Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Запорожье.
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 201, 202, 203  Наст.

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запоріжжя
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline
Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 01:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Чесно кажучи, ми львів'яни можемо й хочемо ночувати в наметах всі разом - так веселіше й дешевше. А в готельних номерах хочуть жити закордонні запорожці - німці (точно), можливо,естонці та литовці - вони звикли до комфорту. Тому просимо підшукати інформацію. Хочемо, щоб це було десь не дуже далеко від головного нашого наметового табору. Хоча литовці ночували з нами наметах в дощову мерзлопакосну погоду, коли ми були в них гостях. Та й німці в минулий наш приїзд до Запоріжжя хоч й кривлялися, але спробували справжньої екзотики.

Думаю,до міського голови міста обов'язково потрібно звертатися з офіційним зверненням. Місцева влада, мабуть, зробить все можливе, щоб не сталося якихось неприємностей. Ти більше, що захід проходитиме під патронатом Міністерства закордонних справ України.

Нещодавно ми мали розмову на цю тему з віце-прием'єр-міністром Васюником, він пообіцяв посприяти. Чекаємо відповіді від його прес-служби.

На жаль, поки не отримали відповіді від прес-служби АВТОЗАЗУ. Будемо звертатися напряму до Голови правління заводу та власника Васадзе.

Поки вирішили потримати маленьку паузу, що наші політики між собою розібралися Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Grower

Зареєстрований: 21.01.2009
Повідомлення: 458

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 09:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA писав(ла):

Я в субботу и воскресенье могу после 16-00.

Валентин, я на это сообщение отреагировал. А следующее прощёлкал. Very Happy
Дима, а разве у тебя на новой работе 5 Марта нет корпоратиффки?
Я 5 точно не смогу. Думаю 14 это более реально.

davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

Зареєстрований: 17.10.2007
Повідомлення: 851

Моє авто: Shevrolet

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 10:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Grower писав(ла):

Я в субботу и воскресенье могу после 16-00.

Валентин, я на это сообщение отреагировал. А следующее прощёлкал. Very Happy
Дима, а разве у тебя на новой работе 5 Марта нет корпоратиффки?
Я 5 точно не смогу. Думаю 14 это более реально.
Хм, ну наверное будет, но скорее всего это только подогреет мой интерес к пятничной встрече Laughing
Если 5 марта встреча не получается - я пасс Smile

evgeny1, к сожалению у нас нет таких связей и чинов как в Вашем клубе, тем не менее мы постараемся сделать все что в наших силах. Laughing

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 12:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цього року в нас надзвичайно багато клубних акцій. Без сумніву, пріоритетним буде відзначення 50-річчя Першого Запорожця та ралі до Запоріжжя та в Крим. Наш клуб також організовує "День народження Запорожця" у Львові (9-10 липня) та Міжнародний ретро фестиваль "Львівський трикутник" (29-30 травня), а на початку травня їдемо в Варшаву (10-15 екіпажів). Традиційно розпочинаємо сезон 1 квітня.

Стосовно відсвяткування 50-річчя на високому організаційному рівні - обов'язково потрібно наперед узгоджувати свої плани. Щоб потім не було непорозумінь. Будемо залучати ДАІ, МЗС та прикордонників-митників. Чиновники на місцях чітко розуміють, якщо нам не допоможуть, буде великий-привеликий кавардак і потім комусь серйозно випишуть по голові... А ми настроєні надзвичайно войовничо!!!

Думаю друзі-журналісти нам максимально допоможуть правильно розставити акценти! Хто буде пробувати нас образити - конкретно нарветься Smile Буде їм "Схід і Захід разом!" та "Запорожці всіх країн єднайтеся!"

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 14:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Grower. Это были февральские суб.и вос. Они уже давно прошли. Very Happy
Поэтому я предложил следующий период. (до 20.03.2010).
А с вас дата! Я подстроюсь под практически любую.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
StalkerUa

Зареєстрований: 13.06.2005
Повідомлення: 474
Моє авто: ЗАЗ 965А

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 16:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я предлагаю встретиться 5 числа, в крайнем случае, у кого как получиться, а там и под конец месяца еще раз можно увидится Very Happy
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 16:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

StalkerUa писав(ла):
Я предлагаю встретиться 5 числа, в крайнем случае, у кого как получиться, а там и под конец месяца еще раз можно увидится Very Happy

Grower

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 17:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

StalkerUa писав(ла):
в крайнем случае, у кого как получиться

Буду думать на счёт 5-го. Может и получится. Хотелось бы встретиться.

red zaz965

Зареєстрований: 22.09.2006
Повідомлення: 853
Моє авто: ЗАЗ 965 8-066-804-8-804 8-096-196-53-94

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 18:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Grower писав(ла):
StalkerUa писав(ла):
в крайнем случае, у кого как получиться

Буду думать на счёт 5-го. Может и получится. Хотелось бы встретиться.

Всем привет! Блин, я пятого в село уезжаю.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 22:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Grower писав(ла):
...Я 5 точно не смогу. Думаю 14 это более реально...

А жаль. Sad
Вообщем всех кто сможет очередной раз приглашаю на офис. (там где и в прошлый раз 40 Л.С.У д.73)
По программе: 5-го пиво, 14-го покатушки на Хортицу...

Сегодня сынуля фотку в районе Анголенко сделал.
(Ели бы был кто-то из нас, снова бы пожалели что нет визиток...)

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Grower

ПовідомленняДодано: 03 Березень 2010 08:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Grower писав(ла):
...Я 5 точно не смогу. Думаю 14 это более реально...

А жаль. Sad
Вообщем всех кто сможет очередной раз приглашаю на офис. (там где и в прошлый раз 40 Л.С.У д.73)
По программе: 5-го пиво, 14-го покатушки на Хортицу...

Сегодня сынуля фотку в районе Анголенко сделал.

Да я уже писал, что попробую, в ущерб корпоратиффке. Very Happy
Классный ЗАЗ. Валентин,проинструктируй сынулю, можно было записочку под дворники... Sad

StalkerUa

ПовідомленняДодано: 03 Березень 2010 09:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Кто будет 5 числа на встрече и не будет пить (безалкогольное пиво не в счет) отзовитесь!!!
Повернутися до початку
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

ПовідомленняДодано: 03 Березень 2010 13:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Хм, ну так что же, сделаем визитки? По моему, цель уже начинает оправдывать средства Laughing

StalkerUa писав(ла):
Кто будет 5 числа на встрече и не будет пить (безалкогольное пиво не в счет) отзовитесь!!!
Буду пить много и жадно! Laughing

Grower писав(ла):
Да я уже писал, что попробую, в ущерб корпоратиффке. Very Happy
Классный ЗАЗ. Валентин,проинструктируй сынулю, можно было записочку под дворники... Sad
Да уж.... ЗАЗ действительно зачетный... 968м и рядом не валяется!

orion_DM

Зареєстрований: 20.01.2008
Повідомлення: 454
Моє авто: Заз-1103 2004г.в

ПовідомленняДодано: 03 Березень 2010 20:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Видел сегодня его на "Калантыровке". Когда ехал с работы.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
francklin

Зареєстрований: 17.02.2010
Повідомлення: 39
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 01:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

davis- конечно знает =)
Ребята, так когда и где встречаемся? А то у меня на выходных не получится, а в пятницу вроде получается.

Повернутися до початку
Valentin_ZP_UA

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 10:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

francklin писав(ла):
...Ребята, так когда и где встречаемся? А то у меня на выходных не получится, а в пятницу вроде получается.

05.03.2010
Возле киоска который рядом с "Домом обуви", желтенький.
Там затариваемся пивом...
Время, я думаю, уточнят...

Р.С. А телефончика у меня нет, на всякий случай...

Останній раз редагувалося: Valentin_ZP_UA (04 Березень 2010 10:41), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
StalkerUa

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 10:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Предлагаю в 6 часов возле киоска (пивного), а дальше в телефонном режиме
Повернутися до початку
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 10:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

StalkerUa писав(ла):
Предлагаю в 6 часов возле киоска (пивного), а дальше в телефонном режиме
Отлично, так и решаем, 18-00 возле пивного киоска.
franklin, оставь свой номер на всякий случай.
Мой номер 095-восемь-0-восемь-97-47 (Дима)
Valentin_ZP 097-3-ноль-27-57-два (Валентин)

Карта местности Laughing

Останній раз редагувалося: davis (04 Березень 2010 12:10), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Gaskonec

Зареєстрований: 21.01.2010
Повідомлення: 68

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 11:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всем привет!!!!! Только приехал с Киева - вы за 3 дня наговорили на 2 страницы - устал читать. К сожалению завтра вырваться не смогу Sad
А пео поводу поездок по Хортице - может лучше пренести на конец марта или Апрель - когда уже тепло будет - по прогнозам с субботы снег и морозы.

Повернутися до початку
Grower

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 12:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

StalkerUa писав(ла):

Все так и кинулись. Видно непьющих надо искать в другой конференции. Very Happy
Вот вопрос, чем себя занять до 18-00? Sad

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запоріжжя Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 201, 202, 203  Наст.
Сторінка 126 з 203

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум