Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Куплю адаптер для руля, можно и с рулем

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Барахолка
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
amamalyga

Статус: Offline
Зареєстрований: 02.06.2016
Повідомлення: 85

ПовідомленняДодано: 24 Липень 2016 09:57    Заголовок повідомлення: Куплю адаптер для руля, можно и с рулем Відповісти з цитатою

Тема по сабжу.

Куплю адаптер для руля на 968М, можно и с рулем.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 24 Липень 2016 22:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

переходник под спорт-руль подходит от кадета или таврии

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
sasha74

Зареєстрований: 22.01.2012
Повідомлення: 483
Моє авто: ЗАЗ 965, 965АЭ, ,vw T6,audi a6 avant

ПовідомленняДодано: 24 Липень 2016 23:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Пару недель назад покупал на Перова переходник-450грн.и рули на любой вкус,взял momo турецкий.
Или вот посмотри http://zaporozhskaya.sindom.com.ua/perehodnik-rulya-tavriya-a4179099.html#

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
amamalyga

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2016 01:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

sasha74 - т.е. переходник что по ссылке станет без доработок? А можно на пример Вашего руля? И какой руль подойдет под этот переходник, опять таки что бы меньше морочиться и подешевле.... Нет возможности отдать 600+ за руль
Повернутися до початку
sasha74

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2016 07:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Бля,интересный народ пошёл.Посоветуй,купи и ещё установи ему руль.Все хотят на блюдечке с голубой коёмочкой.Звони,иди узнавай.Я по ссылке не покупал.
На Перова мужик вкурсе какие шлицы должны быть,дал от мазды вроде,но спрашивал какя машина,на таврию или славуту.Шлицы подошли,но ещё не устанавливал надо укорачивать рулевой вал на 965.

Ну а если дёшево,то Вован на М-ку продавал от СААБа за 150грн.,месяц продавал,но нверное уже ты опоздал.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
amamalyga

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2016 09:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

sasha74 - ну я не просил купить или поставить мне руль :-)
А вот за инфу спасибо.

Повернутися до початку
4elovek0111

Зареєстрований: 25.09.2015
Повідомлення: 79
Моє авто: ЗАЗ 968М

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2016 09:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Здрасьтє. Я купив той руль від СААБа. Якщо чесно то враження не дуже. По шліцах один в один.. В комплекті проточений під нього вал. Я, як самий ледачий придурок, відрізав болгаркой цю хрень з конусом, щоб не міняти вал, тепер думаю чим закрити 1-1,5 см пространства між рульом і підрульовим механізмом.
Повернутися до початку
sasha74

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2016 09:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Віюдповідь дав купивший.
Повернутися до початку
4elovek0111

Зареєстрований: 25.09.2015
Повідомлення: 79
Моє авто: ЗАЗ 968М

ПовідомленняДодано: 25 Липень 2016 09:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ви тільки не подумайте, що я чимсь не довольний.. Просто сам натупив
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Барахолка Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум