Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 02 Березень 2010 01:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
Чесно кажучи, ми львів'яни можемо й хочемо ночувати в наметах всі разом - так веселіше й дешевше. А в готельних номерах хочуть жити закордонні запорожці - німці (точно), можливо,естонці та литовці - вони звикли до комфорту. Тому просимо підшукати інформацію. Хочемо, щоб це було десь не дуже далеко від головного нашого наметового табору. Хоча литовці ночували з нами наметах в дощову мерзлопакосну погоду, коли ми були в них гостях. Та й німці в минулий наш приїзд до Запоріжжя хоч й кривлялися, але спробували справжньої екзотики.
Думаю,до міського голови міста обов'язково потрібно звертатися з офіційним зверненням. Місцева влада, мабуть, зробить все можливе, щоб не сталося якихось неприємностей. Ти більше, що захід проходитиме під патронатом Міністерства закордонних справ України.
Нещодавно ми мали розмову на цю тему з віце-прием'єр-міністром Васюником, він пообіцяв посприяти. Чекаємо відповіді від його прес-служби.
На жаль, поки не отримали відповіді від прес-служби АВТОЗАЗУ. Будемо звертатися напряму до Голови правління заводу та власника Васадзе.
Поки вирішили потримати маленьку паузу, що наші політики між собою розібралися 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

Статус: Offline Зареєстрований: 21.01.2009 Повідомлення: 458 Звідки: Запорожье
|
Додано: 02 Березень 2010 09:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
Valentin_ZP_UA писав(ла): |
Я в субботу и воскресенье могу после 16-00.
|
Валентин, я на это сообщение отреагировал. А следующее прощёлкал.
Дима, а разве у тебя на новой работе 5 Марта нет корпоратиффки?
Я 5 точно не смогу. Думаю 14 это более реально.
_________________ Наши сомнения - это наши предатели. Они заставляют нас терять то, что мы, возможно, могли бы выиграть, если бы не боялись попробовать. (с) Шекспир. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

Статус: Offline Зареєстрований: 17.10.2007 Повідомлення: 851
Моє авто: Shevrolet
|
Додано: 02 Березень 2010 10:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
Grower писав(ла): |
Я в субботу и воскресенье могу после 16-00.
|
Валентин, я на это сообщение отреагировал. А следующее прощёлкал.
Дима, а разве у тебя на новой работе 5 Марта нет корпоратиффки?
Я 5 точно не смогу. Думаю 14 это более реально. |
Хм, ну наверное будет, но скорее всего это только подогреет мой интерес к пятничной встрече
Если 5 марта встреча не получается - я пасс
evgeny1, к сожалению у нас нет таких связей и чинов как в Вашем клубе, тем не менее мы постараемся сделать все что в наших силах. 
_________________ «ZAZ - más que el coche, él el Amigo» © - «Запорожский ЗАЗ Клуб» |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 02 Березень 2010 12:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Цього року в нас надзвичайно багато клубних акцій. Без сумніву, пріоритетним буде відзначення 50-річчя Першого Запорожця та ралі до Запоріжжя та в Крим. Наш клуб також організовує "День народження Запорожця" у Львові (9-10 липня) та Міжнародний ретро фестиваль "Львівський трикутник" (29-30 травня), а на початку травня їдемо в Варшаву (10-15 екіпажів). Традиційно розпочинаємо сезон 1 квітня.
Стосовно відсвяткування 50-річчя на високому організаційному рівні - обов'язково потрібно наперед узгоджувати свої плани. Щоб потім не було непорозумінь. Будемо залучати ДАІ, МЗС та прикордонників-митників. Чиновники на місцях чітко розуміють, якщо нам не допоможуть, буде великий-привеликий кавардак і потім комусь серйозно випишуть по голові... А ми настроєні надзвичайно войовничо!!!
Думаю друзі-журналісти нам максимально допоможуть правильно розставити акценти! Хто буде пробувати нас образити - конкретно нарветься Буде їм "Схід і Захід разом!" та "Запорожці всіх країн єднайтеся!"
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 02 Березень 2010 14:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
Grower. Это были февральские суб.и вос. Они уже давно прошли.
Поэтому я предложил следующий период. (до 20.03.2010).
А с вас дата! Я подстроюсь под практически любую.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
StalkerUa

Статус: Offline Зареєстрований: 13.06.2005 Повідомлення: 474 Звідки: Запорожье Моє авто: ЗАЗ 965А
|
Додано: 02 Березень 2010 16:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я предлагаю встретиться 5 числа, в крайнем случае, у кого как получиться, а там и под конец месяца еще раз можно увидится 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

|
Додано: 02 Березень 2010 16:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
StalkerUa писав(ла): |
Я предлагаю встретиться 5 числа, в крайнем случае, у кого как получиться, а там и под конец месяца еще раз можно увидится  |

_________________ «ZAZ - más que el coche, él el Amigo» © - «Запорожский ЗАЗ Клуб» |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

|
Додано: 02 Березень 2010 17:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
в крайнем случае, у кого как получиться |
Буду думать на счёт 5-го. Может и получится. Хотелось бы встретиться.
_________________ Наши сомнения - это наши предатели. Они заставляют нас терять то, что мы, возможно, могли бы выиграть, если бы не боялись попробовать. (с) Шекспир. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
red zaz965

Статус: Offline Зареєстрований: 22.09.2006 Повідомлення: 853 Звідки: Запорожье Моє авто: ЗАЗ 965 8-066-804-8-804 8-096-196-53-94
|
Додано: 02 Березень 2010 18:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
в крайнем случае, у кого как получиться |
Буду думать на счёт 5-го. Может и получится. Хотелось бы встретиться. |
Всем привет! Блин, я пятого в село уезжаю.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
Додано: 02 Березень 2010 22:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
...Я 5 точно не смогу. Думаю 14 это более реально... |
А жаль.
Вообщем всех кто сможет очередной раз приглашаю на офис. (там где и в прошлый раз 40 Л.С.У д.73)
По программе: 5-го пиво, 14-го покатушки на Хортицу...
Сегодня сынуля фотку в районе Анголенко сделал.
(Ели бы был кто-то из нас, снова бы пожалели что нет визиток...)

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

|
Додано: 03 Березень 2010 08:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
...Я 5 точно не смогу. Думаю 14 это более реально... |
А жаль.
Вообщем всех кто сможет очередной раз приглашаю на офис. (там где и в прошлый раз 40 Л.С.У д.73)
По программе: 5-го пиво, 14-го покатушки на Хортицу...
Сегодня сынуля фотку в районе Анголенко сделал.
(Ели бы был кто-то из нас, снова бы пожалели что нет визиток...)
|
Да я уже писал, что попробую, в ущерб корпоратиффке.
Классный ЗАЗ. Валентин,проинструктируй сынулю, можно было записочку под дворники... 
|
Повернутися до початку |
|
 |
StalkerUa

Статус: Offline Зареєстрований: 13.06.2005 Повідомлення: 474 Звідки: Запорожье Моє авто: ЗАЗ 965А
|
Додано: 03 Березень 2010 09:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Кто будет 5 числа на встрече и не будет пить (безалкогольное пиво не в счет) отзовитесь!!!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

|
Додано: 03 Березень 2010 13:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
(Ели бы был кто-то из нас, снова бы пожалели что нет визиток...) |
Хм, ну так что же, сделаем визитки? По моему, цель уже начинает оправдывать средства
Кто будет 5 числа на встрече и не будет пить (безалкогольное пиво не в счет) отзовитесь!!! |
Буду пить много и жадно!
Да я уже писал, что попробую, в ущерб корпоратиффке.
Классный ЗАЗ. Валентин,проинструктируй сынулю, можно было записочку под дворники...  |
Да уж.... ЗАЗ действительно зачетный... 968м и рядом не валяется!
|
Повернутися до початку |
|
 |
orion_DM

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2008 Повідомлення: 454 Звідки: Запорожье Моє авто: Заз-1103 2004г.в
|
Додано: 03 Березень 2010 20:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Видел сегодня его на "Калантыровке". Когда ехал с работы.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
francklin

Статус: Offline Зареєстрований: 17.02.2010 Повідомлення: 39 Звідки: Запорожье Моє авто: 965
|
Додано: 04 Березень 2010 01:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
davis- конечно знает =)
Ребята, так когда и где встречаемся? А то у меня на выходных не получится, а в пятницу вроде получается.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Valentin_ZP_UA

|
Додано: 04 Березень 2010 10:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
francklin писав(ла): |
...Ребята, так когда и где встречаемся? А то у меня на выходных не получится, а в пятницу вроде получается. |
05.03.2010
Возле киоска который рядом с "Домом обуви", желтенький.
Там затариваемся пивом...
Время, я думаю, уточнят...
Р.С. А телефончика у меня нет, на всякий случай...
Останній раз редагувалося: Valentin_ZP_UA (04 Березень 2010 10:41), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
StalkerUa

|
Додано: 04 Березень 2010 10:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
Предлагаю в 6 часов возле киоска (пивного), а дальше в телефонном режиме
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
davis Авторитет в ЗАЗе

|
Додано: 04 Березень 2010 10:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Предлагаю в 6 часов возле киоска (пивного), а дальше в телефонном режиме |
Отлично, так и решаем, 18-00 возле пивного киоска.
franklin, оставь свой номер на всякий случай.
Мой номер 095-восемь-0-восемь-97-47 (Дима)
Valentin_ZP 097-3-ноль-27-57-два (Валентин)
Карта местности

_________________ «ZAZ - más que el coche, él el Amigo» © - «Запорожский ЗАЗ Клуб»
Останній раз редагувалося: davis (04 Березень 2010 12:10), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Gaskonec
Статус: Offline Зареєстрований: 21.01.2010 Повідомлення: 68
|
Додано: 04 Березень 2010 11:59 Заголовок повідомлення: |
|
|
Всем привет!!!!! Только приехал с Киева - вы за 3 дня наговорили на 2 страницы - устал читать. К сожалению завтра вырваться не смогу
А пео поводу поездок по Хортице - может лучше пренести на конец марта или Апрель - когда уже тепло будет - по прогнозам с субботы снег и морозы.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

|
Додано: 04 Березень 2010 12:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Кто будет 5 числа на встрече и не будет пить (безалкогольное пиво не в счет) отзовитесь!!! |
Все так и кинулись. Видно непьющих надо искать в другой конференции.
Вот вопрос, чем себя занять до 18-00? 
|
Повернутися до початку |
|
 |
|