Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Ночью Грабанули мой ЗаЗ
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Voytik

Статус: Offline
Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 12 Грудень 2006 15:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lis-il писав(ла):
Не-а Confused

Встречаются два профессора математики. Первый, вздыхая:
- Коллега, а ведь меня опять обокрали!
Второй:
- Представьте себе, коллега, я раз и навсегда решил эту проблему!
Первый:
- Хм... интересно было бы узнать, как?
Второй:
- Я использовал теорию вероятности и поставил на свою дверь шесть самых дешевых китайских замков!
Первый:
- Ну и при чем тут теория вероятности, если их всех можно открыть одним ключом?!
Второй:
- Не скажите, коллега! Когда я выхожу из дома, я три замка закрываю, а три -- нет!..

Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Lis-il

Зареєстрований: 01.11.2005
Повідомлення: 3268
Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77

ПовідомленняДодано: 12 Грудень 2006 16:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Laughing

ANDRY

Зареєстрований: 12.12.2006
Повідомлення: 8

ПовідомленняДодано: 13 Грудень 2006 01:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Гады!остаил машину возле гаража(шеф сказал) на видном месте!Мало того свелое место!и какието твари где-то в 5.00 открыли "уголок"ветровой и унесли магнитолу,колонки,аккамулятор,касеты,уровень строительный.забыл лапотник(ещё и хотел вернуться) там было 40грн,выгребли!даже из лапотника презерватив загребли!!!!!уроды.Документы посмотрели,но не тронули(хоть за это спасибо).повыдергивали провода с замка зажигания,хотели завести!но не так просто завести машину на газу!если незнаеш что и в какой последовательности надо включать! Very Happy Походу ни незнали про крючок в багажнике,потому что открывали капот так,что этот самый крючок просто разогнулся!и капот погнули сильно из за этого.гады!просто гады!запор то не мой а по работе но всёравно жалко до слез!если б мой так ломанули я б нашел их полюбому!а так,просто некогда.На ошибках учатся!вот и был мне преподнесён урок.Жестокий урок. Mad Twisted Evil Evil or Very Mad я нажрался седня как свинья. стресс всётаки!чтоб дети этих ублюдков всю жизнь на ЗАПОРОЖЦЫ гавкали!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lis-il

Зареєстрований: 01.11.2005
Повідомлення: 3268
Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77

ПовідомленняДодано: 13 Грудень 2006 06:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Как же ты теперь... без презерватива-то? Crying or Very sad

Ascold

Зареєстрований: 03.09.2005
Повідомлення: 63

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2006 21:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=1182&a=1066&f=13971

тут фотки зазаSad(( точніш того, що від нього залишились.. незнаю може хто впізнає свого, може хто поїде щось собі скрутить. Принаймі він там вже більш ніж чотири дні стоїть(Київ, 40-річчя Жовтня 82). Обідно все-таки, видно що був нормальний кузов...я майже з такого батькові жуж зібрав, той теж був блакитного кольору і з битим передом...а тут його так безцеремонно на шнурку тягли...уроди.

for Armen: от тобі печка...нашару і якраз не далі Києва.

Повернутися до початку
BUg

Зареєстрований: 23.01.2005
Повідомлення: 1894

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2006 22:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Бля, хочу сидухи. И как это их не скрутили, все сняли, баком побрезговали, но сидухи не сняли....блииииин.

. "Ш""""""Ш" . 80632586422
VW Transporter T2 electric
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2006 22:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

фотошоп, однозначно! Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Ascold

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2006 22:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Якраз ні... сидіння сам би скрутив, тільки от в мене їх нема куди ставитиWink2

Доречі сам не можу доперти чому там сидіння залишились

Повернутися до початку
BUg

ПовідомленняДодано: 28 Грудень 2006 23:28    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Так скрути, все одно ти там поряд, а я придбаю, буде всім добре.Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Ascold

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 09:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я не поряд, я на троєщині. Це по роботі бігав і побачив дай думаю виложу в маси. ..а взагалі прикольно буде, ловлю вечором таксі, говорю "мужик, пять сек. почекай" скручую сидіння, грузим, везем Very Happy
Повернутися до початку
BUg

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 09:14    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Да вряд ли там пятью обойдешся..

Повернутися до початку
Ascold

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 09:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Отож... якщо в тебе транспорт на ходу, під'їжджай і скручуй. Я після обіду буду в районі московської площі, можу допомогти.
Повернутися до початку
BUg

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2006 18:47    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Нажаль нема, та й живу я далеко не поруч...

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум