Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

По поводу движков.
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

Статус: Offline
Зареєстрований: 02.06.2009
Повідомлення: 2424
Моє авто: Geely mk new comfort 2011 Пежо 301 1,6hdi

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2016 21:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

965mmx до установки тавро мотора, в 2006 поварил покрасил обработал сделал капремонт двигателю и коробки тогда я сам делать ничего не умел, учился ремонтировать, потом начитавшись форумов в году этак 2008 решил с родного мотора 1.3 сделать, сделал, в 2009 ланос в жопу въехал опять сварка покраска, обработка, и 2009 установил тавро мотор и дисковые тормоза, если все это посчитать, выходила цена нового ланоса
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Kazymi

Зареєстрований: 26.02.2016
Повідомлення: 9

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2016 21:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

хрен его знает, у меня рост 183 ну у меня ноги там не помещаются, меньше места только в матизе...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Kazymi

Зареєстрований: 26.02.2016
Повідомлення: 9

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2016 21:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну новый ланос сейчас сколько? пол года назад вродь 120 кусков стоил с салона... А покупать за 20 - 30 кусков копейку в которую надо вложить не меньше... я хз... Тем более как для меня что копейка что таврия... что заз... Разницы нету...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2971
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2016 21:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

якшо один раз нормально вкластись, все толково робити, і потім нормально їздити - то можна робити!
я на свому жужику їзжу кожен день, в любу погоду...об'їздив вже пів України...зробив дискові, електрику, і газ. найбільше напрягає з решти - рідний МеМЗ 968Н..

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум