Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Jefferson

Статус: Offline Зареєстрований: 29.12.2014 Повідомлення: 178 Звідки: Київ Моє авто: 968МБ
|
Додано: 29 Тра 2015 00:33 Заголовок повідомлення: Продам ноут ASUS A9Rp |
|
|
Власне, продам ноут. Старий, потертий, але надійний. Свою функцію виконує - комп'ютерить. Фільми, прості ігри, навіть онлайн відео (не більше 480р) вантажить. Плюси:
- живучий, вижив в мене 5 років і продовжує жити
- легко чиститься від пилюки, грязюки (відкрутити три болти)
- все працює і клацає, навіть дисковод
- до матриці жодних претензій, навіть битих пікселів нема. Доречі, матриця класноматова.
Тепер про сумне:
- відламана пласмаска, що фіксує прищепку мережевого кабеля, сама мережева робить без нарікань
- тріщинка зліва від клавіатури, не впливає ні на що
- жужить кулер. Може, треба просто промазати, не знаю. Я його побоююсь чіпати, бо новий 300 гривень коштує
- оголений шнур зарядного, треба шукати положення, щоб працювало. Треба замінити.
-незрозуміло працює один з юсб портів (як коли), два інших - просто ніжні (флешку вставляти не з ноги, бо ображаються)
Начебто все. Від себе - ноут працює гарно, завжди мене виручав, ніяких нарікань. Термопасті місяць, але якщо потрібно - заміню ще, тюбик великий. Причина продажу - новий ноут.
Напрацювання - 700 днів, жорсткий диск живий на 98%, відсотки не падають вже з рік. Акумулятор працює 15 хвилин.
Характеристики:
Проц - селерон М 1.87
Оперативки 2 гігабайти, ідеальний двоканальний режим
Відео - АТІ Х200М 128 мегабайт.
Ціна для ЗАЗоводів 1000, менше не можу, чесно
Зв'язок через форум, аби я точно знав, що ви звідси.
Фото:

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Jefferson

Статус: Offline Зареєстрований: 29.12.2014 Повідомлення: 178 Звідки: Київ Моє авто: 968МБ
|
Додано: 06 Червень 2015 23:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
Нууууууу, заберіть ноут. В мене пилюкою обростає, а вам може служити (особливо в гаражі).
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
zazment

Статус: Offline Зареєстрований: 08.03.2009 Повідомлення: 320 Звідки: Одесса-Мама
|
Додано: 07 Червень 2015 21:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
У меня похожий ноут роль домашнего сервера выполняет! Годная штука
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Jefferson

|
Додано: 21 Червень 2015 13:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
Заброньовано на кілька днів.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Jefferson

|
Додано: 22 Червень 2015 21:35 Заголовок повідомлення: |
|
|
Бронь знята, знов в продажі. Поміняю термопасту перед віддачею покупцеві, давненько стоїть.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Jefferson

|
Додано: 21 Липень 2015 19:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
Псссссссс, ноут нікому не треба?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Jefferson

|
Додано: 23 Липень 2015 12:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Лишаюь в Києві ще лише тиждень. Оскільки тягнути додому ноут і зарядне і все на світі не дуже хочеться, то треба за цей тиждень. Посєму ціна плаваюча. Пропонуйте в приватні повідомлення будь-які, навіть найбезсовісніші пропозиції по цінах, буду думати, що з ним робити.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|