Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Stepan0id
Статус: Offline Зареєстрований: 17.07.2020 Повідомлення: 11 Звідки: Киев Моє авто: Пока немаэ
|
Додано: 23 Липень 2020 14:44 Заголовок повідомлення: Регистрация ЗАЗ-ика(способы) |
|
|
Добрый день! Есть такая у меня проблема,покупаю Запорожец(в хорошем состоянии),но доков немаэ,только старый тех паспорт на мертвеца.Оформление наследства через родственников мертвого-глухой вариант,шерстил долго и нудно,ничего не выйдет.
Потому возникла идея-найти такого же цвета передок с доками .Что думаете,что можете предложить(варианты)? Можно ли будет вообще перегнать его из Киева ко мне(Васильковский р-н,рядом с Глевахой) лишь со старым тех паспортом? Да и со страховкой вопрос.
Цвет Коррида.
Останній раз редагувалося: Stepan0id (23 Липень 2020 21:25), всього редагувалося 3 раз(ів) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

Статус: Offline Зареєстрований: 03.10.2010 Повідомлення: 2969 Звідки: Житомир(UA), Mladá Boleslav(CZ) Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик
|
Додано: 23 Липень 2020 15:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
це кримінал, тому все сам. взагалі раджу таке в інтеі писати поменше.
олх в допомогу! 
_________________ +420 774 618 380
+38 093 073 36 35
Президент "ZAZ-Laboratory" Богдан |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stepan0id
Статус: Offline Зареєстрований: 17.07.2020 Повідомлення: 11 Звідки: Киев Моє авто: Пока немаэ
|
Додано: 23 Липень 2020 15:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Про це звісно чув,просто знайти такого кольору важко. Дякую за коментар.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
AlexK

Статус: Offline Зареєстрований: 05.07.2011 Повідомлення: 573 Звідки: Вінниця Моє авто: ЗАЗ 968 72, ЗАЗ968М 82, ЗАЗ 968МП 93
|
Додано: 23 Липень 2020 22:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
В сучасних ТП корида це просто червоний, тому як варіант можна придбати будь-який червоний запорожець з живими документами, переоформити і далі..
Щодо перегону це взагалі зараз не проблема, їздити можна і по ТП.
Хоча хтозна, може ми спілкуємося з підставною "уточкою", яка шукає хто "хімію" робить. В нас таким тут не займаються.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Barbarossa НашКузьмич

Статус: Offline Зареєстрований: 23.01.2009 Повідомлення: 3187 Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М
|
Додано: 24 Липень 2020 08:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
А чим не влаштовує їздити по техпаспорту померлого? Доки ж є, вона легальна, сів і поїхав. Навіщо мацати нелегальний шлях, не розумію...засланий казачок?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stepan0id
|
Додано: 24 Липень 2020 10:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
Barbarossa С чого ви взяли?) Просто жалко жужижика,хотів би собі на завжди залишить,передавать у поколіннях,по виставках возить.Там випадок классний,майже повний оригінал,ще і український.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stepan0id
|
Додано: 24 Липень 2020 10:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
AlexK Ви мабуть реальних "офіціялів" на всіляких форумах не бачили)) То серйозні дядьки,і пишуть серйозно.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stepan0id
|
Додано: 24 Липень 2020 10:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
Barbarossa Просто десь читав,що можна тільки 1 рік після смерті власника їздити чи щось подібне.Хоча навряд у ментів є E-бази по реестру 90-х))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Костяn
Статус: Offline Зареєстрований: 12.04.2019 Повідомлення: 15 Звідки: Киев Моє авто: Заз 968М
|
Додано: 24 Липень 2020 12:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Лучше не заморачиваться, покупай с доками, в плохом состоянии, а этот используй как донор. Без доков долго ездить не получится, скоро и техосмотр будет обратно введён, а там с мёртвыми доками делать нечего. И ещё вариант - выложишь деньги и время в этот автотруп, а его кто-то на штраф площадку например заберёт - и всё, пиши пропало.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stepan0id
|
Додано: 24 Липень 2020 12:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Костяn Вот вот,в том и проблема.А как донор жалко,кузов живой и в родной краске.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stepan0id
|
Додано: 24 Липень 2020 13:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
AlexK писав(ла): |
В сучасних ТП корида це просто червоний, тому як варіант можна придбати будь-який червоний запорожець з живими документами, переоформити і далі..
Щодо перегону це взагалі зараз не проблема, їздити можна і по ТП.
Хоча хтозна, може ми спілкуємося з підставною "уточкою", яка шукає хто "хімію" робить. В нас таким тут не займаються. |
У мене з хімією в школі було погано,але я розумію,що в юридичній стороні автореестрації ії немає.Що ж ви маєте на увазі?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
AlexK

Статус: Offline Зареєстрований: 05.07.2011 Повідомлення: 573 Звідки: Вінниця Моє авто: ЗАЗ 968 72, ЗАЗ968М 82, ЗАЗ 968МП 93
|
Додано: 24 Липень 2020 22:29 Заголовок повідомлення: |
|
|
Малось на увазі схрещування двох авто в одне
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stepan0id
|
Додано: 26 Липень 2020 23:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
AlexK Себто врізка передньої панелі?)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stepan0id
|
Додано: 29 Липень 2020 12:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
А не пробовал ли кто-то оформлять машину по набувальному праву?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
upszn
Статус: Offline Зареєстрований: 16.05.2011 Повідомлення: 326 Звідки: kolo STANISLAVA Моє авто: ЗаЗ 968М
|
Додано: 22 Квітень 2021 08:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
Доброго всім дня.
В звязку з тим, що закінчується генеральна довіреність, постало питання , що робити далі.
Шукати власника і продовжувати довіреність, чи переоформляти ?
Мабуть правильніше було би переоформити, але тут вилізли ньюанси. МРЕО за 60 км. Поїхав на розвідку - "кілометрова" черга, запис тільки зранку, треба "ночувати".
Пробував записатися в чергу онлайн, нічого не получається.
В звязку з цим питання: чи працює взагалі цей сервіс он-лайн реєстрації на перереєcтрацію авто? Може в когось є свіжий досвід ?
_________________ "Есть только миг между прошлым и будущем" |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Olexandr'95

Статус: Offline Зареєстрований: 06.10.2008 Повідомлення: 1754 Звідки: КИЕВ Моє авто: BMW E34
|
Додано: 23 Квітень 2021 10:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
Однозначно переоформлять. Сейчас это недорого и довольно быстро. Буквально недавно был в МРЕО, по онлайн записи. На полное переоформление ушло примерно 2 часа и около 900грн
_________________ Автомобиль — не роскошь, роскошь — запчасти к нему. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
upszn
Статус: Offline Зареєстрований: 16.05.2011 Повідомлення: 326 Звідки: kolo STANISLAVA Моє авто: ЗаЗ 968М
|
Додано: 25 Квітень 2021 10:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Olexandr'95 писав(ла): |
Однозначно переоформлять. Сейчас это недорого и довольно быстро. Буквально недавно был в МРЕО, по онлайн записи. На полное переоформление ушло примерно 2 часа и около 900грн |
Вперто не можу добратися до моменту онлайн реєстрації на сайті https://equeue.hsc.gov.ua/#/login
Доходжу до моменту "Пройти ідентифікацію". І дальше глухо.
Пробував і цифровим підписом , і через банк ID.
Мої дані ніби висвітлюються на екрані. Натискаю продовжити , але дальше процес не рухається.
Може є якісь ньюанси 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 25 Квітень 2021 11:35 Заголовок повідомлення: |
|
|
Спробуй інший браузер, або інший пристрій(з телефону/планшету), або ввійти з лайв-диску, це щоб не змінювати налаштування захисту системи.
Може допомогти вичистити куки.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
AlexK

|
Додано: 25 Квітень 2021 11:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Користувався електронною чергою не один раз. Все нормально. Через банкІД. Зазвичай найближчий термін - два тижні.
Але якщо біля МРЕВ жива черга, то вряд чи допоможе електронна черга.
upszn вкажи який саме МРЕВ цікавить.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
upszn
|
Додано: 26 Квітень 2021 08:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
AlexK писав(ла): |
Користувався електронною чергою не один раз. Все нормально. Через банкІД. ЗАЗвичай найближчий термін - два тижні.
Але якщо біля МРЕВ жива черга, то вряд чи допоможе електронна черга.
upszn вкажи який саме МРЕВ цікавить. |
Живу чергу пробував там де ближче (м. Калуш) після того як не зміг нічого зробити з он-лайн реєстрацією.
В Івано-Франківську як я розумію є сервісний центр де можна реєструватися віддалено. Але в мене не доходе до вибору сервісного центру. Пробував вже і на різних компютерах. Може то і справді треба зі смартфону. Вже думав може то справа в моїх персональних даних. Але де і що
Мабуть поїду до Франківська реєструватися вручну 
|
Повернутися до початку |
|
 |
|