Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Концерт на Мегаслете
На сторінку 1, 2, 3, 4, 5  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

Статус: Offline
Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 13 Лютий 2013 22:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я на фотках ударну установку бачив. Вона там завжди стоїть? Апарат якись є (колонки, підсилювачі і т.д.)?

Можна ще музичну програму

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 15 Лютий 2013 22:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так що там з музичним обладнанням? Question

На форумі 100% є драмер і гітарист (думаю, вони не проти). Ланс поспіває Laughing

А я на басу

Nikolya_22

Зареєстрований: 10.10.2011
Повідомлення: 616
Моє авто: ЗАЗ 968

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2013 01:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):

На форумі 100% є драмер і гітарист (думаю, вони не проти). Ланс поспіває Laughing

А я на басу

я гітарист! якщо щось сплануємо то візьму апарат

пи.си.
акустику у будь-якому разі візьму

Nikolya_22

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2013 01:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3875
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2013 17:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):

А я на басу

Я драмер с 10 летним стажем)

iryska

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2013 23:59    Заголовок повідомлення: meha-zustrich Відповісти з цитатою

Чудова ідея з Карпатами і чудова ідея зконцертом. Спробую знайти апаратуру. Якщо вони ніде не будуть гастролювати в цей час, є в мене одна намітка.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 17 Лютий 2013 00:15    Заголовок повідомлення: Re: meha-zustrich Відповісти з цитатою

iryska писав(ла):
Спробую знайти апаратуру.

Дещо можемо взяти з собою, але основне має бути там.

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 17 Лютий 2013 22:57    Заголовок повідомлення: Re: meha-zustrich Відповісти з цитатою

iryska писав(ла):
Стосовно апаратури, зголошуйтесь, хто що може взяти з собою, тоді можна думати про решту. Знаю, що кожен має завжди свій інструмент і не дуже охоче комусь його позичає, тому найкраще було би своїми силами Very Happy Але концерт замутимо обов"язково, поки музиканти будуть настроюватись, будемо показувати кліпи з піснями про Запорожець, зголосіться, хто які має.

З того що можу взяти я - це тільки гітара, може ще комбопідсилювач для басу 15 ват, але толку від нього буде мало.

З того що має бути там, то основне - це колонки з підсилювачем(які забезпечать всю територію звуком, мінімум 1 КВт), мікшерний пульт на 5 і більше каналів, ударна установка, мікрофони бажано штуки 3.

format
НекроПедоЗаЗоФил

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 07:51    Заголовок повідомлення: Re: meha-zustrich Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):
iryska писав(ла):
Стосовно апаратури, зголошуйтесь, хто що може взяти з собою, тоді можна думати про решту. Знаю, що кожен має завжди свій інструмент і не дуже охоче комусь його позичає, тому найкраще було би своїми силами Very Happy Але концерт замутимо обов"язково, поки музиканти будуть настроюватись, будемо показувати кліпи з піснями про Запорожець, зголосіться, хто які має.

З того що можу взяти я - це тільки гітара, може ще комбопідсилювач для басу 15 ват, але толку від нього буде мало.

З того що має бути там, то основне - це колонки з підсилювачем(які забезпечать всю територію звуком, мінімум 1 КВт), мікшерний пульт на 5 і більше каналів, ударна установка, мікрофони бажано штуки 3.

Для зала 1 кВт может и хватит, и то при условии, что он грамотно спроектирован. Для улицы не меньше 10 если это полянка с деревьями и 30 если полянка без окружения.
На ударку минимум 7 микрофонов (бочка, малый, хет, тенор/альт, том, 2 над тарелками. У меня есть пульт на 5 моно + 2 стерео канала, усилок 600 Вт. Но его как и колонку везти так далеко накладно.

DJ_Technic

Зареєстрований: 09.02.2006
Повідомлення: 240
Моє авто: ЗАЗ965А

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 13:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В таких случаях надо знать если где там запитаться в первую очередь... Я прошлым летом делал небольшую дискотеку с усиликом микшером и двумя вертушками все это питал от своего запорожца. Но у меня допустим есть усилок 2 канала по 1квт и сие можно с собой взять на мегаслет но к чему такое подключить я имею ввиду колонки!

