Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
RENAULT
Статус: Offline Зареєстрований: 04.03.2010 Повідомлення: 17
Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 10 Квітень 2010 13:06 Заголовок повідомлення: Компрессор AC-600-нужен Ваш совет...!!!Тема очень интесная. |
|
|
Хотелбы вас спросить вот про этот компресор http://smartdiesel.ru/catalog/13750.htm !!!Сегодня смотрел на компресоры,так как хочу пробовать красится и случайно налез на это.У меня вопрос,может быть им можно былобы покрасить ЗАЗ или это полная фигня???????
Дайте мне ответ... 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
OgeN13 лентяй
Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2008 Повідомлення: 1482 Звідки: Харьков б.Даниловка
|
Додано: 10 Квітень 2010 13:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
какой красится он одно колесо 5 минут качает 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 10 Квітень 2010 13:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
Это компрессор для накачки шин? или будешь красить весь день (а, может, и не один) или не сумеешь вовсе. Для аэрографа, возможно, и сгодится - нужно глянуть на производительность.
Может, лучше попросить у кого-то из знакомых попользоваться нормальный компрессор для покраски или купить один на компанию?
Себе хочу подкрашивать сколы аэрографом или мини-пистолетом. Для этого должно хватить компрессора от холодильника и баллона из-под пропана (оба девайса в наличии)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 10 Квітень 2010 14:33 Заголовок повідомлення: Re: Компрессор AC-600-нужен Ваш совет...!!!Тема очень интесн |
|
|
RENAULT писав(ла): |
Хотелбы вас спросить вот про этот компресор http://smartdiesel.ru/catalog/13750.htm !!!Сегодня смотрел на компресоры,так как хочу пробовать красится и случайно налез на это.У меня вопрос,может быть им можно былобы покрасить ЗАЗ или это полная фигня???????
Дайте мне ответ...  |
ВШН
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
GTMAD

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2010 Повідомлення: 389 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta
|
Додано: 10 Квітень 2010 17:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
2 RENAULT
Два ключових параметрах при виборі компресора для пофарбування звичайним фарборозпилювачем :
- тиск вхідного повітря
- витрата повітря (скільки літрів повітря за хвилину витрачає розпилювач фарби)
На фото нижче наведені дані для одного з високоякісних фарборозпилювачів (виділено червоним овалом)
Для більш-менш серйозного фарбування (а не масту...ії) потрібен компресор продуктивністю не меньше 250 літрів на хвилину і з ресівером мінімум 50 літрів, при цьому безперервно фарбувати не
вийде, потрібно буде чекати щоб компресор встигав накачувати повітря в ресівер.
Наприклад цей підійде він видає 260 л/хв
Якщо фарбувати потрібно більш менш професійно та часто то компресор повинен мати продуктивність більшу ніж витрата повітря "пістолетом"
А ось цим хіба вуха прочищати можна
P.S.
Не рекламую ні фарборозпилювачі SATA (у мене іншого виробника), ні компресори Remeza-Fiac, просто їхні фото попались першими
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
OgeN13 лентяй
Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2008 Повідомлення: 1482 Звідки: Харьков б.Даниловка
|
Додано: 10 Квітень 2010 18:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
Цитата: |
А ось цим хіба вуха прочищати можна |
не ну чего сразу только вуха, у меня есть типа такого. Карб удобно таким продувать а еще я им баллон жуков травить качаю , 10 атмосфер выжимает аж бегом.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
RENAULT
|
Додано: 10 Квітень 2010 21:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ой,ладно мужыки,вам бы только поскалится ,я и сам знаю что для покраски нужно что-то посерёзней,но решыл спросить...хрен его знает.Я вот гдето здесь читал что один вовсе пилесосом красился 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
GTMAD

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2010 Повідомлення: 389 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta
|
Додано: 10 Квітень 2010 21:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я вот гдето здесь читал что один вовсе пилесосом красился  |
Угу, у мене теж бабця пилососом хату білила, сам бачив, ще при совку
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 10 Квітень 2010 21:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
такі машини за звичай віником красять. пилесос це дорого. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
тазоВовка Иврей

Статус: Offline Зареєстрований: 10.08.2008 Повідомлення: 1178 Звідки: Киев, Соломенка Моє авто: ЗАЗ-968, 1976 г.в.
|
Додано: 11 Квітень 2010 02:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Voytik писав(ла): |
такі машини за звичай віником красять. пилесос це дорого.  |
А віник не дорого? Тим більш, якщо залишилися фарби типу Гуаш зі школьних часів... Береш Гуаш, розводиш у воді, а потім тонким шаром требя нанести цю фарбу на автівку. Найкраще це робити рукою, руку у воді помив и пішов далі...
_________________ С уважением,
тазоВовка |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RENAULT
|
Додано: 12 Квітень 2010 23:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
пиздец!!!даже тему в "шедевры" перебросили,как будто здесь хрен знает что спросил ВАс иногда почитаеш,то тут почти половину надо в шедевры перебросить!!!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
dedushka Аксакал

Статус: Offline Зареєстрований: 20.03.2009 Повідомлення: 689 Звідки: Донецк Моє авто: ЗАЗ 968МД 1991 г.в.
|
Додано: 13 Квітень 2010 16:45 Заголовок повідомлення: Re: Компрессор AC-600-нужен Ваш совет...!!!Тема очень интесн |
|
|
Дайте мне ответ...  |
Ну конечно же, это полный бред и фигня! А в "шеды" тему сплавили
по заслугам! Что значит "..покрасить ЗАЗ.." ?? Правильно народ оскорбился. Этим свистком даже ночную вазу не покрасишь ..
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|