Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Установка 08 мотора на 968
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
VVK

Статус: Offline
Зареєстрований: 15.01.2007
Повідомлення: 83

ПовідомленняДодано: 18 Червень 2009 23:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

можна фото робочого циліндрика, разом з перехідником?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
REDZAZ

Зареєстрований: 23.10.2005
Повідомлення: 1566
Моє авто: ЗАЗ 968

ПовідомленняДодано: 19 Червень 2009 10:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

фоток отдельно ненашел только вот:

Кронштейн из уголка 50х50 вобщем возьмешь в руки родной и жигулевский - разберешься. У этого кронштейна есть "+" в том что можно четко выставить ось РЦС относительно рычага вилки.

REDZAZ

ПовідомленняДодано: 21 Червень 2009 23:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Почти доконца доделал охлаждение вот фотки. Осталось сделать дефлекторы из жести чтоб воздух шол куда надо и поставить вентиляторы.
Итак: на систему охлаждения ушло:
Патрубки - 6шт (2 от классики, 1 от нивы, 1 от 8ки, 2 от москвича)
Хомутов больших (32-45мм) - 18шт
Хомутов маленьких (12-25) - 8шт
Шланг Ф20мм - 2метра
Шланг Ф8мм - 2 метра
Расширительный бачок от ГАЗ 31105
Тройник Ф32мм от Таврии
И алюминевая труба от советского пылесоса Very Happy

Sven

Зареєстрований: 08.08.2003
Повідомлення: 523

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 00:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Приятно видеть прогресс в проэкте... пока не началась эксплуатация, развяжи радиаторы с МО таким образом чтобы входящий поток из уха не мог никак пройти МИМО радиатора... это единственный важный момент в организации охлаждения при заднем расположении радиатора...

З.Ы. надеюсь что карлсоны будут со стороны ушей а не со стороны МО!!!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
REDZAZ

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 10:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Кожухи(дефлекторы) будут я ж написал)) а вот насчет карлсонов -пока не знаю какие будут. Исходя из этого уже будет выбираться место установки перед или за радиаторами.

VVK

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 10:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Два радиатора, а что з одним буде перегрев, я уже сделал з одним, но з центральним розміщенням!
А топливний насос від чого поставив?

Повернутися до початку
REDZAZ

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 11:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Прямого обдува нет, с одним радиатором (если конечно он не спереди стоит) будет постоянно работать электровентилятор. бензонасос от волги выносной (на 3й фотке видно его)

VVK

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 14:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

http://fotki.yandex.ru/users/pilotrally/view/56487/?page=0

http://fotki.yandex.ru/users/pilotrally/view/56486/?page=0

http://fotki.yandex.ru/users/pilotrally/view/56476/?page=0

Повернутися до початку
REDZAZ

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 19:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

интересное решение))) давай еще более детальных фоток. У меня стояла задача - не вносить изменений в конструцию кузова. от этого уже и плясал.

VVK

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 19:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я хотел узнать будет нормальний обдув радиатора???
Повернутися до початку
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 19:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

хехе Smile мда. свежо Smile

мне кажется толку не будет.
уж если так кардинально все кромсать не переживая как оно будет выглядеть,
то лучше два от оки побокам, и тамже вырезать те жабры, а вваривать большие воздухозаборники.
и выводить в одну большую дыру между фарами.

Повернутися до початку
VVK

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 20:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну зробив так, що буде побачим, відпишусь, чи добре!
Але тут обдув прямий а не з боку!

Повернутися до початку
Voytik

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 21:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

швидше всього що там обдуву взагалі не буде.
прямий обдув це коли радіатор стоїть спереді.

при воздухозаборнику збоку його ніщо не затіняє.
а в твому варіанті все в тіні від кабіни. ніяким прямим обдувом там і не пахне.
до того ж нема сенсу ставити такий громадний радіатор, якщо і вхідна і вихідна дирка менші за нього раза в три-чотири.
можна було ставити радіатор розміром як задня дирка між фарами Wink2

Повернутися до початку
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 22 Червень 2009 23:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik тоді у нас на милі теж по твоу небуде охолодження, а забирає повітря на охолодження саме з кришки капоту....доречі, такеж рішення охолодження використав Борис Обухов
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Voytik

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2009 01:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

не забувай що в нас примусове охолодження, вентилятором.
а у VVK розраховано на пасивне, набігаючим повітрям.

тимбільше ще один нюанс. радіатор (проходження через нього повітря) має опір тому повітрю.
і повітря через нього треба продувати з певною силою.
коли радіатор стоїть спереді, наприклад Жигуль, то на швидкості, набігаюче повітря силою давить і продуває радіатор. і "дирка" як перед, так і за радіатором велика, на всю площу радіатора.
а у VVK це все знехтувано. радіатор стоїть в тіні, набігаючого потока там не буде, тимбільше з силою. і вхідна і вихідна "дирка" малесенькі. це заважало б навіть при нормальному набігаючому потоку.

в мене наприклад менший радіатор, з вхідною диркою теж відносно маленькою (жабра 965), але це воздухозаборник який не в тіні, а в набігаючому потоку повітря знаходиться. значить повітря гребсти він буде з силою.
проте, вважаю, тієї сили вистачить тільки на те щоб компенсувати його малу "дирку".
відповідно свою систему я побудував на примусовому обдуві, так як у 40-вки, тільки що потужним електровентилятором.
потужний, мається наувазі майже 700ват. а не 110ват "стандартних" вентиляторів радіатора.
і в допомогу тому всьому я планую зробити толковий відсос повітря. зробивши герметичне дно мотовідсіку з великою дирою під заднім бампером, на всю його довжину.
на швидкості, з мотовідсіку (від радіатора) розрідженням буде висмоктувати повітря з силою.

я не стверджую що я тут тіпа самий умнік Smile, але такі речі не будуються тупо прорізанням капоту. а радіатор сам по собі тепло нікуди не діває, хоть від Бєлаза постав, його для цього треба охолоджувати, і то прилічно.
те що в Жигуля він от так от просто собі там стоїть, не означає що в нашому варіанті цей номер так собі просто проканає.

з.і. я не вкурсі хто такий Борис Обухов, і не знаю чи то що воно в нього так стоїть це означає що воно працює.

Повернутися до початку
DEN-200

Зареєстрований: 07.08.2008
Повідомлення: 120

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2009 17:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

да интересное исполнение какое уже по мо и му уже делал заз фор только я не знаю работало у у него или нет а у кого ни будь есть уже рабочая проверена я схема охлаждения мотора ваз если есть помогите пожалуйста оч нужно просто не хочется изобретать велосипед но сколько не смотрел на форуме однозначного ответа не нашел мне не хочется изменять внеш вид и тем более ставить в перед рад и а то р
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення ICQ Number
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2009 21:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А ОДНОЗНАЧНОГО ОТВЕТА И НЕТ
ПОТОМУ ЧТО КАЖДЫЙ СЧИТАЕТ, ЧТО ЕГО ВАРИАНТ ДОЛЖЕН БЫТЬ ЛУЧШИЙ
ДА ЕЩЕ И МОТОРЫ У ВСЕХ РАЗНЫЕ ПО ХАРАКТЕРИСТИКАМ ТЕПЛОНАПРЯЖЕННОСТИ
И КУЗОВА РАЗНЫЕ
ТАК ЧТО ВАРИАНТОВ МАССА С УЧЕТОМ ОСОБЕННОСТЕЙ КОНКРЕТНОГО КУЗОВА И КОНКРЕТНОГО МОТОРА
И КОНКРЕТНОГО КУЛИБИНА Laughing

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
DEN-200

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2009 22:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

спасибо за ответ но всё же может даш какой ни будь совет у меня двиг ваз 21 1 2 и кузов 9 6 8 м
Повернутися до початку
DEN-200

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2009 22:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ред заз к тебе большой вопрос видел твою ссхему охлаждению собрано класс респект тебе и твоему заз у я вот чё хочу спросить и как работает нет какие не достатки если они конечно есть
Повернутися до початку
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 23 Червень 2009 22:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

СМОТРИ

У БОССА И ВОРОНА М-КА - МОТОР ОТ КЛАССИКИ
У ВОЙТИКА 965 - 1,8 ФОЛЬЦ МОНИК
У АНТОНА М-КА - 1,6 ФОЛЬЦ GT
У БАРБАРОССЫ 965 - 0,9 ФИАТ МОНИК
У РЕДЗАЗА УШАН - 16 КЛАПАННИК 1,6 ДЕСЯТКА
У ОЛЕГА 965 - МОТОР ОТ ТОЙОТЫ (1.3 ЕСЛИ НЕ ОШИБАЮСЬ)
У ВВК М-КА - МОТОР ИНЖ 8 КЛАПАННЫЙ ОТ ДЕСЯТКИ
У БУГА УШАН - ТАВРОМОТОР 1100
У МЕНЯ М-КА - ТАВРОМОТОР (СТАВЛЮ) 1200
И Т.Д.

У КАЖДОГО КУЗОВА СВОИ ВОЗДУХОВОДЫ, И СВОЕ СВОБОДНОЕ МЕСТО ПОСЛЕ УСТАНОВКИ МОТОРА

И У КАЖДОГО СВОЯ СХЕМА КОМПОНОВКИ РАДИАТОРОВ

КТО-ТО СТАВИТ 2 ОТ ОКИ, КТО-ТО ОДИН ОТ ТАВРЫ (ПРАВДА ПОВЫШЕННОЙ ТЕПЛООТДАЧИ), НО МОТОР В 700 ВАТТ
КТО-ТО ОДИН ОТ 08 ИЛИ ИНОМАРКИ

КТО-ТО ДЕЛАЕТ СПЕЦИАЛЬНЫЕ НАПРАВЛЯЙКИ ДЛЯ ВОЗДУХА ОТ УШЕЙ ИЛИ РЕШЕТОК (ЧТО СЧИТАЮ САМЫМ ВЕРНЫМ СПОСОБОМ), КТО-ТО НАДЕЕТСЯ НА ВЕНТИЛЯТОРЫ

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Наст.
Сторінка 15 з 19

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум