Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Народ собирается выложить жужиками Украина
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Статус: Offline
Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2009 15:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

однозначно поддерживаю идею привлечения внимания к оточественным разработкам Exclamation автопрома. Этому неплохо было бы посвятить одну из акций
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
solja

Зареєстрований: 09.10.2008
Повідомлення: 457
Моє авто: 968-м

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2009 16:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
Дык вот давайте и напишем жужиками цифру 50 на нашей встрече в июле.

підтримую дану пропозицію! хто ще підтримає? досить цікаво. і запамятається надовго!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2009 17:46    Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! Відповісти з цитатою

Чудова ідея в Артьома викласти на наступний рік запорожцями цифру 50. Пропоную всім починати шукати того, хто би це зняв з висоти пташиного польоту Laughing. Або питання до запорожців з Запоріжжя: де в Запоріжжі є високий будинок з великим полем перед ним, де можна викласти запорожцями цифру 50? Заодно і книгу рекордів України запросимо Laughing
Повністю згідна з харків"янами, що в політику нема чого лізти, навіть за гроші Twisted Evil А то тим, що приїдуть, дадуть на бензину, а собі покладуть черговий мільярд в кишеню. Або хіба що по бартеру: хай наш рідненький вітчизняний автопром дасть нам гарантійний лист, що наступний рік вони нас підтримають, то в цьому році ми їх. Хоча, навіть якщо дадуть, все одно обдурять Evil or Very Mad
А з другого боку, прикольна була би фотографія Very Happy Коли ще буде така нагода. Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2009 17:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Фотка і справді була б цікава, але приймати участь у політичній виставі (особливо у вітчизняній) якось огидно...
А ще засмучуе той факт що ці блазні від політики мабуть вже купують і фарбують...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
docentik
дохуя шутник

Зареєстрований: 23.07.2009
Повідомлення: 2957
Моє авто: ЗАЗ-965А 1965 ЗАЗ-965А 1966

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2009 21:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а если что-то на подобие этого сделать?
http://lacetti.com.ua/photos/2009/Foto_is_kosmosa-17.10.2009/Yazon/Foto/

Повернутися до початку
MENMACHINE

Зареєстрований: 01.06.2009
Повідомлення: 975
Моє авто: Tavria Dana

ПовідомленняДодано: 03 Грудень 2009 09:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

класс!!! панорама вышла бомбейская! Smile

CrusadeR

Зареєстрований: 16.12.2008
Повідомлення: 1110
Моє авто: '65 ЗАЗ 965АЭ, '76 ЗАЗ 968, 2х'73 АЗЛК 408ИЭ '77 АЗЛК 2140

ПовідомленняДодано: 03 Грудень 2009 12:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Как говорится, все придумано до нас

Судя по всему, это 1975год.

el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 03 Грудень 2009 12:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Опередили)
ну а нам можно выложить "Запорожцу 50" или просто 50 в зависимости от количества авто

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 04 Грудень 2009 11:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Напевно, краще викласти із Запорожців, що прибудуть на зліт абревіатуру "ZAZ 50". Потрібно щонайменше 33 автомобіля.

Ми хоч з Західної України не підтримуємо варіант із словом "УКРАЇНА": потрібно бути толерантними. До нас приїдуть гості з-за кордону - для росіян, прибалтів, німців, азербайджанців, вірменів - для них це свято ЗАПОРОЖЦЯ!

Потрібно зробити фото на згадку. Попередню згоду на фіксацію рекорду ми вже подали від клубу до редакції "Книги рекордів України". Отримали запевнення Ігоря Підчебія (офіційний представник) що вони ОБОВЯЗКОВО направлять своїх делегатів для фіксації рекорду та видачі ВІДПОВІДНОГО САРТИФІКАТА.

Ми робимо свято для себе - фанів-автомобілістів, які люблять своє авто, не для когось іншого. Тому ні у кого не варто щось просити й прогинатися під будь-кого.

Впевнений, ми придумаємо ще багато-багато цікавого, щоб класно відсвяткувати ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ УЛЮБЛЕНОГО ЗАПОРОЖЦЯ!!!

Євгеній КРАВС

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 04 Грудень 2009 11:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Евгений, полностью согласен.
Повернутися до початку
VIP

Зареєстрований: 24.11.2009
Повідомлення: 32
Моє авто: Пока выбераю!

ПовідомленняДодано: 05 Грудень 2009 09:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а если не хватит то мона подобирать Жигуликов. с высоты будет трудно отличить.

sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11631
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 05 Грудень 2009 11:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а так-же еще мерседесов и бмв....ты что, с дуба рухнул?мы что,для кого-то стараемся?нет,для себя.а нахрен самого себя обманывать?.и потом,ты когда-нибудь видел жигуль и жуж рядом?это должно быть минус 20 зрение,чтоб принять их за похожих....
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
сахид 13

Зареєстрований: 21.07.2008
Повідомлення: 670

ПовідомленняДодано: 05 Грудень 2009 20:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а хто то еще мне обещал фигурку из жужиков выстроить если приеду Laughing

MAGNET

Зареєстрований: 09.04.2006
Повідомлення: 1328
Моє авто: запорожець

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2009 16:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

такой боян, трабантов хватило на то что бы выложить DDR, ну а запорожцев мне кажется не хватить, темболее что все будут 2-х цветов, чушь, причем такого желтого какой изображен в примере в природе не существует, есть подобные цвета и то у ушастых, а сколько оттенков, это какой то идиот придумал, внимание к себе привлечь, вот идея с цифрой 50 это да, + ко всему будет весело что цифра эта будет разноцветная и без делемы, хохлы-москалии, простите но я ёб в рот политические войны, вы все мне братья, так как у нас общие интересы и меня не капли не ЕБЕТ(простите) то что они там хотят, главное условие что бы все запорожцы стояли на украинском учете и все владельцы были украинцами, я и обидеться могу, и 50 -летие дома отметить, не прав? закидайте камнями!
Повернутися до початку
MAGNET

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2009 16:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а название темы??!!! народ собирается, нет уже собирается? кто? из 2-х десятков разных по оттенку желтых запорожцев собрать слово украина....ну меня цепануло... Evil or Very Mad
Повернутися до початку
SIMON

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2009 19:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не расстраивайся. Почитай внимательно начало темы. Это не мы собираемся, а какие то мудаки-политики в своих целях. Лично я их сразу на хер послал.
Повернутися до початку
MAGNET

ПовідомленняДодано: 09 Грудень 2009 12:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

политика сосет пусть у горбатого медведя и его жены огородной вредительницей!
да простят меня модераторы...

Повернутися до початку
SIMON

ПовідомленняДодано: 09 Грудень 2009 16:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Нечего возразить Laughing
Повернутися до початку
vlad@SCORPIO

Зареєстрований: 31.08.2007
Повідомлення: 1039
Моє авто: заз 965.Газ-69

ПовідомленняДодано: 09 Грудень 2009 19:08    Заголовок повідомлення: Re: Народ собирается выложить жужиками Украина Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
vlad@SCORPIO подкинул тему:

http://korrespondent.net/ukraine/events/1022979
http://un-mike.livejournal.com/15982.html

Акция интересная. Смущает только политический пиар.

я как-бы только нашел тему в интернете,а политика мне по..й.

Повернутися до початку
SIMON

ПовідомленняДодано: 10 Грудень 2009 14:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так эта тема и есть политика...
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.
Сторінка 2 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум