|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Pilot

Статус: Offline Зареєстрований: 11.10.2004 Повідомлення: 78 Звідки: Харьков
|
Додано: 27 Серпень 2006 10:19 Заголовок повідомлення: ДТП |
|
|
Я вернулся из Крыма гораздо раньше, чем собирался. Перевезен из Феодосийской больницы. В мой Москвич, на который я пересел на большой скорости влупила Шевроле Авэа. Откинула не лёгонький АЗЛК 2141 метров на 10-15. Я его, низколетящёго, как видно не увидел, когда он ещё был за небольшим поворотом, сейчас не могу вспомнить, было сотрясение мозга и шоковое состояние, и начал левый разворот на 180. Видел бы, пропустил бы конечно. Друзья говорят, что был бы как всегда раньше на Запорожце, вряд ли бы уцелел.
Ещё хуже стало потом. Он (второй столкновент) успел позвонить кому-то, тот прибыл до ГАИ и потом как видно хорошенько поруководил. Так в первой составленной на месте ДТП схеме был указан только последний из трёх следов торможения. Да и длинна последнего, а по схеме единственного тормозного пути указана как 13 метров. А это соответствует скорости ровно 60 км/ч, то есть вполне дозволенной в населённом пункте. Короче, пока я был в шоковом состоянии, меня активно стали делать виноватым.
Хорошо мои пилоты с горы быстро приехали, и всё или почти всё хорошенько засняли. И тормозной путь больше 30 метров, и машину искореженную и на 10 – 15 метров отброшенную. То есть скорость соударения далеко не нулевой была. Так просто, получив удар в бок, на 10-15 метров с асфальта не улетишь. Короче есть чем отбиваться. Надеюсь сил хватит. К сожалению и денег не мало уже вытянули.
А с непосредственного свидетеля аварии – парня к которому я разворачивался чтобы его забрать с обочины показания взяли только по нашим настойчивым требованиям на третий день после ДТП. Зачем им свидетель?
Так что сейчас время от времени поднимаюсь с кровати, сажусь за комп, и обложившись снимками с места ДТП и нормативной литературой сочиняю жалобы в ГАИ и прокуратуру, да пишу письма друзьям.
Если уместно обсуждение аварии с АЗЛК на ЗАЗ-форуме, могу выложить ещё несколько снимков и по времени описать подробнее.
Может кто подскажет правильные действия. Ситуация выглядит сразу не в мою пользу, я ведь разворачивался на 180 выехав предварительно на свою обочину, и выходит что не пропустил. И если противоположной стороне удастся скрыть, что он в населённом пункте нёсся наверняка по более 130, то виноватым быть мне.
_________________ В этом мире нет ничего невозможного, но есть вещи очень хлопотные
Останній раз редагувалося: Pilot (27 Серпень 2006 20:38), всього редагувалося 2 раз(ів) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
CChirik

Статус: Offline Зареєстрований: 24.10.2005 Повідомлення: 100 Звідки: Львів
|
Додано: 27 Серпень 2006 14:05 Заголовок повідомлення: Re: ДТП |
|
|
Я не докінця зрозумів як все сталось, якк би ти виклав схемку як все відбувалось приблизно. Но знаю одне напевно треба спиратись на то шо ти розраховува шо інші учасники дорожнього руху не порушували ППД, да ше можна в суді спиратись на корупцію працівників ДАІ які не склали повноціну схему ДТП (дуже помагає). Ше враховуючи шо аварія сталась в іншій області можеш дати якомусь ДАІшніку грошей (небагато) в свому місті шоб він тобі поміг все правильно оформити, але даішнік бажено шоб був знайомий. І ше одне питання ти під протоколом ДТП підписався???
_________________ ЗАЗ-968М 1991р.
"Клуб ЗАЗ-Львів 966-968" |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Pilot

Статус: Offline Зареєстрований: 11.10.2004 Повідомлення: 78 Звідки: Харьков
|
Додано: 27 Серпень 2006 18:26 Заголовок повідомлення: Re: ДТП |
|
|
CChirik писав(ла): |
Я не докінця зрозумів як все сталось, якк би ти виклав схемку як все відбувалось приблизно. |
Рух у тому місті є дуже інтенсивним, тому я щоб не чинити перешкод людям спочатку з’їхав на широку в цьому місці праву обочину, та перечекав поки проїдуть „каравани” в обох напрямках. Потім подивившись і не побачивши нікого включив поворот та почав рух, повертаючи на 180 вліво, з правої обочини. Ця обставина проти мене. Коли я був вже на середині траси, тобто моє авто вже наполовину перетнуло пунктир осьової смуги я почув скрип гальмів, а скоріш гуми по асфальту, з боку різко наблизився автомобіль чорного кольору, та вдарив мене у водійській борт.
Но знаю одне напевно треба спиратись на то шо ти розраховува шо інші учасники дорожнього руху не порушували ППД, да ше можна в суді спиратись на корупцію працівників ДАІ які не склали повноціну схему ДТП (дуже помагає). |
Фальсифікація схеми почалось з самого початку. Тому мені її навіть не показували. А на п’ятий день, коли я вже знав про значне заниження гальмівного шляху на пряме прохання моеї дружини показати схему ДТП їй відповіли що по якійсь статті не можна знайомити сторони з матеріалами справи. Але про путь 13 метрів я узнав коли схему приносили у сусідню палату до іншого столкновента, і її там побачив мій товариш.
Ше враховуючи шо аварія сталась в іншій області можеш дати якомусь ДАІшніку грошей (небагато) в свому місті шоб він тобі поміг все правильно оформити, але даішнік бажено шоб був знайомий. І ше одне питання ти під протоколом ДТП підписався??? |
Звичайно ні, бо й небачив.
З цого місця він почав гальмувати. Фотограф намагався засняти перший з трьох відрізків гальмівного шляху.
В мене тут багатенько знімків. А щоб дати комусь грошей та радитися треба кудись ходити, а з цим якраз проблема.
_________________ В этом мире нет ничего невозможного, но есть вещи очень хлопотные |
|
Повернутися до початку |
|
 |
CChirik

Статус: Offline Зареєстрований: 24.10.2005 Повідомлення: 100 Звідки: Львів
|
Додано: 28 Серпень 2006 03:06 Заголовок повідомлення: |
|
|
Судячи зі всього тобі не вийде доказати свою невиновність, тут така фігня ти ніби і застосував всіх заходів щоб запобігти дтп, але буде дуже важко це доказати. Ше треба врахувати шо він місцевий, а ти ні. Тут самий надійний варіант давити на корупцію ДАІ. А ше одне свідки які записані до протоколу мали буту при складанні схеми ДТПП і в протоколі мають бути їх дані та контактні телефони. Зараз ше пориюсь в документації може шось цікаве і корисне найду.
P.S. Можеш писати по російське якшо тобі зручніше. Я просто не вмію.
_________________ ЗАЗ-968М 1991р.
"Клуб ЗАЗ-Львів 966-968" |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|