Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Карб 127. Помогите чайнику срочно.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
drakon168

Статус: Offline
Зареєстрований: 24.10.2012
Повідомлення: 24

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2013 12:55    Заголовок повідомлення: Карб 127. Помогите чайнику срочно. Відповісти з цитатою

Разбираю 127 карбюратор по методе выложенной на форуме (133). В ускорительном насосе 133 есть манжета. Разобрал свой 127 манжеты не было. А в ремкомплекте купленном на 127 манжета есть. Куда ее ставить не пойму.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Gazirovannij

Зареєстрований: 05.03.2007
Повідомлення: 2310

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2013 17:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Никуда.

127 если не изменяет память выпускались в двух модификациях без обозначения оных в названии.
Более древняя действительно без резинки на поршне. Поршень массивнее, выше и уплотнение там не очень то и нужно.
Поновее с ней. Поршень короче.

Мне лично больше нравится модификация без.
Только где её сегодня найдёшь не совсем убитую...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2013 17:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в мене є без ущільнювача на поршні 2-3 хороших 127 (не на продаж) Razz

а якщо по темі то обидва варіанти мають свої плюси і мінуси якщо прискорюючий працює добре (при повному відкритті дросельної заслонки йде однорідний потік розпилення на +/- 1 то це добре, а якщо просто капає значить може бути або сам поршень або забита система розпилення!

drakon168

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2013 18:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Распыление в диффузоре? А если бензин капает, где чистить! И еще вопрос! В ремкомплекте были резиновые прокладки. После установки, при работающем двигателе через прокладку сочится бензин. Поджать полностью не получается, что посоветуете!
Повернутися до початку
CrusadeR

Зареєстрований: 16.12.2008
Повідомлення: 1110
Моє авто: '65 ЗАЗ 965АЭ, '76 ЗАЗ 968, 2х'73 АЗЛК 408ИЭ '77 АЗЛК 2140

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2013 20:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Выравнивать плоскости надо, если бензин идет. Точило - наждак - напильник итд.

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2013 21:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

краще розібрати повністю і не шкуркою, і не напильником, а краще взяти точильний круг з дрібним зерном і шліфувати ним! Wink

Компромисс

Зареєстрований: 21.04.2009
Повідомлення: 1684
Моє авто: ЗАЗ 968М, Sens 1.3

ПовідомленняДодано: 11 Лютий 2013 00:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Или водостойкую шкурку наклеить на стекло. Плоско и зернистость подобрать можно.

drakon168

ПовідомленняДодано: 11 Лютий 2013 11:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А это точно надо выравнивать поверхность, ведь прокладка резиновая, может она ужмется и будет держать?
Повернутися до початку
CrusadeR

ПовідомленняДодано: 11 Лютий 2013 12:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну так ты это, разбери карбюратор и глянь на плоскости в профиль. Вопрос, скорее всего, отпадет сам. Если не поверишь глазам - приложи линейку. И насчет "ужмется" - гнутся плоскости в основном из-за сильной затяжки. Там очень нежно и аккуратно надо. Обязательно крест-накрест и не в один заход.
И кстати, откуда течет-то? Если сверху из того угла, где канал ускорительного насоса - то вряд ли что уже поможет.

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 11 Лютий 2013 12:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ні! потрібно рівняти поверхню, особливо верх середньої частини! а це потрібно робити через те що кріплення верхньої кришки винесені поза корпус середньої і при затягуванні верхньої і подальшому розігріві ці кріплення деформуються та утворюють щілину (яку можна споглядати без прокладки коли верх покластини на середину) яку прокладка нездатна повнстю заповнити!
Також при зборці рекомендую дуже сильно прикручувати нижню частину до середньої перед встановлення верхньої кришки, Попричині того, що якщо поставити верхню і затягувати нижню, ви не зможете з потрібним зусиллям затягнути її! Відповідно буде підсос повітря і проливання бензину!

Domkrattt

Повідомлення: 40

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2013 02:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Извените,но спрошу тут.Можно ли собрать тандем из 125-го и 133 карба?
Низ 125-й,а все остальное 133-й.Так как в 133 ось заслонки телепаеться,а в 125-м ускорительный капает как то не активно...

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2013 10:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

можна! в мене наприклад зараз низ 127, верх 133

CrusadeR

ПовідомленняДодано: 25 Лютий 2013 11:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Единственное - у некоторых 133 есть клапан стояночной разбалансировки, а у 125 низа нет для него привода. В таком случае клапан лучше заглушить.

m965

Зареєстрований: 08.05.2010
Повідомлення: 1
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 27 Березень 2013 21:31    Заголовок повідомлення: прокладки карбюратора Відповісти з цитатою

Здравствуйте!

Интересует нельзя ли нижнюю прокладку карбюратора (у меня 125/7)
делать из кожи с промазкой солидолом.
Верх вырезаю из картона - нормально.
Просто кожа есть, а какую резину брать не знаю.

Спасибо за ответы.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум