| Попередня тема :: Наступна тема   | 

| Автор | 
		Повідомлення | 

golf22

Статус: Offline Зареєстрований: 24.06.2012 Повідомлення: 61 Звідки: Богуслав Моє авто: Audi 100 TD. ZAZ 965
  | 

Додано: 15 Квітень 2014 15:21    Заголовок повідомлення: Zaz 965 (Червоний дракон) golf22 | 
				         | 

| 

От і я вирішив створити гаражик і показати свою машинку.

Хрочу розпочати с історії як він до мене попав. 

До цього на цій машинці вілїздив мій дід. В нього вона була дуже давно. Деда був другим власником цієї машини. Любив її. Дививсь за нею. Приробив собі фаркопа і їздив з теліжечкою на город ( Хотя на багажник вміщалось картоплі більше    ) Не гарцював 60 - 70 то його максимальна швидкість була. Але часи йшли... І тут діда спіткала біда. Лопнув колінвал. На той момент мені було років 16. І я подумав чом би й не допомогти старенькому відремонтувати жужика. На той момент я думав раз то запорожець, той мотор там крутити легще чим на "Карпатах". Ок як я помилявся... ( це я усвідомлюю вже зараз) 

Взяв я "мурзілку" і почав розкручувати сердечко звіра. Але не без "Добрих" людей  з "благими" намірами і з "великими" знаннями які взялись мені "допомагати" ( якщо це можна так сказать) Ми розвалили мотор кувалдою.... (якщо в 2х словах) потім з 3х елі зібрали 1 і той тільки завівся (а їздити не схотів) Але я на ньому проїхався трішки і все... заразився ЗАЗо манією.  Після того я тільки ( як би то смішно не звучало) мріяв       Як буду їздити на ньому. 

Час ішов. Але то все були "мечти" пацана в якого не було ні грошей ні можливостей, і зрозуміло шо машину цю мені ніхто не дасть. Час ішов. Я вже був забув про те все діло. 

Але "розбитий мотор кувалдою" звів мене з одним формучанином і земляком. Такий "мало відомий" член клуба як [color=red]DJ_Technic[/color]

Тут знову понеслось... Знову загорівся.  

Я вирішив приймати якісь дії для досягнення такої невеликої мрії. 

Назбиравши трішки грошенят я дізнався що в мене в місті дід продає Мку (ЗаЗ 968) . 

Я прийшов до нього і цікавився почім мотор з коробкою відасть. Так поговорили побалакали і  за тисячу гривень 75 копійок і пів літри горілки я став власником ще одного жужа з документами ( який потім можна сказати "подарував" ще одному майбутньому одноклубнику . Але то геть зовсім інша історія)

Цілу зиму стояла Мка в дворі і я не знав з чого почати і як то все робить. Маючи Українську натуру чекав що хтось прийде та зробе 

але не дочекався. 

Весна прийшла і я вирішив будь як буде а сидіти і нічого більше не робити я не буду. ЗАзік був пригнаний в більш робоче місце ( Мій гараж. Деякі зазоводи там вже побували, побухали і поспали    )

І демонтував рідний мотор. 

Після цього я зрозумів що з допомогую ключів я 40 сильний мотор в горбі не поставлю... Зі страхом в середені почав готувати салон.( так як до цього з болгаркою не працював і дуже боявся зіпсувати) Страх страхом а бажання перемогло 

дуже боявся пошкодити лонжерони але операція пройшла успішно. І я зрозумів шо не такий я "безнадьожний" і ще не все втрачено.

Якість метала мене досить вразила     Сточив цілий круг майже.

Потім вияснилось що 40вочні "роги" не підходять. а рідні на 40 коробку не налазать трішки. тоді ми взяли в руки знову "адський" інструмент і почали робити всякі "рітуали" щоб всьо було як співав Шнуров Super good!   

Вийшло щось в такому роді 

Потім виявилось що на коробці також є "зайві" виступи які заважали нам в роботі. 

ДО

Після 

Після прихода друга і підкріплення "резиновим" пивом преміум класу 

Поставили з трудом і ізвращеніями коробку на місце 

Вийшло якось так:

Був довольний як слон!

Потім я оцінив все те що зробили і зрозумів що так корабель не попливе і мотор триматися не буде. 

Тож позвав сосіда зі "самогонно сварочним апаратом" і укріпили кріпеж мотора.

Чомусь радості не було меж. Чи то через те що сам поставив чо то перший крок в поставленні ЗАЗіка на ноги. 

Але трапилась ще одна неприємність. Я замітив що я своєю маленькою ніжкою нажимаю 3 педалі відразу 

Подумавши погадавши було вирішено:

Перейдем на педалі верхнього місце положення

Тросики то звичайно добре: але вирішив перейти на гідравліку

І мені дуже не сподобалось що там 1 гальмівний контур. 

Що було зроблено: 

Жигульовський головний тормозний

Жигульовський Головний зчеплення.

До 

після

НА фото ще циліндри запорожовські але ми їх змінили на жигуль.

Трішки не вгадав з педалькою гальма але ми її виставили по центру.

Поставили мотор. І тут dj_technic запрошуе всих на Дибинці фест. 

Я так хотів поїхати що 3 ночі ночував з жужиком.  І тут момент істинни. Приїжають в гості зазоводи. Всим було весело. (мабуть окрім мене. Тому що я боявся що не встигну доробити машину.) а пасажиром то не то. через 4 години виїзджати а в мене ні гальмів ні зчеплення немає... Але як кажуть справились. 

Виїхав. З коробки масло тече,  в коробці щось шкряботить не наче туди хтось жменю щебню закинув. Задньої нема. Сцепа буксує. Але я щасливий. 

І тут декілька фото з зустрічі:

Тут підїхав SAS з яким познайомився вже в живу. Дуже класний мужик    

Групове фото на фоні мого жужа 

Отак. Після зустрічі був дуже радий. 

Була замінена коробка. Вижимний.

Розбірався з проводкою.

Зараз збираю мотор. Хочу дуже попасти на мегазліт 2014. 

До речі фото з останніх "покатушок" 

Вже з лядою 

Думаю гараж будемо поповнювати інформацією з новими роботами.
  | 

| 

| Повернутися до початку | 
		 | 

| 

Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
  | 

Додано: 15 Квітень 2014 16:28    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

С открытием!

Первыйнах!   
  _________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! | 

| 

| 

| 

XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
  | 

Додано: 15 Квітень 2014 17:27    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

Написано з душею!

Такий малюк повинен їхати на Мегазліт! Удачі, з нами сила)
  | 

| 

| 

| 

RIDE

Статус: Offline Зареєстрований: 28.09.2011 Повідомлення: 951 Звідки: Житомир Моє авто: 968
  | 

Додано: 15 Квітень 2014 19:00    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

Вітаю !!!прикольно пишеш і наміри хороші! наберись терпіння  і все вийде і поїдеш на мегазліт і всі ми там разом позависаєм!!!!удачі з машинкою!!!
  _________________ якщо кому шо треба я тут

0978623772

0995276516 | 

| 

| 

| 

965mmx

Статус: Offline Зареєстрований: 28.05.2006 Повідомлення: 2501 Звідки: г. Сочи Моє авто: 965
  | 

Додано: 15 Квітень 2014 22:06    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

А я был в том гараже )))
  | 

| 

| 

| 

Proffesor

Статус: Offline Зареєстрований: 03.10.2010 Повідомлення: 2988 Звідки: Житомир(UA), Mladá Boleslav(CZ) Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990
  | 

Додано: 15 Квітень 2014 22:46    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

вітаю! удачі з ним! побачимось на зльоті)
  _________________ +420 774 618 380

+38 093 073 36 35

ZAZ-Laboratory, Богдан | 

| 

| 

| 

golf22

Статус: Offline Зареєстрований: 24.06.2012 Повідомлення: 61 Звідки: Богуслав Моє авто: Audi 100 TD. ZAZ 965
  | 

Додано: 15 Квітень 2014 23:12    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

Надіюсь побачимось) Не хочу їхати пасажиром
  | 

| 

| 

| 

Nikolya_22

Статус: Offline Зареєстрований: 10.10.2011 Повідомлення: 616 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 968
  | 

Додано: 16 Квітень 2014 14:20    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

Приєднююсь до привітань!
  | 

| 

| 

| 

golf22

| 

Додано: 15 Тра 2014 00:35    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

Так як часу не багато. А з літньою сесією зовсім нема ( незважаючи на те що я опезд*ел) З ЗАЗіком маштабних "боєвих" дій не проводоли. Було багато ідей але на світ появилась тільки одна більш менш приемлима. 

Так як в мене стоїть вертольот 40-вка. то кришка задня закриватися не хоче. ( точніше не хотіла поки не попросили) Було якось так:

Відкрита

Та закрита.

Нажаль без "адского" інструменту тут не обійшлось. Та й з бубном стрибав наче обізяна коло універмагу. Але з горем пополам я віднайшов що машина після рихтовки поведена. 

І все ж таки причепив це чудо. Вийшло не так як я хотів але якось вийшло.

Доробив все до ночі і фотографував тодіж.

Також "пошаманив" з сідушками. Тепер складаются і роскладаются як 

діван у мого деда. Але бажано знайти нові так як з кріпленням там не дуже добре. 

Поки все  
  | 

| 

| 

| 

|