Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Запорожець-тур 2012
На сторінку Попер.  1, 2, 3

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
iryska

Статус: Offline
Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 451
Моє авто: ЗАЗ-965

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2012 23:31    Заголовок повідомлення: sapotour Відповісти з цитатою

Тепер можу трохи відповісти на дискусію. Стосовно Ташкнту, то я вже давно хочу в Монголію, то ми і плануваличерез Казахстан, Таджиеистан, Киргизстан Very Happy . Але треба знов грошиків підзбирати Very Happy
Стосовно російських зазоводів - Шерхану писала в лічку, може щось не так зробіла, що він про це нічого не знаю. Росіянам написала в їхній темі " Всеросійський клуб Запорожець", ще 24 січня:
Привет всем старшим братьям
Вот и мы проснулись от зимней спячки. Порадовала тема объединения и решение ездить друг к другу в гости. Решили поддержать это чудесную идею и попробуем навестить всех ЗАЗоводов по пути нашего следования. А собираемся мы в этом году на самую северную точку Европы. Пока это где-то около 10 000 км. Маршрут пока еще не детализирован.
Так как со временем напряженка, плывем на пароме Киль-Санкт-Петербург, два дня в Питере, потом дальше на Мурманск. Кто есть по дороге и хотел бы встретиться , отозвитесь. Кто мог бы подставить "плечо друга" в случае необходимости, тоже отозвитесь.
Если что можете посоветовать посмотреть, будем рады. Информацию о дорогах буду спрашивать после детализации маршрута.
Спасибо всем, кто откликнется

там же дала маршрут 26 квітня.Так що кому цікаво, може подивитися, що хто мені відповів Very Happy
В результаті ляшку німецького шнапсу, яку планувала розпити при зустрічі з пітерськими зазоводами, подарувала чужій людині в подяку.
Можу подякувати тільки Віктору Ткаченко з Санкт-Петербургу, з яким активно переписувалась до поїздки, але так і не зустрілася, бо він поїхав на роботу в Карелію. Планували заїхати до нього в гості, але після фінсько російського кордону їхали 3 години 60 км, тому зайвих 200 км по таких же дорогах їхати просто не було часу, та і жужика було шкодаVery Happy Та ще Павлу Planne, який передав Артьомом для нас подарунки, але в Пітері на той час всі були страшенно зайняті.Так що вже звиняйте, дорогі москалики, що не об"хали всіх в гості Very Happy.
Також прохання, якщо хтось має знайомого евакуаторщика, або будь-кого, хто міг би дали будь-яку квитанцію, але російською мовою, де було би написано "Услуги эвакуатора" і сума 6000 рублей, буду дуже вдячна. Та сволота з Петрозаводська вперто не хоче висилати квитанцію, та ще й нагло бреше кожного разу, що він вже вислав. Ну поклав собі гроші в кишеню, так між Німеччиню і Росією і так ніякої звірки не буде.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Sherkhan

Зареєстрований: 01.02.2006
Повідомлення: 240

ПовідомленняДодано: 24 Червень 2012 23:47    Заголовок повідомлення: Re: sapotour Відповісти з цитатою

iryska писав(ла):
Стосовно російських зазоводів - Шерхану писала в лічку

хде?? Shocked ящик проверил, в нём нет. ни здесь, ни на заз.su.

Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
iryska

ПовідомленняДодано: 25 Червень 2012 00:18    Заголовок повідомлення: sapotour Відповісти з цитатою

Тепер можу трохи відповісти на дискусію. Стосовно Ташкнту, то я вже давно хочу в Монголію, то ми і плануваличерез Казахстан, Таджиеистан, Киргизстан Very Happy . Але треба знов грошиків підзбирати Very Happy
Стосовно російських зазоводів - Шерхану писала в лічку, може щось не так зробіла, що він про це нічого не знаю. Росіянам написала в їхній темі " Всеросійський клуб Запорожець", ще 24 січня:
Привет всем старшим братьям
Вот и мы проснулись от зимней спячки. Порадовала тема объединения и решение ездить друг к другу в гости. Решили поддержать это чудесную идею и попробуем навестить всех ЗАЗоводов по пути нашего следования. А собираемся мы в этом году на самую северную точку Европы. Пока это где-то около 10 000 км. Маршрут пока еще не детализирован.
Так как со временем напряженка, плывем на пароме Киль-Санкт-Петербург, два дня в Питере, потом дальше на Мурманск. Кто есть по дороге и хотел бы встретиться , отозвитесь. Кто мог бы подставить "плечо друга" в случае необходимости, тоже отозвитесь.
Если что можете посоветовать посмотреть, будем рады. Информацию о дорогах буду спрашивать после детализации маршрута.
Спасибо всем, кто откликнется

там же дала маршрут 26 квітня.Так що кому цікаво, може подивитися, що хто мені відповів Very Happy
В результаті ляшку німецького шнапсу, яку планувала розпити при зустрічі з пітерськими зазоводами, подарувала чужій людині в подяку.
Можу подякувати тільки Віктору Ткаченко з Санкт-Петербургу, з яким активно переписувалась до поїздки, але так і не зустрілася, бо він поїхав на роботу в Карелію. Планували заїхати до нього в гості, але після фінсько російського кордону їхали 3 години 60 км, тому зайвих 200 км по таких же дорогах їхати просто не було часу, та і жужика було шкодаVery Happy Та ще Павлу Planne, який передав Артьомом для нас подарунки, але в Пітері на той час всі були страшенно зайняті.Так що вже звиняйте, дорогі москалики, що не об"хали всіх в гості Very Happy.
Також прохання, якщо хтось має знайомого евакуаторщика, або будь-кого, хто міг би дали будь-яку квитанцію, але російською мовою, де було би написано "Услуги эвакуатора" і сума 6000 рублей, буду дуже вдячна. Та сволота з Петрозаводська вперто не хоче висилати квитанцію, та ще й нагло бреше кожного разу, що він вже вислав. Ну поклав собі гроші в кишеню, так між Німеччиню і Росією і так ніякої звірки не буде.

Повернутися до початку
iryska

ПовідомленняДодано: 25 Червень 2012 00:29    Заголовок повідомлення: запотур Відповісти з цитатою

Шерхан, я ж написала, може щось не так зробила Smile Вже ж звиняйте, що не на всіх форумах "напостила", а тільки там, де зареєстрована Very Happy
Думала, надіялась. що ви там всі якісь трошки дружніші, між собою самі передасте і на своїх форумах щось напишете Very Happy
Це називається: Хотіла, як краще, а вийшло, як завжди... Very Happy

Повернутися до початку
Sherkhan

Зареєстрований: 01.02.2006
Повідомлення: 240

ПовідомленняДодано: 25 Червень 2012 00:36    Заголовок повідомлення: Re: запотур Відповісти з цитатою

iryska писав(ла):
Шерхан, я ж написала, може щось не так зробила Smile Вже ж звиняйте, що не на всіх форумах "напостила", а тільки там, де зареєстрована Very Happy
Думала, надіялась. що ви там всі якісь трошки дружніші, між собою самі передасте і на своїх форумах щось напишете Very Happy
Це називається: Хотіла, як краще, а вийшло, як завжди... Very Happy

Мне просто жаль, что я так и не получил того сообщения. Rolling Eyes Встретили бы Вас как полагается, помогли бы всем, чем нужно, показали всё что есть, а красивого и интересного много есть. Жаль, что повидаться не удалось.

Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
zhos

Зареєстрований: 26.07.2009
Повідомлення: 483
Моє авто: ЗАЗ 965, 966, 968М

ПовідомленняДодано: 25 Червень 2012 23:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Больше месяца в дороге, это серьезно, за километраж я вообще молчу. Наверно, по дому жутко соскучились. Главное все получилось молодцы и машинка молодец.
Повернутися до початку
WildMan

Зареєстрований: 10.12.2003
Повідомлення: 441
Моє авто: ЗАЗ 968М "Милка"

ПовідомленняДодано: 30 Липень 2012 13:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

iryska, скажите, пожалуйста, какое трансмиссионное масло Вы заливаете в коробку передач своего ЗАЗа? Интересует индекс вязкости и GL какого класса.

Спрашиваю сюда, а не в разделе "Трансмиссия", т.к. думаю, что здесь бОльшая вероятность, что iryska увидит вопрос.

Я знаю, что для ЗАЗов в КПП идет масло ТАД17. Любопытно, что льют в КПП ЗАЗов в Германии?

И конечно же очень интересно прочитать отчет/рассказ/заметки об этом большом путешествии Smile

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 30 Липень 2012 14:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Наверняка подходит любое 80W90
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
WildMan

Зареєстрований: 10.12.2003
Повідомлення: 441
Моє авто: ЗАЗ 968М "Милка"

ПовідомленняДодано: 30 Липень 2012 14:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Возможно и так. Но мне хочется узнать какое именно масло льется в конкретные ЗАЗы, которые живут там и которые способны проехать (и проехали) такой маршрут.

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 30 Липень 2012 23:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я думаю ,что у них там в коробках вообще масла нет Very Happy ,и ездят Они ,чисто на одном интузиазме ИМХО Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3
Сторінка 3 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум