Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 30 Квітень 2020 16:52 Заголовок повідомлення: Всесвітній онлайн-конкурс національного автомобіля ЗАЗ 965 |
|
|
На німецькому заз-форумі знайшли таку інформацію:
Для любителів ZAZ, автомобільної спільноти,
Компанії-партнери, представники ЗМІ та
Дружні клуби
З нагоди 60-річчя ЗАЗ 965
Київ, 30 березня 2020 року ПОВІДОМЛЕННЧ:
Шановні водії, шановні компанії-партнери,
Бажаємо здоров’я та дякуємо вам за підтримку!
Світ змінюється, цьогорічний Женевський автосалон 2020 відбувся в онлайн-форматі. Усвідомлюючи глобальні зміни в потоці інформації та з нагоди 60-річчя початку виробництва "Запоріжця", громадська організація "ЗСТК АвтоЗАЗ-ДЕУ" оголошує про старт Всесвітнього онлайн-конкурсу національного автомобіля ЗАЗ 965 "Запорожець".
Ми вже отримали підтримку і вдячні за це:
- Асоціація "УКРАВТОПРОМ" - Асоціація виробників автомобілів України;
- багаторічний партнер компанії GRAVITON;
- компанія-партнер ТМ "NOVOUKRAINKA";
- каталог автомобільних комплектуючих Avtokom.com.ua;
- YouTube-канал "Allo Garage";
- ГО "Київський автомобільний клуб" Відродження ";
- ЗАЗ Гараж Клуб Білорусь;
- TATRA UA CLUB;
- Клуб VW Beetle UA
створена фб сторінку і вже є перші учасники, хоча я там не знайшла ні умови конкурсу, ні умови участі, бо так виглядає, що участь модеть брати не тільки ЗАЗи 965.
Я не зрозуміла, чому в нас ніхто про це не знає, адже наші зустрічі наймасовіший і об"єднують не тільки Україну, але й Німеччину, Білорусь та росію.
Чи може вінникьці, одеські та інші клуби отримували запрошення до участі в конкурсі? Адже наш дружній ЗАЗ Гараж з Білорусі вже числиться в партнерах конкурсу.
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олег Бриллиантовая рука

Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 3994 Звідки: Вышгород
|
Додано: 03 Тра 2020 14:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
А ми зараз Пана Президента спитаємо 
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zazik_91 ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3081 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 03 Тра 2020 22:10 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Мне ничего не известно. Никаких приглашений не поступало.
По факту все просто. Роман Щипков, организатор это конкурса просто пиарит свои сайты и продвижение своих тем. В конкурсе будут несколько заезженных авто, про которые снимут блог и выложат в ютуб, тем самым продвигая свой канал алло-гараж. Может я не прав- можете поправить.
Кто хочет участвовать, всем помогу- чем смогу.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олег Бриллиантовая рука

Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 3994 Звідки: Вышгород
|
Додано: 04 Тра 2020 10:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
Зрозуміло. Дивно, що він на тебе не виходив 
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

Статус: Offline Зареєстрований: 24.09.2006 Повідомлення: 2490 Звідки: Горловка Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло
|
Додано: 05 Тра 2020 00:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
Zazik_91 писав(ла): |
Мне ничего не известно. Никаких приглашений не поступало.
По факту все просто. Роман Щипков, организатор это конкурса просто пиарит свои сайты и продвижение своих тем. В конкурсе будут несколько заезженных авто, про которые снимут блог и выложат в ютуб, тем самым продвигая свой канал алло-гараж. Может я не прав- можете поправить.
Кто хочет участвовать, всем помогу- чем смогу. |
И это хорошо будет если выложат без издёвок, а то будет как обычно - съёмки/интервью в лучшем свете, а в сюжете/ статье полная жопа
ps после 50 лет я сми не перевариваю вообще - брЭхуны, больше и сказать про них нечего
_________________ Оставим дома дела и будни серые. Давай уедем туда, где нету времени! |
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3081 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 06 Тра 2020 15:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Телик, это другой мир
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
MEOtida вАктивномПоиске

Статус: Offline Зареєстрований: 02.11.2010 Повідомлення: 827 Звідки: Минск Моє авто: ЗАЗ 965 Забанен Причина? |
Додано: 07 Тра 2020 15:00 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
iryska Роман написал нам с предложением поддержать его, мы хорошо знакомы по Old Car Land и Зiркове ралi, поэтому согласились, папа там правил правила, советы давал, но Роман, к сожалению, не ко всему прислушивается. Поэтому как оно есть так и есть.
А что он там пиарит, нам, как говорится, не жалко. Уже в рамках этого конкурса вышло интервью с дядей Толей, готовится с папой. Если это кроме нашей тусовки посмотрит еще 2 посторонних человека и задумаются о том, что ЗАЗ может проехать 12 тыщ км и не сломаться и у него изменится отношение к этому авто, то уже все не зря.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 23 Тра 2020 00:51 Заголовок повідомлення: |
поддержали 2 человек |
|
От мене саме це і здтвувало. Роман написав вам, білорусам, написав на німецький форум, і нічого не написав на головний ЗАЗ-форум - який можу бути Всесвітній конкурс без України? Чи це якийсь міжусобойчик, де вже все розприжділено і всі переможці наперед визначені?
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 25 Тра 2020 21:49 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
То є так! Рома все временних что то творит в рамках «возрождённого клуба автомобилистов> Но там несколько тазиков, татра. Больше пока ничего, все пиар и победы, кубки по месту. К Олдкару больше он не имеет дела. Навродский и Паша реставратор поморщились и Паша оставил Олдкар себе.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|