Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 09 Грудень 2006 18:03 Заголовок повідомлення: задний номер для 965 |
|
|
меня вот интересует такой аспект.
новые номера все прямоугольные, а у 965 ззади место для квадратного.
видел ли кто квадратным номер из новых серий? такие вообще существуют? как раньше было для грузопасажирских
и ещё одно.
есть фирмы что занимаются реставрацией номерных знаков. там всяких ржавых и тп.
если им заказать такойже только квадратный номер и повесить себе (а оригинальный под сидушкой держать) и остановят менты чтото грозит за такой прикол?
вродь как не подделка знака, номера и всё такое, и оригинальный с собой есть.
аргументировать что место расчитано было только на квадратный, подсветка осветить целяком может только квадратный и тп.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Dima ZAZ fan
Статус: Offline Зареєстрований: 19.10.2006 Повідомлення: 558 Звідки: Київ.Дарниця.
|
Додано: 09 Грудень 2006 19:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
ППД.30.2.
На механических транспортных средствах (за исключением трамваев и троллейбусов)и прицепов предусмотреных для етого местах устанавливаются номерные знаки соответсвующего образца
бла-бл-бла
Запрещается изменять размеры,форму,обозначения,цвет,размещение номерных знаковнаносить на них дополнительные обозначения или закрывать их ,они должны быть чистыми и достаточно освещенными.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

|
Додано: 09 Грудень 2006 20:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
бля. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaz-racer

Статус: Offline Зареєстрований: 14.04.2003 Повідомлення: 2002 Звідки: Киев
|
Додано: 10 Грудень 2006 01:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
новые номера тоже есть варианты когда оидн квадратный - на американцах уже неоднократно заметил.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

|
Додано: 10 Грудень 2006 01:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
это точно новые? четырехзначные? или ты говоришь просто о белых?
а на основе чего им такие выдали?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

|
Додано: 10 Грудень 2006 01:59 Заголовок повідомлення: |
|
|
блин, словам Рейсера как всегда верить нельзя
вот, нашел. нету больше никаких квадратных окромя как для мотоциклов.
"американец" на мотоцикл явно не смахивает
ДСТУ 4278:2004 «Знаки номерні транспортних засобів»
Тип 1
Номерні знаки для автомобілів, причепів та автобусів.
Вони 8-значні і мають по дві літери зліва і справа. Ліве буквосполучення вказує на регіон, праве – серію номерного знаку. Фон номерних знаків може бути білий (для звичайного транспорту) та жовтий (для маршрутного). Розмір номерних знаків – 520 х 112 мм. Номерні знаки цього типу мають нову державну символіку зліва у вигляді прямокутника, розділеного на дві рівні частини голубого й жовтого кольорів. У номерах присутні герб України та код ua. Кодифікація регіонів не співпадає з попередніми серіями номерів. Наприклад, у Києві тепер будуть видаватися номери з кодом АА, у Донецьку – АН, у Дніпропетровську – АЕ, а на Житомирщині – АМ. Ці сполучення доведеться запам’ятати. З’являться і загальнодержавні номери з індексом II.
Тип 2
Номери для разових поїздок на автомобілях, причепах до них та автобусах. Це – транзитні номери. Тепер вони стали червоного ко-
льору. Зліва є місце, куди буде клеїтися дата їх видачі. Інспектор ДАІ одразу буде бачити прострочені вони чи ні.
Тип 3
Спеціальні знаки єдиної серії для автомобілів, що використовуються для пересування осіб, стосовно яких здійснюється державна охорона, а також керівники Верховної Ради, члени Кабінету Міністрів, керівники держкомітетів і т.п. Формат номерних знаків цього типу передбачає дві або три цифри, тобто число можливих комбінацій не перевищить 1000. Ці номерні знаки можуть бути «другим комплектом». У порівнянні з попередніми спецномерами, число «користувачів» зменшилося удесятеро, проте... З’явилися загальнодержавні номерні знаки «Тип 1 із кодом «II», які можуть бути видані у будь-якому ре-
ґіоні. А президент Кучма з екранів телевізії твердо нас запевняв, що покладено край кабімінівсько-депутатсько-чиновницькому «фраєрству»! Тепер, «грузив» країну гарант, усі рівні перед смугастим даішним жезлом. А насправді?
Тип 4
Знаки для автотранспорту дипломатичних представництв, консульств, представництв міжнародних організацій і членів сімей їх персоналу. Відтепер колір таких номерних знаків стане білим, а зліва у них буде літера D. Перші три цифри означають код країни. Порядкові номери з 001 до 199 означають код держави, якій належить диппредставництво, номери з 200 по 299 означають код міжнародної організації, а з 300 по 399 – код держави консульскої організації. Наступні три цифри – порядковий номер транспортного засобу цього диппредставництва.
Тип 5
Номери для мотоциклів, мотоколясок і моторолерів. Тепер вони складаються з трьох рядків. Верхній означає код регіону, як і на автомобільних номерах. Розмір таких номерів 220х174 мм.
Тип 6
Транзитні номери для мотоциклів, мотоколясок і моторолерів. Вони складаються з двох рядків, а зверху буде місце для дати їх видачі. Колір фону – червоний.
Тип 7
Номерні знаки, що виготовляються за індивідуальним замовленням. Новизна в тому, що, крім слова, тепер на них можна розмістити і логотип. Крім цього, з’являться індивідуальні номери і для мототранспорту. Ці номерні знаки можуть бути як другий комплект.
Типи 8, 9, 10
Ці номерні знаки для тракторів, тракторних причепів і самохідних механізмів, а також для військової техніки. Вони залишились без змін у порівнянні з попереднім стандартом. Тобто «військові» номери, як і раніше, мають чорний фон. Знаки Збройних Сил України, Прикордонної Служби, МНС розділяються на два типи. Для автотранспорту – «Тип 9», а для мототехніки – «Тип 10».
Нові номери будуть видаватися при операціях реєстрації й перереєстрації автомототранспорту. Тобто заміна буде проходити в поточному режимі, при продажі чи реєстрації нового автомобіля.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
CChirik

Статус: Offline Зареєстрований: 24.10.2005 Повідомлення: 100 Звідки: Львів
|
Додано: 10 Грудень 2006 03:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Отскажи ти хочеш шоб машина гарно виглядала чи шоб все по закону було???? От я наприклад не раз бачив на амереканцях саморобні номера, і шо їх хтось зато рухає???? я думаю шо якшо в тебе буде саморобний задній номер то нодна ментовська морда тебе рухати не буде, ну а як домахається то напише протокол, або даш йому 10 грн. і хай пі..... н......
P.S. Рейсер справді міг бачати такі номера
_________________ ЗАЗ-968М 1991р.
"Клуб ЗАЗ-Львів 966-968" |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

|
Додано: 10 Грудень 2006 12:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
х.з. всештаки це ж підробка номерів
одне діло просто абсолютну копію зробити і трохи інше діло змінений варіант.
неможу от знайти номер тої фірми що реставрує номера. десь затиркав папірця.
якщо в них є прес що видавлює букви, а не просто красять, то може і ризикнув би 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ishtar

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 401 Звідки: Kiev
|
Додано: 10 Грудень 2006 13:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Voytik писав(ла): |
блин, словам Рейсера как всегда верить нельзя
вот, нашел. нету больше никаких квадратных окромя как для мотоциклов.
"американец" на мотоцикл явно не смахивает
|
Между прочим, я неоднократно видела в городе машины с такими номерами (у которых сзади квадратное место под номер). В следующий раз обязательно сфотаю. Специально для Войтика...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

|
Додано: 10 Грудень 2006 13:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
и новыми образцами номеров?? теми что АА?
если ещё всяких серий КИ и тп. то можете не утруждаться. такие я и сам видел, только они изымаются. и снова не выдаются.
а касательно новых, серий АА (для Киева), то вон я уже запостил выдержку из постановления. как видите, для легковушек квадратных номеров нету.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaz-racer

Статус: Offline Зареєстрований: 14.04.2003 Повідомлення: 2002 Звідки: Киев
|
Додано: 11 Грудень 2006 12:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
вот увижу на днях - сфотаю. кстати проезжал мимо одной конторы которые делают номера - сказали квадратные запросто.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4602 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 11 Грудень 2006 14:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
Цитата: |
ПДД.30.2.
бла-бл-бла
Запрещается изменять размеры,форму,обозначения,цвет,размещение номерных знаков наносить на них дополнительные обозначения или закрывать их ,они должны быть чистыми и достаточно освещенными. |
Хочу перенести номер под бампер. Если я сделаю хорошее освещение номера под бампером менты придолбутся?

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Михалыч

Статус: Offline Зареєстрований: 22.04.2005 Повідомлення: 191 Звідки: Днепропетровск
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

|
Додано: 11 Грудень 2006 14:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
То Саня
они тебя только спросят, а чё это подсветка номера, светит в одном месте, а номер совсем в другом?
и сколько у тя с собой денех 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4602 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 11 Грудень 2006 15:30 Заголовок повідомлення: |
|
|
Voytik писав(ла): |
То Саня
они тебя только спросят, а чё это подсветка номера, светит в одном месте, а номер совсем в другом?
и сколько у тя с собой денех  |
Это я понял. Я и говорю, если сделать подсветку под бампером, то в принципе всё ОК? 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

|
Додано: 11 Грудень 2006 16:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
лучше раскажи зачем ты это хочешь делать?
ведь там куда ты его нарисовал, он будет у тя засран постоянно. а это кстати тоже грозит штрафом в легкую 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Dima ZAZ fan
Статус: Offline Зареєстрований: 19.10.2006 Повідомлення: 558 Звідки: Київ.Дарниця.
|
Додано: 11 Грудень 2006 16:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Даже не знаю.Видел много машин с переставленными номерами.может и пронесет.Но на фотографиях выше для етого выбрано самое чистое место 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
BUGAS
Статус: Offline Зареєстрований: 14.04.2004 Повідомлення: 2439 Звідки: Kiev
|
Додано: 03 Січень 2007 18:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
Игорь, новые номера есть и прямоугольные и квадратные, 100%.
Сам себе хочу задний квадратный. Буду на днях в ГАИ, узнаю.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
BUGAS
Статус: Offline Зареєстрований: 14.04.2004 Повідомлення: 2439 Звідки: Kiev
|
Додано: 03 Січень 2007 23:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
Так зачем ты тогда всем мозги а-а-а-а....?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|