Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

БАШНЮ СНЕСЛО :)) пяным не смотреть
На сторінку 1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Voytik

Статус: Offline
Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 05:20    Заголовок повідомлення: БАШНЮ СНЕСЛО :)) пяным не смотреть Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 3994

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 09:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Пипец! Крыша едет с катушек Laughing

Tasya

Зареєстрований: 16.02.2006
Повідомлення: 413

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 10:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Спасибо, что предупредил Laughing Laughing Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Voytik

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 13:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

попробуйте ктонить распечатать форматом А2 и в рамочку картину домой Very Happy

кстати, оигинальный подарок на НГ может получиться при должном уровне исполненния Wink

только плиз отпишитесь потом или у нового хозяина выдержал вестибюлярный Laughing

Повернутися до початку
Tasya

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 13:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
попробуйте ктонить распечатать форматом А2 и в рамочку картину домой Very Happy

кстати, оигинальный подарок на НГ может получиться при должном уровне исполненния Wink

только плиз отпишитесь потом или у нового хозяина выдержал вестибюлярный Laughing

Жестоко Laughing
Можно сделать заменитель марганцовки Laughing Хранить в туалете где-нибудь в нычке. После хорошей пьянки при необходимости использовать для вызова ихтиандра Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 17:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Tasya писав(ла):
Можно сделать заменитель марганцовки Laughing Хранить в туалете где-нибудь в нычке. После хорошей пьянки при необходимости использовать для вызова ихтиандра Laughing
Преклоняюсь! Чем дольше общаюсь, тем больше желание познакомиться лично!!!

BUg

Зареєстрований: 23.01.2005
Повідомлення: 1894

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 18:46    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Так пьянім точно не смотреть? А то почитал отзывы и очень хочеццо..... мож глянуть таки?..

. "Ш""""""Ш" . 80632586422
VW Transporter T2 electric
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Voytik

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 19:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

если успеешь добежать то смотри Laughing
Повернутися до початку
Lis-il

Зареєстрований: 01.11.2005
Повідомлення: 3268
Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 20:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вот, немного из другой серии, но всё же.
Проделайте то, что написано под картинкой. Я когда первый раз сделал, аж нехорошо стало Laughing

Гість

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 21:50    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Тю, я думал пяные не поймут, решил посмотреть.....тока глаза за мозг закатились, а так все ништяк Smile
Повернутися до початку
SHKIPER
Коллега
Коллега

Зареєстрований: 01.10.2004
Повідомлення: 323

ПовідомленняДодано: 30 Грудень 2006 21:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ани крутятся...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
Lis-il

ПовідомленняДодано: 31 Грудень 2006 13:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Глаза? Laughing

SHKIPER
Коллега
Коллега

Зареєстрований: 01.10.2004
Повідомлення: 323

ПовідомленняДодано: 31 Грудень 2006 15:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Картинки. Глаза сломал... Был пъян...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
Tasya

ПовідомленняДодано: 02 Січень 2007 12:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Олег писав(ла):
Tasya писав(ла):
Преклоняюсь! Чем дольше общаюсь, тем больше желание познакомиться лично!!!

Приезжай в Киев

Повернутися до початку
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 02 Січень 2007 15:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Tasya писав(ла):
Приезжай в Киев
http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=7848

Voytik

ПовідомленняДодано: 05 Січень 2007 05:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Very Happy

Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 10 Січень 2007 22:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Блин, я эту тему только сейчас заметил!
Все бы хорошо, будь я не сейчас "под шофэ"! Laughing
Эхфект... ыыыыыы..... Перчик шутит

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 10 Січень 2007 22:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Последняя дефачько...

Останній раз редагувалося: napalm (10 Тра 2007 14:22), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lis-il

ПовідомленняДодано: 11 Січень 2007 08:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Она - обман зрения Laughing

Greyglass
Невозмутимый Альфаман
Невозмутимый Альфаман

Зареєстрований: 09.02.2004
Повідомлення: 1659

ПовідомленняДодано: 12 Січень 2007 12:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lis-il писав(ла):
Вот, немного из другой серии, но всё же.
Проделайте то, что написано под картинкой. Я когда первый раз сделал, аж нехорошо стало Laughing

Я все не мог врубиться що это такое, а потом посмотрел около минуты. Тады стало видно. Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2, 3  Наст.
Сторінка 1 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум