Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ЗАЗ-968М "Морська хвилька" ХроН
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
kill_kenny

Статус: Offline
Зареєстрований: 15.02.2013
Повідомлення: 105
Моє авто: 968 АЕ

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2013 12:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Це ви салон без змивки для фарби чистили, а чим?
Добре що брат помагає, а то мій шось ніяк не дойде - завжди зайнятий Smile Діловий йо-ма-йо Very Happy
Варили самі? Гарно виходить)

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
XpoH

Зареєстрований: 08.10.2012
Повідомлення: 490
Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2013 14:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Все самі, варить брат. змивок рішив не брати, на днищі вимивав бензином смолу, а в середині торсіоном заточеним, здирали. Добре здирається шо тверда смола, шо мягка. в мене 50 на 50 було)) половина ржава половина ні Cool
Повернутися до початку
RIDE

Зареєстрований: 28.09.2011
Повідомлення: 951
Моє авто: 968

ПовідомленняДодано: 30 Квітень 2013 19:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

дійсно спочатку краще торсіоном здирати а вже рештки змивати бензином чи хто чим схоче! шкода що під балкою одразу бензом мили то трохи більше часу пішло!в мене 6 днів вихідних і вже є нові пороги думаю за ці дні привести все впорядок!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
XpoH

ПовідомленняДодано: 18 Тра 2013 13:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Обновлю гараж. На травневих святах був зрізаний правий поріг, вирізана гниль, місце кріплення ричага, вичищено, поварено, буквально вчора вже був приварений поріг, вироблені арки. Свіжих фото не маю, закину начинку порога. ТАкож зачищено днище, і праві арки зсередини, готові до обробки. Laughing

(Дядько Ланц був правий: "якшо гнилий поріг, то гниле і все під ним")

Пару фоточок:

Сьогодні-завтра постараюсь викласти фото привареного порогу, і загального вигляду відновленої бочини. В лівому має бути менше роботи, бо поріг дирявий внизу і можливо болото там не так зїло метал, по крайній мірі надіюсь на це. Ще трошки і кабанчик буде в строю Боян

Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2013 00:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А брательник у тебя шарит, однако!
МолодцЫ!

Сотник
Дванадцять стульчаків

Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2013 00:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так, дійсно. Молодці

XpoH

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2013 01:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Правий бік завершено

Фотки фапабельні (і да, поріг рівний, не повело, на останньому фото тільки здається):

Дякую свому брату(http://zaz.kiev.ua/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=25803) і його правильно ростучим рукам.

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2013 01:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lanc писав(ла):
А брательник у тебя шарит, однако!
МолодцЫ!

Дякую, класно мати такого брательніка Cool. А потім ще й пошпаклює і підкрасить Боян

Повернутися до початку
RIDE

ПовідомленняДодано: 19 Тра 2013 17:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в порожнинах під порогом все що можна було вичухати то воно вичухане від іржі і пофарбоване,поріг зсередини перед зварюванням теж пофарбований, потім все ще заллється з середини рідкою мазюкою і буде агонь!десь читав на форумі що при зварювальних роботах такого роду втрачається жорсткість кузова,але думаю що після такої роботи вона все ж краща ніж до поварки!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
RIDE

ПовідомленняДодано: 20 Тра 2013 09:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

сьогодні був куплени епоксидний антикорозійний грунт NOVOL ProtECT 360!ним буде покрито все днище і місця зварювання, а поверху фарба і фініш буде якась мазюка!
Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 24 Тра 2013 18:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Загрунтована половина в 3 слої. Поверху буде фарба і мастика. Ще трохи і жуж перевернеться на іншу сторону, а там все по-новому ой бляяяя...... Знову зрізаний поріг, знову ржавчина, знову поварка.

Машина в цьому сезоні фарбуватись не буде, тільки по кантик, тільки низ. В цьому сезоні робиться все інше, ходовка, обробка, нові гальма, піхло, салон.

Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 24 Тра 2013 23:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

красота)) як грунтували?

XpoH

ПовідомленняДодано: 24 Тра 2013 23:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

пульвером Laughing
Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 26 Тра 2013 04:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не по темі, але все ж. Цікавлять не тільки запорожці, а ще й мотоцикли. Давно хотів зробити собі якогось дрина, та все якось хотів купити яву стареньку, і їздити без ніяких переробок, то тоді грошей не було. Потім була ідея перероблювати мт-9 який в свій час розібрав по ящиках, то брат відговорив сказав, давай краще запорожці крутити, це все ж інший левел уже.

Але бажання до мотиків не проходить, в брата є, а в мене ні, не по дєлу Laughing. Гріє думка наявності деякого заліза в братовому гаражі. Ось натрапив на цікавий проект, думаю взятись. Як на вашу думку чи варте уваги і на скільки дорого стане по грошам?

п.с. раму з доками маю, бак теж. Хрому прийшов кінець, відновлювати не буду, робитиму в стилі РЕТ. Хто відпишеться, плюс в карму )

Ось і фото:

Повернутися до початку
MishkoZAZ

Зареєстрований: 14.11.2009
Повідомлення: 1302
Моє авто: ЗАЗ968М

ПовідомленняДодано: 26 Тра 2013 08:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Конечно стоит, это немного другое, по деньгам тут уже понятие растяжимое, если говоришь все есть в коробках то недорого,сложное на мой взгляд это рама, а все остальное фигня.... Так что если наметил то делай
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Руслан333_333

Зареєстрований: 23.01.2013
Повідомлення: 36

ПовідомленняДодано: 26 Тра 2013 10:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Если у него брательник ТАК варит - то рама не проблема.

Вместо вело-сидухи поставь лучше мото-лопуха, ато ещё при первом выезде что-то себе оторвёш или отдавишь.

А проект вообще ИНТЕРЕСНЫЙ.
УДАЧИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XpoH

ПовідомленняДодано: 26 Тра 2013 11:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В коробках розкиданий мт-9. Але він тяжкий і гемору з моторами більше, а тут ява, варто лише купити хороший двигун і зробити його нормально, це все що стане найбільше по грошам, ну і ще резина. від яви маю раму з доками і заднім колесом в хз якому стані і бак. Буду думати, якшо брат одобрить робитимемо.

Дякую, брату привіт передам Cool

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 27 Тра 2013 00:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Задуто фарбою днище, лишилось підготувати ричаг і заколотити мазути, обробити місце під ричагом і можна починати іншу сторону.

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 03 Червень 2013 13:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всім доброго дня.
Новини по машині:
- оброблено мастикою половина днища,
- пофарбований ричаг і поставлений на місце
- жуж перевернутий на інший бік, зачищено дно
- зрізали порога, вирішили різати задній фартух

фоточки будуть пізніше.

Повернутися до початку
виталий т

Зареєстрований: 30.01.2013
Повідомлення: 161
Моє авто: ЗАЗ968М ford focus

ПовідомленняДодано: 07 Червень 2013 23:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Толково получается,молодец.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Наст.
Сторінка 5 з 26

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум