Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Mephisto

Статус: Offline Зареєстрований: 25.10.2003 Повідомлення: 707 Звідки: Луцк
|
Додано: 13 Листопад 2008 17:52 Заголовок повідомлення: Юристы помогите! |
|
|
Привет всем!
Может кто связан с юристами.. помогите выяснить вот что:
Зона дії знаку 3.34 (Зупинка заборонена) на які автомобілі *не* розповсюджується?
В ПДД зазначено: "Запрещается остановка и стоянка транспортных средств, кроме такси, осуществляющих посадку или высадку пассажиров (разгрузку или погрузку груза)."
Чи мають право працівники ДАІ зупинятись для несення служби і проводити зупинку інших транспортних засобів в зоні дії даного знаку?
І згідно якого документа чи нормативно-правового акту?
Буду очень призначтелен за мнения...
_________________ Скажи мне, как тебя не любить, моя Зазя?
Останній раз редагувалося: Mephisto (14 Листопад 2008 09:07), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Игорь_965А

Статус: Offline Зареєстрований: 31.08.2008 Повідомлення: 1198 Звідки: Ю.Урал(горы, лес,водка)
|
Додано: 13 Листопад 2008 21:29 Заголовок повідомлення: Re: Юристы помогите! |
|
|
Mephisto писав(ла): |
Чи мають право працівники ДАІ |
Сам же и ответил на свой вопрос.
А если по серьёзному- с ними лучше не связываться. Иногда приходится доказывать, что ты не верблюд
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
тазоВовка Иврей

Статус: Offline Зареєстрований: 10.08.2008 Повідомлення: 1178 Звідки: Киев, Соломенка Моє авто: ЗАЗ-968, 1976 г.в.
|
Додано: 13 Листопад 2008 22:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
ИМХО: жесты сотрудника ГАИ имеют преимущество перед сигналами светофора, знаками дорожного движения и разметкой...
Просто если впереди авария или твоей остановки требует безопасность дорожного движения, то где ещё тебя останавливать?
_________________ С уважением,
тазоВовка |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Mephisto

|
Додано: 14 Листопад 2008 09:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мене саме цікавить, чи мають вони право робити під цим знаком собі мобільний пост ДАІ?
_________________ Скажи мне, как тебя не любить, моя Зазя? |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Игорь_965А

Статус: Offline Зареєстрований: 31.08.2008 Повідомлення: 1198 Звідки: Ю.Урал(горы, лес,водка)
|
Додано: 14 Листопад 2008 19:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мене саме цікавить, чи мають вони право робити під цим знаком собі мобільний пост ДАІ? |
Знак поставили для ТЕБЯ!!!! А не для даi
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

Статус: Offline Зареєстрований: 24.09.2006 Повідомлення: 2490 Звідки: Горловка Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло
|
Додано: 17 Листопад 2008 00:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ото точно для катяшистов вообще знаков, двойных сплошных и т.п не существует. Одним словом катяшист он и есть катяшист, хотя без них ещё хуже 
_________________ Оставим дома дела и будни серые. Давай уедем туда, где нету времени! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Mephisto

|
Додано: 17 Листопад 2008 17:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
Игорь_965А писав(ла): |
Мене саме цікавить, чи мають вони право робити під цим знаком собі мобільний пост ДАІ? |
Знак поставили для ТЕБЯ!!!! А не для даi |
ти не прав,
я вже отримав потрібні відповіді... дуже корисні..
цитую:
Порушшення працівниками ДАІ ПДР:
Зупинка в зоні дії знаку 3.34. (Зупинка заборонена).
ПДР (3.1) – Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху, спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.
ПДР (2.4) – На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитись з дотриманням вимог цих правил.
тобто їдемо до закінчення дії знаку.. хай біжить за тобою
При написанні протоколу вказуємо, що інспектор ДАІ вказав жезлом, куди стати тим самим заставляв порушити ПДР.
|
Повернутися до початку |
|
 |
Игорь_965А

|
Додано: 17 Листопад 2008 20:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
ти не прав,
цитую:
ПДР (3.1) – Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху, спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений.
ПДР (2.4) – На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитись з дотриманням вимог цих правил.
При написанні протоколу вказуємо, що інспектор ДАІ вказав жезлом, куди стати тим самим заставляв порушити ПДР. |
а ти шо хтiв?
ПДР(10.20)- працiвник ДАI прав
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Mephisto

|
Додано: 18 Листопад 2008 10:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
ти не прав,
цитую:
При написанні протоколу вказуємо, що інспектор ДАІ вказав жезлом, куди стати тим самим заставляв порушити ПДР. |
а ти шо хтiв?
ПДР(10.20)- працiвник ДАI прав |
пункту 10.20 в ПДР немає! Про що ти говориш?
|
Повернутися до початку |
|
 |
Игорь_965А

|
Додано: 18 Листопад 2008 18:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
пункту 10.20 в ПДР немає! |
Ээээ, братан, ПДР то поняття розтяжиме
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Mephisto

|
Додано: 19 Листопад 2008 11:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
пункту 10.20 в ПДР немає! |
Ээээ, братан, ПДР то поняття розтяжиме |
розтяжиме, коли не знаєш своїх прав...
а знаючи, все дуже просто...
|
Повернутися до початку |
|
 |
Игорь_965А

|
Додано: 19 Листопад 2008 20:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
дуже просто... |
Вырастешь детка- узнаешь
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
OgeN13 лентяй
Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2008 Повідомлення: 1482 Звідки: Харьков б.Даниловка
|
Додано: 19 Листопад 2008 21:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
точно не помню, но вроде бы он должен стоять не нарушая правила, и тормозить тебя что бы ты не нарушил правила, тоесть тормознули тебя уже с нарушениями, а вообще для таких случаев есть служба доверия гаи.
Цитата: |
а ти шо хтiв?
ПДР(10.20)- працiвник ДАI прав
|
Не согласен. Это для тех кто не знает своих прав.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Mephisto

|
Додано: 20 Листопад 2008 10:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
OgeN13 писав(ла): |
Не согласен. Это для тех кто не знает своих прав. |
+1
я в связи с вводом новых правил начал заниматься вычитыванием ... все на столько банально и просто, до невозможности, вчитайтесь... и будет вам счастье
|
Повернутися до початку |
|
 |
Teddy Bear

Статус: Offline Зареєстрований: 20.03.2008 Повідомлення: 1789 Звідки: Хутор Киев Моє авто: ЗАЗ 965А
|
Додано: 20 Листопад 2008 10:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
задумав выехать на машине-ты уже нарушил ПДД

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
OgeN13 лентяй
Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2008 Повідомлення: 1482 Звідки: Харьков б.Даниловка
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Игорь_965А

|
Додано: 20 Листопад 2008 19:39 Заголовок повідомлення: |
|
|
Teddy писав(ла): |
задумав выехать на машине-ты уже нарушил ПДД |

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
тазоВовка Иврей

Статус: Offline Зареєстрований: 10.08.2008 Повідомлення: 1178 Звідки: Киев, Соломенка Моє авто: ЗАЗ-968, 1976 г.в.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Игорь_965А

|
Додано: 22 Листопад 2008 17:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
VAZ2115 писав(ла): |
Вариант возврата прав |
Рискованно. Как бы кидалова не было

|
|
Повернутися до початку |
|
 |