Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Bodya_troll
Статус: Offline Зареєстрований: 28.08.2024 Повідомлення: 89 Звідки: Хмельницький Моє авто: 968М
|
Додано: 25 Жовтень 2024 11:58 Заголовок повідомлення: Що, якщо поміняти місцями передні панелі двох Запоріжцях? |
|
|
Щоб вписати в тех. паспорт жигомотор мені потрібно спочатку оформити автомобіль на себе. Автомобіль був куплений шляхом обміну на гроші - ні ДКП, ні довіреності. Є лише тех. паспорт, на власника, якого немає, як і зв'язку з його рідним, ну і зовсім не хочеться створювати їм зайві проблеми через те що я хочу на Запоріжці їздити.
Правильне рішення - купити автомобіль з живим кузовом (дуже бажано білого кольору) і можливістю переоформити одразу після покупки, ну і потім вписувати двигун і робити все по красоті. Але знайти таку пропозицію (оголошення) за адекватні гроші - не просто і це забере декілька місяців часу.
А що, якщо спростити вимоги до авто з документами. Взяти ще одного білого Запоріжця в будь якому стані, тільки щоб можна було переоформити, і після переоформлення переставити "морди" з одного на другого? Наскільки це
1) законно?
2) чим я ризикую?
3) настільки це складно?
|
|
Повернутися до початку |
|
|
weld_master
Статус: Offline Зареєстрований: 09.04.2011 Повідомлення: 593 Звідки: Украина Никополь Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 25 Жовтень 2024 16:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
1) не законно.
2) Запорожцем.
3) Щоб не було видно - складно.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Bodya_troll
Статус: Offline Зареєстрований: 28.08.2024 Повідомлення: 89 Звідки: Хмельницький Моє авто: 968М
|
Додано: 25 Жовтень 2024 16:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Зрозуміло, дякую.
Виходить - тема закрита?
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Olexandr'95
Статус: Offline Зареєстрований: 06.10.2008 Повідомлення: 1751 Звідки: КИЕВ Моє авто: BMW E34
|
Додано: 26 Жовтень 2024 20:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
І вписати жиго мотор зараз майже нереально, займався цим питанням рік тому
_________________ Автомобиль — не роскошь, роскошь — запчасти к нему. |
|
Повернутися до початку |
|
|
Bodya_troll
|
Додано: 26 Жовтень 2024 21:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
Блін... А чому нереально? Мені, теж десь рік тому, казали що все має бути без проблем і за 1500грн
|
|
Повернутися до початку |
|
|
weld_master
Статус: Offline Зареєстрований: 09.04.2011 Повідомлення: 593 Звідки: Украина Никополь Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 27 Жовтень 2024 17:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
Тому, що зараз більш суворі вимоги до потужності та крутного моменту.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Bodya_troll
|
Додано: 27 Жовтень 2024 18:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
Десь можна про це почитати? Коли я читав то там було сказано лише про вагу двигуна у крутний момент - про потужність ні слова.
І взагалі, в чому проявляється складність?
В мої хворі уяві це виглядає так:
(Запоріжець оформлений на мене)
- я відправляю заяву про те що хочу зробити переобладнання в Київ
Вони такі:
- ну ок
Далі встановлення двигуна і оформлення в мерео
І я не розумію що може піти не так.
Мда... А я ще поставив двигун ваз 2106 на 1.6л... мало того що він відчутно важче МеМЗа - як мінімум 20кг, а то і 30, то там реально крутного моменту більше в 1.5 рази.
На заправці, коли питають "це шо мотор від жигуля??", то кажу що це копійочний 1.2, який доречі має бути легше вписати
|
|
Повернутися до початку |
|
|
weld_master
|
Додано: 27 Жовтень 2024 21:21 Заголовок повідомлення: |
|
|
Не лінуйся.
Спитай у Гугля.
Він підкаже.
|
|
Повернутися до початку |
|
|