Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Xotab
Статус: Offline Зареєстрований: 06.06.2013 Повідомлення: 4 Звідки: Львів
|
Додано: 06 Червень 2013 23:22 Заголовок повідомлення: Перша машина |
|
|
Всім привіт!
Загорівся бажанням купити собі машину. Назбирав 1200$ і задумався, збирати ще пів року на поношену іномарку чи взяти ЗАЗ 968 за 300$, а решту грошей вкласти в нього....
В цій темі хотів дізнатись думки і поради, як краще зробити все задумане і чи розумно це! І наякий капітал можна розраховувати(робити все будемо самі з другом).
Так ось, що я надумав робити лише під ретро стиль)
1. поварити і оброби дно
2. покрасити машину в два кольори.(машина буде, голуба або червона)
або
3. обезшумити
4. зробити панель, ось таку
5.зняти бічні зеркала , заварити і зробити як в вухатому(картинка 2).
6. ну і головне, це технічні характеристики машини:
невеликий розхід палива
і щоб мотор не перегрівався(по прочитаному зрозумів, що це було у всіх)
Хочу на ньому прокататись до Криму і назад до Львова=)
Буду вдячний за будь які поради і силочки. так як перечитати весь форум, не маю можливості, весь день на роботі або на парах(раз в пів року), а вечорами хочу робити машину....
Останній раз редагувалося: Xotab (06 Червень 2013 23:31), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
John Warner ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 5912
|
Додано: 06 Червень 2013 23:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ось так Роско перетягнув хлопця...
ЗЫ Второй нахЪ!!! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Robokop ТП

Статус: Offline Зареєстрований: 27.02.2013 Повідомлення: 73 Звідки: Уркаина Моє авто: ЗАЗ968М Забанен Причина? |
Додано: 07 Червень 2013 00:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
моя порада - копи на иномарку, а лучше возьми ланос,сенс, ну или накрайняк ладу. Только не понятно сколько денег ты готов еще насобирать.
_________________ Друзья зовут меня Мерфи, а для тебя я — Робокоп! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xotab
|
Додано: 07 Червень 2013 00:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
назбирати я можу достатньо на якийсь голф2-3, але я не хочу стільки чекати. вирішив брати заз!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 07 Червень 2013 00:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
Xotab писав(ла): |
назбирати я можу достатньо на якийсь голф2-3, але я не хочу стільки чекати. вирішив брати ЗАЗ! |
Будь готовий до до-о-о-вгих вечірніх посиденьок біля машини
Це машина для душі, а не для кожного дня. як на мене 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
stigi

Статус: Offline Зареєстрований: 15.12.2010 Повідомлення: 927 Звідки: Запорожье, бабурка Моє авто: 968м
|
Додано: 07 Червень 2013 09:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
а собственно где машина? О чем гараж?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xotab
|
Додано: 07 Червень 2013 17:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
Машина буде в наступну суботу-неділю. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 07 Червень 2013 23:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
подзвони мені допоможем з пошуками авто! нам деколи попадаються достойні екзимпляри за адекватною ціною!
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Xotab
|
Додано: 08 Червень 2013 01:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
подзвони мені допоможем з пошуками авто! нам деколи попадаються достойні екзимпляри за адекватною ціною! |
обовязково передзвоню. але блище до вихідних. зараз розгрібаю свою останю сесію 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Katya шаловливые ручки

Статус: Offline Зареєстрований: 04.07.2009 Повідомлення: 2176 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.
|
Додано: 08 Червень 2013 11:23 Заголовок повідомлення: |
|
|
ЗАЗ потрібно робити завжди. Увесь час підкручувати,підтягувати,слідкувати,слухати ну короче ЗАЗ і ремонти це одне ціле. Якщо маєш бажання частенько бувати в маселку і на автоматі вже знати де якого розміру гайки в ньому,то велком наша крейзі компані
До того ж запасні частини що роблять нові,повна какашка,бо розвалюються як тільки втановивши їх. Тому на ідею встановити усе новеньке-не розраховуй.
Шукай авто у відмінному стані кузова,все інше зробити легше і дешевше.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 08 Червень 2013 13:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Katya писав(ла): |
ЗАЗ потрібно робити завжди. Увесь час підкручувати,підтягувати,слідкувати,слухати ну короче ЗАЗ і ремонти це одне ціле. Якщо маєш бажання частенько бувати в маселку і на автоматі вже знати де якого розміру гайки в ньому,то велком наша крейзі компані
До того ж запасні частини що роблять нові,повна какашка,бо розвалюються як тільки втановивши їх. Тому на ідею встановити усе новеньке-не розраховуй.
Шукай авто у відмінному стані кузова,все інше зробити легше і дешевше. |
Катя, це відвертий наклеп! Якщо раз зробити добре то "підтягувати, підкручувати, і міняти розхідники потрібно рівно тоді коли пише книжка!
На рахунок нових запчастин-какашок теж не згідний, є хороші запчастини теперішнього виробництва які є кращими ніж робили в совку, такі як гумові розхідники (пильники, сальники) ну і наприклад поршньові кільця чи диски зчеплення зараз кращі ніж були колись! Тому думка про всьановлення всього нового це хороша думка! Я наприклад нею і керуюсь, зробити раз довше і дорожче, поміняти все, щоб потім до того 3 рази не вертатись бо шось починає вилазити!
А на рахунок кузова згідний! Кузов має бути або ідеальний, або дуже хороший! Але навіть в дуже хорошому кузові всерівно знайдеться робота!
|
Повернутися до початку |
|
 |
John Warner ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 5912
|
Додано: 08 Червень 2013 14:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
to Rosko & Katya
Интересно, я с вами и согласен и несогласен одновременно
Про то, что надо постоянно что-то делать - не факт.
Я бывает, копаюсь, а бывает, не залажу. Например, зиму у меня машина бегает вообще без моих вмешательств.
И про современные детальки - не факт.
Да, поршневые кольца, резинки, диски сцепления хороши - но остальное-то встречается откровенное гомно...
Собственно, я в своё время не стал брать родную ЦПГ из коробки, производства вроде как Мелитополь - уж больно она была галимая.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 08 Червень 2013 15:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
Або ідеальна машина, або один раз правильно зроблена
Якщо врахувати вік машин, то краще взяти з ідеальним кузовом, а все інше перебрати, заради власного спокою. Та й як каже Юра, один раз толково зробити і більше не повертатись до того, а робити як книжка пише, заливати бензин, міняти масло і гуму) 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
stigi

Статус: Offline Зареєстрований: 15.12.2010 Повідомлення: 927 Звідки: Запорожье, бабурка Моє авто: 968м
|
Додано: 08 Червень 2013 21:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
Katya писав(ла): |
ЗАЗ потрібно робити завжди. |
Значит какой то неправильный у меня жужик попался.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 08 Червень 2013 23:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Приходь завтра на зустріч, на 12годину в Пузату хату, що на Січових стрільців, будеш там, дзвони за телефоном що вище! 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

Статус: Offline Зареєстрований: 03.10.2010 Повідомлення: 2973 Звідки: Житомир(UA), Mladá Boleslav(CZ) Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик
|
Додано: 11 Червень 2013 15:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
мій жуж рік відкатав без приколів. був і на зльотах і як машина на кожен день. 15 тис.км. перебрав гальма, втулки амортів задніх і сальніки полуосєй просяться.
лазити в неї постійно не проситься! але це явно не машина на кожен день!
_________________ +420 774 618 380
+38 093 073 36 35
Президент "ZAZ-Laboratory" Богдан |
|
Повернутися до початку |
|
 |
stigi

|
Додано: 11 Червень 2013 20:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
Почему? У меня каждый день бегает, иногда даже километров по 300 приходится
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 11 Червень 2013 20:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
в Боді просто расход 12 літрів 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
stigi

|
Додано: 11 Червень 2013 20:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
у меня тоже. Карбюраторщики нос воротят
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|