|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 01 Березень 2013 22:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
Верещиця серйозно розглядалася як альтернатвне місце розміщення базового наметового містечка. Але, на жаль, ще одним мінусом є гірше географічне положення - близько 39,2 км (згідно карт Google). Майже така ж відстань до Свіржа була сприйнята, як завелика. Але це не головне.
В "Бухті Вікінгів" на ЄВРО-2012 в наметах розміщалися понад 2000 футбольних фанатів з Данії. Були проливні дощі - всі залишилися живими Щодо додаткових послуг та їх вартості проінформую після очної зустрічі з власниками "Бухти".
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 02 Березень 2013 23:15 Заголовок повідомлення: meha-zustrich |
|
|
Якщо вже пішла така дискусія, то і я можу запропонувати (не сиділа склавшт руки(:
1. База в с. Зашків (15 км від Львова) - базове місце наших козаків. Було би дуже символічно- козаки з ЗАЗ-Козаком . Озеро, на озері стоїть козацька чайка, на якій можна покататися, намети безкоштовно, колиба для вечірки безкоштовно, не знаю, як дрова, але думаю, що також. Та й що за проблема привезти з собою дрова? поруч база відпочинку для тих, зто любить комфорт.
2. Ще кращий варіант - майже в цетрі Львова, регіональний ландшафтний парк Знесіння (пам"ятка природи мвісцевого значення). Намети за символічну плату (здається 60 грн за всіх, тобто за табіп. Поруч безліч дешевих хостелів для тих, хто любить комфорт. Можна цілий вечір гуляти по місту і пішки повернутися на базу (та й таксі би було зовсім недорого, особливо, якщо по 4 погрупуватися . Єдиний недолік - мшаинами не заїдеш, треба залишити на паркінгу перед входом. Але може би і вдалось переконати, що це не машини, а виставка Часу ще трохи є..
Фоток, на жаль, не маю і вставляти не вмію, але постараюсь дістати і виставити. При відстані 1500 км не так просто з"їздити пофоткати 
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Katya шаловливые ручки

Статус: Offline Зареєстрований: 04.07.2009 Повідомлення: 2176 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968А-78г. ЗАЗ 965-62г.
|
Додано: 03 Березень 2013 00:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
я за парк Знесіння!!! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 03 Березень 2013 01:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
З вище вказаних варіантів самий хороший це Верещиця і він набагто кращий чім то болото в свіржі, з тою жахливою дорогою до нього!
А в парк Знесіння скорше пустять хіба пофоткатись! ви б ще про Шевченківський гай згадали! 
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 03 Березень 2013 08:53 Заголовок повідомлення: Re: meha-zustrich |
|
|
iryska писав(ла): |
... але думаю, що також. Та й що за проблема привезти з собою дрова? ... |
ВЫ ПРЕДЛАГАЕТЕ ЗА ТЫСЯЧУ КМ ДРОВА С СОБОЙ ВЕЗТИ?
КАКИХ ПОСОВЕТУЕТЕ: КРЫМСКОЙ СОСНЫ, МОЖЖЕВЕЛЬНИКА (ДЛЯ ЗАПАХА) ИЛИ МОЖНО ПРОСТО ТОПОЛЯ ПРИВЕЗТИ?
ПРИЦЕП БРАТЬ?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zazik_91 ПаЯльНег/неКроФилЬнег

Статус: Offline Зареєстрований: 18.12.2009 Повідомлення: 3084 Звідки: Украина, Киев, Соломенка. Моє авто: ЗАЗ 965 1961г. ЗАЗ 965 196?г.
|
Додано: 03 Березень 2013 09:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
И води морской с песком не забудь, что бы мы на море не тратились! 
_________________ Там где поезд не промчится и не проедет трактор, заз на пузе проползёт и ничего с ним не случится!
0637823806 Михаил. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RomanF

Статус: Offline Зареєстрований: 28.02.2013 Повідомлення: 151 Звідки: Lviv Моє авто: ZAZ965
|
Додано: 04 Березень 2013 12:42 Заголовок повідомлення: Re: meha-zustrich |
|
|
iryska писав(ла): |
колиба для вечірки безкоштовно, не знаю, як дрова, але думаю, що також. Та й що за проблема привезти з собою дрова? |
Ця Колиба - це доволі крутий ресторан. Я там бував неодноразово Так там все є, навіть сауна і упівська криївка де "на халяву" дають келішок самогону і сало з огірком. Але на цьому вся халява закінчується. І колибу для вечірки дадуть тільки при замовленні самої вечірки (понад 200грн з особи без алкоголю).
І ще відсутність інфраструктури. І на озері нормального пляжу немає.
Не кажу вже про погоду: років з пять назад сама Ірина з Євгеном в дощ звідти утікали до Верещиці - чи може не пригадуєте?
Щодо "привезти дров" - не пригадую щоб Євген чи Ірина колись дрова привозили, чи поляну накривали. Я ж возив, і знаю наскільки це невдячна справа і не реальна на 100чол/2дні.
_________________ Книги для відпочинку
Останній раз редагувалося: RomanF (04 Березень 2013 12:56), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RomanF

Статус: Offline Зареєстрований: 28.02.2013 Повідомлення: 151 Звідки: Lviv Моє авто: ZAZ965
|
Додано: 04 Березень 2013 12:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
Щодо Знесіння
Я теж думаю що це був-би найкращий варіант.
Але при умові вирішення таких питань:
1. Стоянка автомобілів там є спеціальна і буде вона щонайменше за 500м від табору. Охороняти хто буде? Райончик там ще той...
2. Вогнища палити там ніби не дозволено, все таки міський парк.
3. Столів і накриття немає: тобто знову фуршет на капотах, хоча капоти будуть метрів за 500, тобто навіть на капотах не вийде.
4. Душ, світло, вода, туалети - аж у Львові.
5. Знову ж таки дрова.
6. Ще й намети. НАскільки Оксана вчора на клубі озвучила, це обійдеться по 80грн.
_________________ Книги для відпочинку |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 04 Березень 2013 18:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
RomanF писав(ла): |
Щодо Знесіння
Я теж думаю що це був-би найкращий варіант.
Але при умові вирішення таких питань:
1. Стоянка автомобілів там є спеціальна і буде вона щонайменше за 500м від табору. Охороняти хто буде? Райончик там ще той...
2. Вогнища палити там ніби не дозволено, все таки міський парк.
3. Столів і накриття немає: тобто знову фуршет на капотах, хоча капоти будуть метрів за 500, тобто навіть на капотах не вийде.
4. Душ, світло, вода, туалети - аж у Львові.
5. Знову ж таки дрова.
6. Ще й намети. НАскільки Оксана вчора на клубі озвучила, це обійдеться по 80грн. |
1. 500м це дуже оптимістично! (стоянка знаходиться на тій площадці що за особняками і перед гайом! + потрібно буде по всій дорозі ще машини лишати бо всі 100% не помістяться
2.точно не можна і ніхто не дасть.
3.самі відповіли що то невийде ніяк!
4.во-во
5. а нашовони? пункт 2 їх не передбачає!
6. 80грн вроді було за всіх, а не з особи + як там жити без ніяких умов?
|
Повернутися до початку |
|
 |
Nikolya_22

Статус: Offline Зареєстрований: 10.10.2011 Повідомлення: 616 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 968
|
Додано: 04 Березень 2013 18:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Пане Євген, будь-ласка напишіть результати переговорів із представниками "бухти вікінгів", як тільки вони будуть у Вас, щодо умов: їх кількість, якість, вартість, обмеження.
Оскільки, заявлені 30грн з людини за ніч у наметах із можливістю парковки і встановлення намету на їхній території стає сумнівним, виходячи із вище наведеної інформації.
Дякую)
_________________ No job, no money, no car, but i'm in a band! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hammer Великий Комбинатор

Статус: Offline Зареєстрований: 06.08.2008 Повідомлення: 2524 Звідки: г.Лиман, Донецкая обл, УКРАИНА!!! Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(
|
Додано: 04 Березень 2013 19:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Лично я заказывал в Запорожье "НуМЕрА", а остался без всяких возмещений в машине на поляне - ЭТО НЕ ПЕРЕДАВАЕМЫЕ ОЩУЩЕНИЯ!!!
_________________ зовут меня- Веталь  |
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 04 Березень 2013 22:04 Заголовок повідомлення: Верещиця Верещиця |
|
|
Я ЗА "Верещиця"
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 04 Березень 2013 22:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
Народ заспокойтесь до мегазльоту ще більше 4-ох місяців! Через два тижні буде інформація по Бухті Вікінгів і Верещиці! І Євген опублікує їх тут, а також буде голосувалка і реєстрація хто планує їхати!! такщо чекайте, всі дані будуть оприлюднені в свій час!
Від себе добавлю: що тематика буде такою ж як минулі зльоти, себто палаткове містечко, але з певними вигодами... А для тих, хто хоче бути в готелі, буде організовуватись або колиби, або номери, правда це буде робити не організатор,а ті хто хоче "вигод". Де і як буде мегазліт і програма я вже писав що опубілкується пізніше, але всі встигнуть ше розписати свій індивідуальний графік під це а також при потребі зарезервувати номери де вони захочуть! 
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

|
Додано: 05 Березень 2013 17:16 Заголовок повідомлення: meha-zustrich |
|
|
Rosko,ти, як львів"янин, повинен би знати, що на Знесінні проводили молодіжні табори (в т. ч. американські) Я на Знесінні багато років свої іменини в травні святкувала - під нівісом і з вогнищемб і не так вже й страшно занести трохи речей, і що таке 500 м? Це максимум 10 хв. ходьби. Багато хто хоче після Мега-зустрічі в Карпати з наплечниками, наметами тощо йти, і також без гарячого душу і туалетом в кущах Але я тримала Знесіння (так само може бути і Верещиця, і Зашків) на випадок, як 100 чоловік не набереться, або при інших непередбачуваних обставинах, попередня розмова з заступником директора вже була. Це ж тільки добре, що є так багато варіантів - буде про що голосувати ))
.RomanF , стосовно накривання поляни: ти напевно вже забув (чи може не знав , хто організовува безкоштовний готель в королівському замку в Ридзині та безкоштовними королвськими сніданками, де ми собі ще й канапки на дорогу мастили. Чи безкотовне печене на вертелі порося Отрембусах. Та й на німецькі олдтаймерзустрічі (в .т.ч. на ОММУ). з оплатою на 80 євро кожному бензину, з подарункаим від організаторів, запрошеннями від німців (які коштували 25 євро кожне) , та подекуди безкоштовним проживанням. І німецькі зазоводина своїх зустрічах живуть в основному в пансіонах чи ферієнхаусах і тільки дехто в наметах - і ніхто не думає про червону чи блакитну кров. Порівняння з ОММОЮ щонайменше некоректне, бо при 1000 учасників інше місце, де можна розмістити машини і людей одночасно не знайти. Дехто, зрештою, приїжджає з караванами
Ти, як віце-президент клубу, краще скажи, чому на веб-сторінці ЗАЗ-Козак інформація про 30-річчя клубу ген на задворках? Невже не можна було, як і Леополіс, хоча би стрічкою (але актсивною) на заголовній сторінці поставити? Чи це вже така собі незначуща подія? - хоч і в рамках Мега-зльоту. А воно ж ніби навпаки - Мега-зліт у Львові, бо Авто-фан-клубу "ЗАЗ-Козак 30 років. 
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RomanF

|
Додано: 07 Березень 2013 12:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
Доброго дня.
Я учора розмовляв з заступником директора НПП Яворівський і домовився про наступне:
При умові що нас буде 100чол (цілком реально) і оплатою 45 грн/особа за 2 доби апаратура потужна для концерту буде встановлена на 1 вечір (5-6годин) за ту ж суму. Тобто доплачувати не потрібно.
_________________ Книги для відпочинку |
|
Повернутися до початку |
|
 |
bezmezhna
Статус: Offline Зареєстрований: 18.01.2013 Повідомлення: 7 Звідки: Львів Моє авто: Заз 965
|
Додано: 07 Березень 2013 20:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я за Верещицю. Декілька разів там були з клубом. Місце енергетичне і відповідає всім умовам (і намети і будиночки, туалет, душ, озеро, столи під накриттям, сосни, пляж, нормальна ціна)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lis-il

Статус: Offline Зареєстрований: 01.11.2005 Повідомлення: 3268 Звідки: Красноярск Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77
|
Додано: 10 Березень 2013 20:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мы, как говорится, за любую движуху
Открытым вопрос остаётся пока касательно нашего (меня и благоверной) перемещения из Киева во Львов. Если кто-то готов будет принять нас себе в багаж (за бензин вкидываем, конечно), то было бы вообще супер. Понятно, что всё это будет обсуждаться ближе к делу, но всё же в виде "мыслей вслух" озвучил
А маршрут такой будет у нас (его украинская часть): Киев...Львов...Карпаты...И-Франковск... Харьков. На участке Львов-ИФ мы кооперируемся с Вовкой хелл-рейсером, дальше, до Харькова, паровозом.
Как-то так 
_________________ Если достаточно долго портить машину, она сломается (закон Шмидта) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
VORON Главный ЗАЗовод Орловщины

Статус: Offline Зареєстрований: 04.01.2008 Повідомлення: 2493 Звідки: Россия, Орловская область
|
Додано: 10 Березень 2013 21:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lis-il писав(ла): |
Мы, как говорится, за любую движуху
Открытым вопрос остаётся пока касательно нашего (меня и благоверной) перемещения из Киева во Львов. Если кто-то готов будет принять нас себе в багаж (за бензин вкидываем, конечно), то было бы вообще супер. Понятно, что всё это будет обсуждаться ближе к делу, но всё же в виде "мыслей вслух" озвучил
А маршрут такой будет у нас (его украинская часть): Киев...Львов...Карпаты...И-Франковск... Харьков. На участке Львов-ИФ мы кооперируемся с Вовкой хелл-рейсером, дальше, до Харькова, паровозом.
Как-то так  |
На обратном пути Орёл не будет?
_________________ Искать и не сдаваться! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lis-il

Статус: Offline Зареєстрований: 01.11.2005 Повідомлення: 3268 Звідки: Красноярск Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77
|
Додано: 10 Березень 2013 22:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
К сожалению, нет. Мы из Харькова в Мск не напрямую, а через Пензу.
_________________ Если достаточно долго портить машину, она сломается (закон Шмидта) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|