Nikolya_22

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 15:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А вы не задумывались о том, что нужен ли концерт ради концерта!?
К чему я веду - кто будет играть, что будут играть, будут ли слушать...?
Это не все так просто...

Вова, мы ж 100% группу не привезем, от сюда вывод - что играть???
Просто джемить - так это только для музыкантов, народ невкурит...
Разве что, зарание договорится на форуме, склепать состав, подобрать трек-лист и на опыте и професионализме попробывать сыграть, но опять таки без единой репетиции! Наверняка будет лажа...

Что касается оборудования и инструментов:
В практике - каждый музыкант везет с собой свой инструмент, кроме драмера, он либо вообще не везет ничего кроме палочек, либо частично (железо, кардан...), либо всю кухню, что капец как напряжно!

Импровизированая сцена, оборудование (усилок, пульт, колонки, комбоусилители, стойки, микрофоны, мониторы) - все это должно быть в минимальной комплектации на месте, как правило его либо заказуют в аренду, либо он уже имеется в даной организации!

Исходя из вышеуказаных умозаключений следует выделить такие моменты:

1) Кто и что будет играть?
2) Решив первый вопрос, можно приступить ко второму - кто из музыкантов везет с собой какой инструмент?
3) Каким образом организовать сцену и оборудование? Думаю арендовать его там - это самый подходящий вариат, качество норм, технических проблем нет, правда не известно сколько это по финансам...?

Вот где-то так я это все вижу, иначе это никому ненужный гемор!
Пы.Сы.
Акустическую гитару я и так беру))

format
НекроПедоЗаЗоФил

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 16:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Можно несложные вещи выучить, которые подразумевают легкие отступления. Ну и 4/4 постоянные естессна.
А если музыкантов наберется много можно по 2 состава собрать. и учить не много песен.

Я могу взять и кардан, и посуду + пульт

Nikolya_22

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 16:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я готов взять гитару, педаль, (комбик 25Вт на самы крайняк), выучить простые рок-н-рольные темы аля "параноид", "хай вей ту хел" и т.д.

Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 18:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А я і не казав, що Нійтвіш будемо грати з Чілдрен оф бодУн Laughing
Ленінград, Кіно, ДДТ і все в такому дусі. Тільки запропонував. Джем то на таких заходах.
Якщо барабанщик не упоротий, то квадрати на 4\4 може постукати, а гітрарист А-ем - ДЕ-ем може подринькати. Думаю, ніхто і не розраховує на фАір шоу з показ мокрих футболок.

Пісні 100% потрібно зарання домовитися які грати, для цього ж тут і списуємося.

Це все я запропонував, бо побачив ударку на одній із фоток, тому якшо є можливість знайти даром обладнання, то чому б і не повеселити публіку. Так само хтось може просто під гітару в мікрофон поспівати, а ми підіграти.

Nikolya_22

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 19:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Формат муз-программы мы приблизительно очертили, теперь давай розберемся кто готов играть!
Я так понимаю, что Format, dimma - готовы постучать
Nokaut - побасить
Я готов - погитарасить

Кто будет петь??

Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2969
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 19:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я могу! если выпью Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Nikolya_22

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 19:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я серйозно, я то тоже могу если заправится))

Nikolya_22

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 19:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

было бы неплохо, если бы народ понаписывал предложения касательно песен которые хотили бы услишать!

Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2969
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 19:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ОО! ребят! с Андрюхой Секатором ездит парень Димка. вот они вдвоем поют красиво! хоть и репертуар не для широкого круга(
http://vk.com/id21302514 - страница Димки

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2013 21:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вокіліст, атзовісь

Ще прохання до слухачів:

Замовляємо треклист, без фанатизму Smile!

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2, 3, 4, 5  Наст.
Сторінка 1 з 5

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум