| Попередня тема :: Наступна тема | 

| Автор | Повідомлення | 

| and-77 

Статус: Offline
 Зареєстрований: 31.08.2015
 Повідомлення: 2
 Моє авто: VAGовод i ZAZ

| 

|  Додано: 31 Серпень 2015 21:56    Заголовок повідомлення: ЗАЗ 965 (встановлення двигуна 245) |     |  
				| 
 |  
				| Вибачаюсь в адміна якщо не там розмістив тему!!!  В 2009 році вже була проведена реставрація мого авто, але нажаль виникала одна і та сама проблема з двигуном (чотири лопнутих колінвали). Ось і вирішив удосконалити свій ЗАЗ. Що вийде, побачу по закінченню роботи. А поки фото що зроблено:

до реставрації  після реставрації  МЕМЗ 245  За допомогою перехідної плити, з"єднано двигун з коробкою від ЗАЗ 968.  кронштейн коробки підігнано під двигун  також "підігнав" кожух коробки під стартер.      
 |  | 

| Повернутися до початку |  | 

|  | 

| chovchov Барыга ШустоФФ

Зареєстрований: 04.08.2011
 Повідомлення: 2174
 Моє авто: Заз 965

| 

|  Додано: 31 Серпень 2015 22:04    Заголовок повідомлення: | поддержали 1 человек     |  
				| 
 |  
				| чето мне не нравится ослабевшее коромысло((

|  | 

|  | 

| and-77 

Зареєстрований: 31.08.2015
 Повідомлення: 2
 Моє авто: VAGовод i ZAZ

| 

|  Додано: 31 Серпень 2015 22:08    Заголовок повідомлення: |     |  
				| 
 |  
				| chovchov Шановний робота ще не закінчилась,,,, не хвилюйся коромисло ще буде усилюватись!!!

|  | 

|  | 

| Cepera-exp 

Зареєстрований: 26.07.2010
 Повідомлення: 840

| 

|  Додано: 31 Серпень 2015 22:36    Заголовок повідомлення: | поддержали 1 человек     |  
				| 
 |  
				| Пока еще не поздно, советую купить неинжекторную лейку. Она меньше этой и позволит не кромсать кузов и по-человечески надевать патрубки на нее.

|  | 

|  | 

|  |