Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10319 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 13 Квітень 2010 13:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
+1 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

Статус: Offline Зареєстрований: 26.05.2006 Повідомлення: 1157 Звідки: Медвин Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 13 Квітень 2010 21:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вопрос к Евгению (ЗАЗ-Козак) можно уточнить плиз, согласно плана-программы
13.07
9:00 - виїзд на Черкаси, екскурсія містом, фестиваль Арт-поле, святковий концерт на фестивалі, ночівля в наметовому містечку (320 км)
А разве фестивать Артполе в Черкасах?
http://www.artpolefest.org/marshrut/marshrut.html
А то я как раз собирался там присоединятся к колоне 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 14 Квітень 2010 00:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
На жаль, фестиваль "Арт-поле" цього року перенесли в Очаків на Аджиголі (дати незмінні — 12–18 липня Миколаївська область). До останнього часу організатори ще мали надію про проведення в Черкаській області. Але щось там у них н зрослося
Відповідно, нам абсолютно не по дорозі. Будемо коректувати маршрут автопробігу. Цікавою є пропозиція відвідати автозавод КрАЗ (м. Кременчук).
Ми наразі розглядаємо два маршрути зі Львова до Запоріжжя.
Перший (довший) Через Івано-франківськ та Кам'янець-Подільський - Вінницю до УМАНІ (в Умані ночівля на 13 липня та зустріч з колоною яка їхатиме з Півночі). В двох перших містах можливо приєднаються наші колеги та Запорожці з міста Долина, а в Вінниці віднедавна створено клуб "ЗАЗ-Фенікс" (вісім автомобілів). Тож по узгодженню з мерією там щось разом придумаємо (14 квітня зустрічаємося з колегами в Вінниці для узгодження спільних планів)...
Другий маршрут (короткий) напрямок Львів-Тернопіль-Хмельницький -Вінниця -УМАНЬ (разом далі). Найзручніше місце для об'єднання колон Захід-Північ очевидно саме Умань. До колони по дорозі обіцяють долучитися Запорожці з рівненського клубу "ЗАЗ-Легенд", мабуть, зручно буде й колегам з Луцька...
Більш точний маршрут "вималюється" пізніше.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11631 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 14 Квітень 2010 01:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
доречі,у Вінницькому клубі колишній Київський зазовод addmor.він повернувся туди,на батьківщину.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 15 Квітень 2010 12:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вчора особисто зустрічався у Вінниці з президентом новоствореного вінницького клубу власників Запорожців "ЗАЗ-ФЕНІКС" Костянтином НІКОЛАЄВИМ (моб.097 95 15 821, 093 34 19 205).
На сьогодні в клубі "ЗАЗ-ФЕНІКС" нараховується 10 автомобілів Запорожець моделі ЗАЗ-965 (в різному технічному стані). Створено Громадську організацію. Є пропозиція від колег вінничан про проведення в їхньому місті міні-акції аналогічної "День народження Запорожця" в час коли колона направлятиметься з Заходу до Запоріжжя. Є підтримка місцевої влади, досить розкрученого місцевого автомобільного журналу та місцевого телебачення.
В період 12-13 липня можемо переночувати в Вінниці та "покрутити" фігурку-автослалом на центральній площі міста на Призи мера та клубу. Мабуть, акція приверне увагу вінничан та допоможе нашим колегам у роботі із спонсорами.
Приєднуйтеся!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4602 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 19 Квітень 2010 14:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
Цитата: |
МОЖЕ НАВІТЬ ЩОСЬ ТАМ З АВТОМОБІЛІВ "НАМАЛЮЄМО" |
Тем временем КОПЕЙКА отпраздновала 40 лет.
правда слепили "из того что было" 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 19 Квітень 2010 16:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
ЗАКОРДОННИМ КОЛЕГАМ-ЗАПОРОЖЦЯМ
Отримали офіційну відповідь на лист-звернення львівського авто-фан-клубу "ЗАЗ-КОЗАК" від Міністра Закордонних справ України.
Погоджено спрощений пропуск офіційних авто-делегацій, які направлятимуться на святкування 50-річчя випуску Першого Запорожця, через Державний кордон України...
Якщо, ми попередньо завчасно надамо список автомобілів, день та місце перетину (пропускний пункт) організованими колонами, українські прикордонники та митники сприятимуть перетину автомобілів "зеленою дипломатичною" смугою за спрощеною схемою контролю.
Прохання до керівників закордонних ЗАЗ-клубів надати відповідну інформацію до 1 липня 2010 року.
"Запорожці усіх країн, єднайтеся!"
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
ZAZmen

Статус: Offline Зареєстрований: 15.09.2003 Повідомлення: 5 Звідки: Питер Моє авто: ЗАЗ-965А/965АБ/968М
|
Додано: 21 Квітень 2010 01:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Всем здрасьте! Здоровенькі були, так сказать)))
Я тут не частый гость, но пришло время и мне отписать в этой важной теме... как говориться "от имени питерских товарищей"
Перечитывать все 35 страниц реально нет сил, поэтому просто поделюсь нашими планами, а там как пойдёт...
Отпраздновав дома с сочувствующими, хотим выехать в воскресенье верером, 11 июля, транзитом через Беларусь прибыть в Киев 13-14 июля, провести там с туристическими целями сутки, а потом проследовать непосредственно в отчаянное забытье всеобщего международного праздника в Запорожье 16-18 июля... а далее в Крим!
Сколько нас будет пока сказать сложно, может машин 7, может больше... это станет ясно за месяц до...
В любом случае, мы обязательно дадим знать, чтоб попытаться разрулить ентот замечательный "зелёный коридор" на границе.
Планируем привезти с собой сувенирной зазопродукции по случаю юбилея - футболки-бейсболки-кружки-наклейки... может ещё чего подвернётся сделать (я работаю в этой сфере).
В этой связи вопрос ко всем участникам процесса:
Пришли ли к общему знаменателю с макетом футболок?
Когда мы общались с ЗАЗ-Козаками в Питере, была мысль сделать футболки с логотипами всех клубов-участников встречи... как с этим?
Если есть какие-то уже готовые макеты, то присылайте их мне на почту zazmen.spb@mail.ru ...буду с этим материалом что-нибудь придумать )) (желательно в CorelDraw не старше 13-го)
До скорой встречи!!!

_________________ Не дадим могиле исправить горбатого! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Sereban 82
Статус: Offline Зареєстрований: 31.03.2010 Повідомлення: 65 Звідки: Донбасс,Украина Моє авто: ЗАЗ 968 1973г.в.
|
Додано: 22 Квітень 2010 15:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Подскажите, Евгений, а экскурсия на авто завод в Черкассах будет?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 22 Квітень 2010 16:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
У зв'язку із кардинальним перенесенням фестивалю "Арт-поле" (тут ми планували ночувати) з Черкащини до Миколаївщини (Очаків) маршрут нашого автопробігу змушені корегувати. Відповідно, Черкаси "вилетіли" з наших планів. Хочемо замінити на рівноцінну екскурсію - відвідини Кременчуцького заводу КрАЗ.
Ведемо переговори з дружніми клубами щоб найближчим часом вивісити в Мережі узгоджений маршрут із Заходу до Запоріжжя так щоб зручно було зустрітися з Північною колоною.
Можливо, Східні регіони приєднаються в Дніпропетровську 15-го липня).
Заїзд до наметового табору на Хортиці саме в другій половині дня 15-го й намічається). Наші колеги з Запоріжжя вже провели "розвідку боєм" на острів.
До речі, нещодавно там біля музею "Запорізька Січ" встановили велетенську мармурову фігуру Тараса Бульби
Поки що зупинилися на графіку Львів (10 липня)- Вінниця (13 липня)- Запоріжжя (16 липня) - Крим (з 19 липня)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 23 Квітень 2010 19:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Сьогодні отримали відповідь від Міністра Культури та туризму України, який погодився взяти нашу Акцію під патронат свого міністерства. Це, можливо, дасть шанс отримати часткове фінансування акцій клубів на місцях та допоможе в пошуку спонсорів для поїздки.
Поки не затверджено державний бюджет, в обласних Держадміністраціях сутужно з коштами. Але вже найближчим часом звертайтеся за фінансово допомогою до ваших губернаторів. Кошти з рахунків обласних Управлінь культури та туризму на Вас самі не чекатимуть. Їх потрібно вибивати.
Ще позитивні новини.
Відбулося засідання Виконкому запорізької міськради. Наші ініціативи щодо святкування 50-річчя випуску Першого Запорожця у славному місті Запоріжжя - офіційно затверджені в повному обсязі та місцева влада готова нам сприяти у наших планах.
Як наслідок, є попередня домовленість з адміністрацією Бази відпочинку ЗТЗ (Запорізького трансформаторного заводу) про базування ТАБОРУ НА ЇХНІЙ ТЕРИТОРІЇ (острів Хортиця)- там велетенська територія, номери на будь-який смак та ціну (від найпростіших за 40 гривень з чоловіка до "люксів" за 150 гривень). Звісно є душ. Харчування по домовленості. Якщо буде багато охочих домовимося про спеціальний "піонерський" комплекс - триразове регулярне гаряче харчування (ранок- яєшня, обід - борщ, "второе" та компот з сухофруктів, вечеря - гречка й котлета). Ціна - від 50 (!!!) грн. Спеціально буде підготовлено місця для розведення вогнищ.
Наметовий табір можна влаштувати поруч спорт майданчиків. Поруч велике футбольне поле. Автомобілі у кількості щонайменше 50-ть штук під охороною.
Наші друзі з Запорізького ЗАЗ-Клубу (особлива подяка Валентину) вже побували там з розвідкою. Скоро будуть виложені фотки місця дислокації та розцінки. Ціни більш ніж доступні, особливо для наших закордонних колег - вони для них просто смішні...
Резервувати місця в номерах потрібно завчасно (хто хоче жити в корпусах). З тих хто ночуватиме в наметах - плата чисто символічна. Поруч пляж. Найцікавіше - База відпочинку ЗТЗ в стилі Радянських часів десь між розвиненим соціалізмом та початком комунізму. Ностальгічні спогади за піонерськими таборами "а-ля згадай дитинство" гарантовані на всі 100
Прохання розглянути наші пропозиції на місцях (в клубах й не тільки в клубах) для формування узгодженої домовленості з адміністрацією ЗТЗ про наш побут на Зльоті на острові Хортиця. Директор державного заповідника "Хортиця" особисто порекомендував нам це місце. База досить добре захована від зайвих очей - сподіваємося, що нам там буде затишно й... весело
P.S. "Запорожці всіх країн, єднайтеся!"
(Будемо автотрансформерами... сорі - трансформаторами"
Контактуйтеся. Колеги-запорожці часу залишилося не багато 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

Статус: Offline Зареєстрований: 26.05.2006 Повідомлення: 1157 Звідки: Медвин Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 23 Квітень 2010 19:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мне нравится, если это та база (по викимапии) и если будет позволено поставить лагерь на стадиончике (отметил красным) который весьма удачно прикрытый базой и лесочком.
Нужно закрипить это место.
И рисовать карту подездов.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 23 Квітень 2010 20:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
Так, база найкраще нам підходить, саме тому, що домовлено про компактне розміщення автомобілів під охороною. Головне прохання господарів не гробити "зелену" зону. Тобто - по клумбах, між деревами на пляж не заїжджати...
Адміністрація бази ЗТЗ гарантує нам всіляке сприяння, але потрібно зарезервувати й кімнати в корпусах. Є вже, до речі, багато охочих. В тому числі вважають за краще винайняти місця тут й місцеві запорізькі ЗАЗ-клубівці, щоб вечорами не їздити до дому ночувати, а бути (СВЯТКУВАТИ) разом з нами...
База є не на повному утриманні зводу, тому вона повинна щось заробляти на своє утримання. Оскільки ціни там "не кусаються" (сюди в глибинку ще не дійшов капіталізм) - варто зупинитися на цьому варіанті.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

|
Додано: 23 Квітень 2010 20:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
Цитата: |
Головне прохання господарів не гробити "зелену" зону. Тобто - по клумбах, між деревами |
А палатки разрешено ставить? и где?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 23 Квітень 2010 21:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
Є декілька місць великої площі для розбивки наметового містечка.
В найближчі вихідні наші колеги з запорізького ЗАЗ-клубу проведуть "розвідку боєм" та зазнімуть на фото різні пропозиції та види санаторію ЗТЗ. Фотки будуть виложено в фотогалерею для огляду та узгодження.
Поки ще маємо час "бавитися в демократію" - можемо зробити обговорення.
Проте, ИМХО, нехай місцеві хлопці на місці самі приймуть рішення, адже вони фактично ГОСПОДАРІ. Наш завдання - максимально нагнути місцеву владу. Забезпечити безкоштовну екскурсію (для охочих) на завод, на автобусі по Запоріжжі, на кораблі навколо Хортиці...
На жаль (а може навпаки - на щастя) цього року в нас ще багато-багато різних заходів. Хоч, звісно, пріоритет - 50-річчя ралі та Зліт. Львівський авто-фан-клуб "ЗАЗ-КОЗАК" неодмінно хоче а хорошому рівні провести свято "День народження Запорожця" у рідному місті, аналогічне свято з нашими колегами в Вінниці, поїхати в травні на три ретро-фестивалі до Польщі та провести Міжнародне туристично-навігаційне ралі антикварних автомобілів у Львові в 12-13 червня. Якщо врахувати, що 8 травня у нас День Львова і ми робимо дитяче свято та беремо участь у карнавалі...
А потім, замість того, щоб пасивно відпочити, відпочиваємо АКТИВНО у серпні - до німецького Магдебурга на ОММА та Зліт німецьких Запорожців...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 23 Квітень 2010 23:21 Заголовок повідомлення: |
|
|
супер! база те що тре 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10319 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 23 Квітень 2010 23:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
Палюбасу!
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 24 Квітень 2010 04:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
Всем привет.
Евгений, я смотрю с вами нужно поосторожней...
Я вам по секрету, а вы уже всему форуму росказали...
Шутка!
Выложу немного фоток которые в попыхах нафотал,
А то сам знаю как народу не терпится.
В воскресенье планирую еще туда заглянуть и сделать больше.
Говорили с зам. директора заведения.
Записались на 15 - 19 июля. Предварительно.
Предварительно, потому, что для окончательного нужно внести финансы.
Сказала что желательно не позже чем за 3 недели, иначе если будет еще желающие на эти числа, то приаритет у того кто первым оплатит.
Самое лучшее что там есть это люксы - 150 грн сутки.
По проще с санузлом на этаже по 50 грн.
Ну и с человека в палатке 20 грн сутки, для них будут открыты санузлы и душевые корпусов пионерлагеря.
Вся территория охраняется.
Машины скорее всего поставим на дорожке (№4), на снимке местности.
Вот она, дорожка.
С одной стороны:
И с другой:
А на против, скорее всего, будут наши палатки
Там где баскетбольный щит, (это №2 на карте).
Вот оно поближе
SAS, то место что ты обозначил немного не подходит, то
футбольное поле, (№1 на местноси)
Кто - то может захочет и на месте №3 ,
№3- это костровая, там пионерский костер жгли, скорее всего там и будем кулиш варить.
Ну и конечно пляж.

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11631 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 24 Квітень 2010 04:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
а на этой дорожке поместятся все наши машины?я так подозреваю будет гораздо больше чем в Крыму было,а в Крыму мы уже не мало места занимали.
для тех,кто не помнит-напоминаю:

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 24 Квітень 2010 04:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
Андрей, да там места валом.
Поставь померяй
http://earth.google.com/intl/ru/
примерно 200 метров...
Ну а не хватит, в другом месте выстроимся,
просто на этой дорожке ближе всего к палаткам.
Это предварительно, а туда поближе, мы пробный заезд сделаем и все промеряем...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|