Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Багажник для закріплення велосипедів на 968м
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Статус: Offline
Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 01:47    Заголовок повідомлення: Багажник для закріплення велосипедів на 968м Відповісти з цитатою

Хотілось би обсудити в цій темі про закріплення велосипедів на зазік.
Є звичайне кріплення на верхній багажник, але воно мені недуже подобається! Тому хотілось би такий багажник що кріплять на SUVи ззаду машини.
Але є одне але куда його там присобачити?!!

el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 01:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Можна поставити й на капоті, а велосипед покласти. Все гарно, але той буде виступати за межі кузова.

Ще є рейлінги на дах, але там знадобиться свердлити метал

Колись бачив лафета для велосипедів - теж, як варіант

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 09:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

el_fuego писав(ла):
Можна поставити й на капоті, а велосипед покласти. Все гарно, але той буде виступати за межі кузова.

Ще є рейлінги на дах, але там знадобиться свердлити метал

Колись бачив лафета для велосипедів - теж, як варіант

Яким чином його можна на капоті прикріпити?! І на якому капоті, на кришці моторного чи багажного відсіку?

А навіщо для релінгів дах сверлити? Вони і так вроді добре встають (капйовскі) і зверху простий тхуловський багажник для велосипеда.
P.S. вони вмене є, але я вже казав що мені то неподобається!!!

Лафета це причеп?

el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 12:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):

Яким чином його можна на капоті прикріпити?! І на якому капоті, на кришці моторного чи багажного відсіку?

Кришці моторного відсіку. Кріпити мотузками чи якимись спецзажимами

Цитата:
А навіщо для релінгів дах сверлити? Вони і так вроді добре встають (капйовскі) і зверху простий тхуловський багажник для велосипеда.
P.S. вони вмене є, але я вже казав що мені то неподобається!!!

Я знаю лиш про ті, що кріпляться на сам дах. Покажи, що воно є?

Цитата:
Лафета це причеп?

Так

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 13:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Лафета то найдорожчий варіант. За ті гроші ше один норм. жуж купити.

Зара не маю можливості сфотографувати те що маю і те що хочу, але в найближчий тиждень сфотографую....

maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 14:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

НА ФАРКОП В ОСНОВНОМ КРЕПИТСЯ ЗАДНЯЯ ПРИБЛУДА ДЛЯ ВЕЛИКОВ
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
HOOLIGAN968

Зареєстрований: 20.09.2009
Повідомлення: 305
Моє авто: ЗаЗ-968 (2шт)

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 15:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Здесь есть кое что
http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=14493&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11631
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 16:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

велосипед "салют" спасет ситуацию.сложил пополам,в багажник или салон впихнул и довольный поехал Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 18:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

maxx писав(ла):
НА ФАРКОП В ОСНОВНОМ КРЕПИТСЯ ЗАДНЯЯ ПРИБЛУДА ДЛЯ ВЕЛИКОВ

незнаю я хочу от таке:
1. http://i036.radikal.ru/0806/c3/657038231fe5.jpg
або таке, тільки я ше такого не бачив:
2. http://www.xsport.ru/private/xsport/images_load/152/302.jpg

HOOLIGAN968 писав(ла):
Здесь есть кое что
http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=14493&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

не, от такий мені ікрас не подобається!!!

sanitar писав(ла):
велосипед "салют" спасет ситуацию.сложил пополам,в багажник или салон впихнул и довольный поехал

Воно то так але я дуже сумніваюся шо ти такий складеш
http://author.velopiter.ru/preview/velo/500/author907.jpg , хібашо болгаркою Laughing

sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11631
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 19:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну или лобзиком.для гурманов. Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2010 19:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

sanitar писав(ла):
ну или лобзиком.для гурманов. Laughing

хоть то алюміній, але лобзіком прийдеться довго пиляти Twisted Evil

WildMan

Зареєстрований: 10.12.2003
Повідомлення: 441
Моє авто: ЗАЗ 968М "Милка"

ПовідомленняДодано: 16 Березень 2010 15:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У меня в галерее есть фото как перевозить велосипеды на крыше.
Надежно. Проверил.

Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 16 Березень 2010 18:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я коли ще велоспортом займався, то ми велосипеди вантажили вертикально верх ногами на звичайний багажник, на якому були вмонтовані кріплення, які являли собою, банальні полоси металу, обігнуті навколо поперечних трубок багажника, просвердлені, і стягнуті болтом...велосипед рулем клали так аби, він лягав якраз між стінками пластин, які в свою чергу були обмотані мякими матеріалами, що не давало велосипеду робити рух повздовж автомобіля, і завдяки тому, що рулем опирався на багажник, то це не давало йому впасти...сідлом він теж попадав на одну з поперечин багажника.Велосипеди свавили валетиком, і таким чином у нас спокійно поміщялося на даху автомобіля 4 велосипеди...закріплення яких ми проводили звичайними ременями від туплексів, в районі сідла - один ремінь, і два ремені на руль..
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 16 Березень 2010 18:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

WildMan писав(ла):
У меня в галерее есть фото как перевозить велосипеды на крыше.
Надежно. Проверил.

Я вже зверху писав шо маю таке Thul-овське кріплення вмене є, але воно мені не подобається!!!!!
Я хотів обсудити як на мку можна встановити от таке кріплення:
http://i036.radikal.ru/0806/c3/657038231fe5.jpg

madmobile

Зареєстрований: 08.09.2007
Повідомлення: 4179
Моє авто: 968М red; 965A 1966

ПовідомленняДодано: 16 Березень 2010 21:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А яка вага у такого кріплення?
Моно ж суттево може вплинути на положенния центру масс Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 16 Березень 2010 21:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

madmobile писав(ла):
А яка вага у такого кріплення?
Моно ж суттево може вплинути на положенния центру масс Laughing

воно має вагу вроді до 70кг. Завтра передзвоню спитаюсь точнішу масу.

madmobile

Зареєстрований: 08.09.2007
Повідомлення: 4179
Моє авто: 968М red; 965A 1966

ПовідомленняДодано: 16 Березень 2010 23:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Та ну на. 70 кг на півметровому чи метровому плечі : ззаду заднімоторної машини це вже занадто.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Stalker-21

Зареєстрований: 27.02.2010
Повідомлення: 65
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 05 Тра 2010 14:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мой вариант крепления велов:
Багажник стандартный. Сделаны только самопальные скобы с талрепами для натяжения. Велы держатся за счет сжатия амортизационной вилки с помощью скобы с талрепами.
На этот стандартный багажник помещается до трех велов без демонтажа руля. Снимается только переднее колесо.
Дешево и сердито.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
MENMACHINE

Зареєстрований: 01.06.2009
Повідомлення: 975
Моє авто: Tavria Dana

ПовідомленняДодано: 05 Тра 2010 15:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

толковый вариант! есть фото притяжных скоб поближе и/или доп информация по их изготовлению?
спасибо.

Stalker-21

Зареєстрований: 27.02.2010
Повідомлення: 65
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 05 Тра 2010 16:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Фото поближе нет, так как багажник у меня на второй машине, а она в гараже и крепления там-же а идти лень Laughing
Покупаем два талрепа: с резьбой на 8мм типа "крюк-крюк"

Далее берем арматуру соответственно тоже на 8мм.
Гнем из неё "U"-образную петлю. Натягиваем на неё кусок шланга высокого давления (чтобы не царапать рамы велов).
Длину "усов" этой скобы определяем экспериментальным путем, по уже установленному на багажник велосипеду.
Далее на концах усов нарезаем обычную правую резьбу на 8мм.
У каждого из талрепов выкручиваем крюк с правой резьбой и накручиваем его на нашу "U"-образную петлю.
Все, крепление готово.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум