Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Допоможіть оцінити

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Барахолка
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
XpoH

Статус: Offline
Зареєстрований: 08.10.2012
Повідомлення: 490
Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)

ПовідомленняДодано: 13 Липень 2013 07:40    Заголовок повідомлення: Допоможіть оцінити Відповісти з цитатою

Дорогі форумчани, є ось такий апарат. Цікавить ціна на ринку за якою мона його продати. Можливо хтось займається, цікавиться чи має знайомих, буду радий всім Cool .

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3190
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 13 Липень 2013 08:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мне 2-3 года назад предлагали такой на ходу за десять тыщ. гривен.
Но я даже не ездил смотреть, так что трудно сопоставить цену с состоянием. Поковыряйся в инете, наверняка найдешь.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 13 Липень 2013 14:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в такому авто є декілька критеріїв які впливають на ціну, а саме: наявність власника(адекватного), комплектність і стан кузоваа. тут орієнтовна ціна +/-500-600у.о. в залежності від параметрів які описані вище може й тих грошей не коштувати. Rolling Eyes

XpoH

ПовідомленняДодано: 13 Липень 2013 15:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

знаю одне власник точно є)) порившись в інеті за схожі екземпляри пропонують близько 1-2к уе. Апну може хто шарить Rolling Eyes

п.с. більше фото буде пізніше

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 13 Липень 2013 15:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Пропонують чи хочуть? Laughing бо якщо хочуть то в результаті ціна поділиться на 5. тому що вони не можуть обгрунтувати її, а от косяків які потребують виправлення там вагон і відповідно косяки ДУЖЕ впливають на ціну.

Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3190
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 14 Липень 2013 17:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Роско, человек не спрашивает о критериях, влияющих на цену- это и так понятно. Человек просит сориентировать. Я думаю, что средняя цена потрепанного далекого от идеала авто колеблется в переделах 8000-1500 грн. а за 500-600 долларов купишь разве что вросший в землю трухлявый памятник. Я не имею в виду счастливый случай, одного на миллион, когда тебе просто повезет и ты купишь идеал нахаляву.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 14 Липень 2013 18:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

иии ну взагаліто такий слон не коштує 1к. у.о. його ні одна розумна людина не купить. але з нашим народом який любить поторгуватись а тут є за шо, то ціну ставити модна десь 1к приблизно.

sergkh

Зареєстрований: 19.02.2013
Повідомлення: 3
Моє авто: М-401,М-407,М-403,М-408,ИЖ-2125

ПовідомленняДодано: 14 Липень 2013 22:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Отвечу как человек имеющий дело с москвичами.
Данному экземпляру цена - 1,30 за кг. или почем там сейчас лом принимают.
Из того что видно на фото: бампер, фары, двигатель, радиатор, ходовая все не родное, номер кузова отсутсвует (заварен какойто накладкой)
внешний вид очень печальный, кузовщина вся жеваная.

Эта машина потребует космических вложений.
ТС ради эксперимента можете разместить обьявление о продаже за 2500 грн. и посчитайте сколько людей Вам позвонит, и за какое время.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
XpoH

ПовідомленняДодано: 14 Липень 2013 23:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

дякую за відповіді. мабуть тему можна закривати тоді. Вирішив що воно мені не потрібно ))
Повернутися до початку
DaYa

Зареєстрований: 10.08.2009
Повідомлення: 1520
Моє авто: ЗАЗ 968м, Kadett E, МЗМА 401

ПовідомленняДодано: 15 Липень 2013 09:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ай! Пля! АППАРАТ нормальный! для авто 55 года.
Двиг и ходовка в документах какая указана? видно что уже стоит не 401, а 403-407. если в доках все норм, то такой затянет от 1-1,5К у.е. это если ты хочешь, чтобы забрали. Если нет, у нас в Днепре на ходу - 6000 гр и не берут.
ДУмай сам.
Еще учитывай состояние кузова, документов, хрома....
Вот мой металлолом. но все же есть идеи.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Барахолка Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум