Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

МЕГАЗЛІТ Запорожців. Замовлення атрибутики від Evgeny
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline
Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 28 Червень 2013 17:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Завершився ретро-фестиваль "Леополіс Гран-прі" та трансаатлантичний автопробіг "Пекін-Париж" територією України. Тепер є можливість серйозно зайнятися питаннями організації Мега-зльоту-2013 та святкуванням 30-річчя авто-фан-клубу "ЗАЗ-Козак".

Для бажаючих замовити артибутику пропонується оглянути ескізи футболки, аракал-наліпки на автомобіль (розмір 30х21см.), бейджа (9х12 см) та значка (діаметр 5 см).

Для бажаючих самим виготовити атрибутику - оригінальні файли великої роздільної здатності в кривих будуть розміщені на файлообмінник, або відправлені на електронну пошту.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2013 12:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

iryska писав(ла):
Еда - централизованная:
1. За счет клуба: в субботу вечером и до утра в пятницу
2. За свой счет в субботу обед во Львове, в пятницу - ужин

Прошу пояснити, що таке централізована їжа - це означає такої самої якості, як за "совєтів"? Very Happy Де планується обід у Львові? В п"ятницю, я думаю, централізовано не вийде, бо у всіх, хто почне відразу після приїзду "снідати" все, напевно, "буде з собою".
Також прошу виставити картинку, що буде на футболках. Логотип Мега-зустрічі,буде, чи ні, якщо буде, то коли?
Стосовно замовленого мною будиночка, то відповідь дам в понеділок.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 29 Червень 2013 12:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Зразок Бейдж МЕГА-ЗАЗ-965
Повернутися до початку
RomanF

Зареєстрований: 28.02.2013
Повідомлення: 151
Моє авто: ZAZ965

ПовідомленняДодано: 01 Липень 2013 10:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ще цікаво знати вартість таких футболок?

Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 01 Липень 2013 20:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

RomanF писав(ла):
Ще цікаво знати вартість таких футболок?

Футболки виготовлятимуться на львівській фірмі VD-друк, яка спеціалізується на нанесенні зображень на текстиль.
Футболки ХОРОШОЇ якості (жовті). Собівартість - 40 (сорок) гривень. Всі футболки в індивідуальному упакуванні.

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 02 Липень 2013 21:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Павло Данченко ("ЗАЗ-Революшн") взявся виготовити для Мега-Зльоту ЗНАЧКИ (діаметр 5 см) та ексклюзивні БРЕЛОКИ на ключі. Можна буде придбати на Зльоті практично по собівартості.
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 03 Липень 2013 13:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

На меня пожалуйста предзаказ на одну футболку XL.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 03 Липень 2013 14:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Оксані S, а мені М, БерндуL. Всього 3 шт

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
MEOtida
вАктивномПоиске

Зареєстрований: 02.11.2010
Повідомлення: 827
Моє авто: ЗАЗ 965

Забанен
Причина?
ПовідомленняДодано: 05 Липень 2013 20:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Совсем запуталась с размерами:
футболки с "Золотой подковы" и с эмблемой Питерского клуба XL в облипку, а футболка с Запорожцем, которую я у нас заказывала тоже XL, но она свободная. Я в растерянности. Давайте XXL (если такие шьют). Надо чтоб аж висела!

Итого:
XXL - 1шт.
XL - 1 шт.

Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4602
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 05 Липень 2013 22:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

нет, Оле XL в облипку! Laughing устроим праздник мокрых футболок! Laughing Laughing Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
MEOtida
вАктивномПоиске

Забанен
Причина?
ПовідомленняДодано: 07 Липень 2013 16:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вот и едь после такого к вам!Smile

Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 3994

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2013 08:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Евген, мені одну. Мабуть XXL (наш 54-56)
PS Оля, будемо в однакових Laughing

Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3190
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2013 09:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

И мне 2шт, размеры- L и M Smile Оплату на месте гарантирую.

Останній раз редагувалося: Barbarossa (16 Липень 2013 03:20), всього редагувалося 3 раз(ів)
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
MEOtida
вАктивномПоиске

Забанен
Причина?
ПовідомленняДодано: 08 Липень 2013 19:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Олег писав(ла):
Евген, мені одну. Мабуть XXL (наш 54-56)
PS Оля, будемо в однакових Laughing

Главное, чтоб мы вместе в конкурсе мокрых маек не участвовали, как этого Саняба хочетSmile)

Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3190
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2013 01:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тут уж как повезет, могут и пивком как бы невзначай... Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
chovchov
Барыга ШустоФФ

Зареєстрований: 04.08.2011
Повідомлення: 2174
Моє авто: Заз 965

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2013 08:41    Заголовок повідомлення: 1 Відповісти з цитатою

мне бы тоже одну футболочку "L"

MEOtida
вАктивномПоиске

Забанен
Причина?
ПовідомленняДодано: 10 Липень 2013 20:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Barbarossa писав(ла):
Тут уж как повезет, могут и пивком как бы невзначай... Laughing

я эти ваши шуточку попрошу отставитьSmile) это вам серьезное мероприятие!

napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2013 21:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

MEOtida писав(ла):
это вам серьезное мероприятие!

Ага, конечно!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Serg.zp

Зареєстрований: 16.09.2007
Повідомлення: 644
Моє авто: ЗАЗ-965А, 1964

ПовідомленняДодано: 10 Липень 2013 22:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я там 1 XXL заказывал у Романа, так прошу скорректировать на 2 шт XXL.

MEOtida
вАктивномПоиске

Забанен
Причина?
ПовідомленняДодано: 10 Липень 2013 23:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Ага, конечно!

С киевлянами ничего серьезного не выйдет, я понимаю...

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум