Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ніштяки на сорокет... колектор 50-ка, доп гена

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запчастини
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
madmobile

Статус: Offline
Зареєстрований: 08.09.2007
Повідомлення: 4179
Моє авто: 968М red; 965A 1966

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2017 01:43    Заголовок повідомлення: ніштяки на сорокет... колектор 50-ка, доп гена Відповісти з цитатою

в наявності є:
коллектор 50-ка (сфрезерований під голови 2.5,3 мм) також в нагрузку самопальний кожух під нього (адаптований під солекс)) 1400 грн.
доп гена з кріпленням на сорокет 1000 грн (генератор з якогось митцубисі 65А потребує ревізії підшипників або заміни) ремны не жер. ремень стояв без перекоса.
трамблер безконтактний від москвича стояв на сорокеті 500 грн.
тел. 093 128 38 81 Вова

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Vadim_K

Статус: Offline
Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2017 10:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

1) зацікавив коллектор; я розумію що це рідкісна річ; но 1400 грн, як по мені - перебор.
P.S. без претензій, я розумію, що на кожен товар є свій покупець, просто висловив свою думку.
2) з тим генератором запаска на штатне місце стає, чи ні?
3) 500 грн - ціна виключно за трамблер...???

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запчастини Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум