЯ ПРИБЛУДА ДЛЯ ВЕЛИКОВ
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
HOOLIGAN968

Статус: Offline Зареєстрований: 20.09.2009 Повідомлення: 305 Звідки: АРКрым Симферополь Моє авто: ЗаЗ-968 (2шт)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11631 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 13 Березень 2010 16:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
велосипед "салют" спасет ситуацию.сложил пополам,в багажник или салон впихнул и довольный поехал 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11631 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 13 Березень 2010 19:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
ну или лобзиком.для гурманов. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 13 Березень 2010 19:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
sanitar писав(ла): |
ну или лобзиком.для гурманов.  |
хоть то алюміній, але лобзіком прийдеться довго пиляти 
|
Повернутися до початку |
|
 |
WildMan
Статус: Offline Зареєстрований: 10.12.2003 Повідомлення: 441 Звідки: Россия Моє авто: ЗАЗ 968М "Милка"
|
Додано: 16 Березень 2010 15:23 Заголовок повідомлення: |
|
|
У меня в галерее есть фото как перевозить велосипеды на крыше.
Надежно. Проверил.
_________________ "Я сижу у окна. Вспоминаю юность.
Улыбнусь порою, порой отплюнусь." И. Бродский |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

Статус: Offline Зареєстрований: 16.02.2008 Повідомлення: 1863 Звідки: Львів
|
Додано: 16 Березень 2010 18:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
я коли ще велоспортом займався, то ми велосипеди вантажили вертикально верх ногами на звичайний багажник, на якому були вмонтовані кріплення, які являли собою, банальні полоси металу, обігнуті навколо поперечних трубок багажника, просвердлені, і стягнуті болтом...велосипед рулем клали так аби, він лягав якраз між стінками пластин, які в свою чергу були обмотані мякими матеріалами, що не давало велосипеду робити рух повздовж автомобіля, і завдяки тому, що рулем опирався на багажник, то це не давало йому впасти...сідлом він теж попадав на одну з поперечин багажника.Велосипеди свавили валетиком, і таким чином у нас спокійно поміщялося на даху автомобіля 4 велосипеди...закріплення яких ми проводили звичайними ременями від туплексів, в районі сідла - один ремінь, і два ремені на руль..
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 16 Березень 2010 18:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
WildMan писав(ла): |
У меня в галерее есть фото как перевозить велосипеды на крыше.
Надежно. Проверил. |
Я вже зверху писав шо маю таке Thul-овське кріплення вмене є, але воно мені не подобається!!!!!
Я хотів обсудити як на мку можна встановити от таке кріплення:
http://i036.radikal.ru/0806/c3/657038231fe5.jpg
|
Повернутися до початку |
|
 |
madmobile

Статус: Offline Зареєстрований: 08.09.2007 Повідомлення: 4179 Звідки: UA.Kiev,Vishorod Моє авто: 968М red; 965A 1966
|
Додано: 16 Березень 2010 21:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
А яка вага у такого кріплення?
Моно ж суттево може вплинути на положенния центру масс 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 16 Березень 2010 21:59 Заголовок повідомлення: |
|
|
madmobile писав(ла): |
А яка вага у такого кріплення?
Моно ж суттево може вплинути на положенния центру масс  |
воно має вагу вроді до 70кг. Завтра передзвоню спитаюсь точнішу масу.
|
Повернутися до початку |
|
 |
madmobile

Статус: Offline Зареєстрований: 08.09.2007 Повідомлення: 4179 Звідки: UA.Kiev,Vishorod Моє авто: 968М red; 965A 1966
|
Додано: 16 Березень 2010 23:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Та ну на. 70 кг на півметровому чи метровому плечі : ззаду заднімоторної машини це вже занадто.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stalker-21

Статус: Offline Зареєстрований: 27.02.2010 Повідомлення: 65 Звідки: Севастополь Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 05 Тра 2010 14:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мой вариант крепления велов:
Багажник стандартный. Сделаны только самопальные скобы с талрепами для натяжения. Велы держатся за счет сжатия амортизационной вилки с помощью скобы с талрепами.
На этот стандартный багажник помещается до трех велов без демонтажа руля. Снимается только переднее колесо.
Дешево и сердито.

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
MENMACHINE

Статус: Offline Зареєстрований: 01.06.2009 Повідомлення: 975 Звідки: Киев - Буча sity Моє авто: Tavria Dana
|
Додано: 05 Тра 2010 15:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
толковый вариант! есть фото притяжных скоб поближе и/или доп информация по их изготовлению?
спасибо.
_________________ успешной реализации! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stalker-21

Статус: Offline Зареєстрований: 27.02.2010 Повідомлення: 65 Звідки: Севастополь Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 05 Тра 2010 16:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
Фото поближе нет, так как багажник у меня на второй машине, а она в гараже и крепления там-же а идти лень
Покупаем два талрепа: с резьбой на 8мм типа "крюк-крюк"
Далее берем арматуру соответственно тоже на 8мм.
Гнем из неё "U"-образную петлю. Натягиваем на неё кусок шланга высокого давления (чтобы не царапать рамы велов).
Длину "усов" этой скобы определяем экспериментальным путем, по уже установленному на багажник велосипеду.
Далее на концах усов нарезаем обычную правую резьбу на 8мм.
У каждого из талрепов выкручиваем крюк с правой резьбой и накручиваем его на нашу "U"-образную петлю.
Все, крепление готово.

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|