Попередня тема :: Наступна тема |
Сколько пробегов/съездов оптимально (май-сентябрь) |
Один но Мего! |
|
28% |
[ 21 ] |
Два, максимум три |
|
37% |
[ 28 ] |
Лучше каждый месяц (т.е. 4-5) |
|
10% |
[ 8 ] |
Чем больше, тем лучше. Приеду на все. |
|
6% |
[ 5 ] |
Я скорее всего ни на одну не попаду |
|
12% |
[ 9 ] |
Не знаю, мне пофиг |
|
5% |
[ 4 ] |
|
Всього проголосувало : 75 |
|
Автор |
Повідомлення |
seregazaz

Статус: Offline Зареєстрований: 14.10.2009 Повідомлення: 343 Звідки: Одесса Моє авто: заз965 1962г
|
Додано: 27 Листопад 2010 17:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lnalex писав(ла): |
Думаю если каждый сможет поехать на одну-две сходки будет супер. Все сходки посещать не обязательно. Киев в первую очередь.
Надо добавить еще пункт в голосовалку типа поеду но не везде. |
+1

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9916 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 29 Листопад 2010 11:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Это вопрос в другой плоскости. Он как бы не заменяет те варианты, что есть. Если его добавить еще одним вариантом, бессмыслица будет.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kubanoid

Статус: Offline Зареєстрований: 12.03.2006 Повідомлення: 1058 Звідки: Краснодар Моє авто: ЗАЗ-968М 1993 г., Nissan Terrano-II, 2001 г.
|
Додано: 29 Листопад 2010 21:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
VORON писав(ла): |
Приезжайте к нам в Краснодарский край. Есть где отдохнуть и на что посмотреть. я хоть и не разу не был но очень хочу туда съездить, там у меня друзья которые смогли бы всё организовать и места там супер. А время приезда можно обсудить, это частности. |
Блин, несмотря на мою любовь к родному краю - поездки по Украине и по Крыму намного привлекательнее. У нас летом очень много народу-машин-гаишников, думаю что даже людям на ЗАЗиках с неместными номерами будут мозги компостировать и "разводить" на бабло. Ну и ценики на пребывание с машиной на берегу или посещение красивых мест - очень неприятные по сравнению с Крымом. Многие просто не потянут такую развлекуху, по итоговой цене может оказаться покруче автопробега "Пофигизмом по Западной Европе"...
Если кому из одноклубников хочется посетить Краснодарский край - подскажу что знаю и помогу чем смогу, но массовка здесь может оказаться непривлекательной, увы.
Если как обещали наши паны построят мост через Керченский пролив 2012 - тогда цены и плотность отдыхающих людей и машин в наших регионах уравняются, тогда пофигу будет, тогда и подумаем о Краснодарском крае.
_________________ "Запорожец старый купили, разваленный!" (с) Э. Успенский |
|
Повернутися до початку |
|
 |
965mmx

Статус: Offline Зареєстрований: 28.05.2006 Повідомлення: 2501 Звідки: г. Сочи Моє авто: 965
|
Додано: 29 Листопад 2010 22:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
kubanoid писав(ла): |
Блин, несмотря на мою любовь к родному краю - поездки по Украине и по Крыму намного привлекательнее. У нас летом очень много народу-машин-гаишников, думаю что даже людям на ЗАЗиках с неместными номерами будут мозги компостировать и "разводить" на бабло. Ну и ценики на пребывание с машиной на берегу или посещение красивых мест - очень неприятные по сравнению с Крымом. Многие просто не потянут такую развлекуху, по итоговой цене может оказаться покруче автопробега "Пофигизмом по Западной Европе"...
Если кому из одноклубников хочется посетить Краснодарский край - подскажу что знаю и помогу чем смогу, но массовка здесь может оказаться непривлекательной, увы.
Если как обещали наши паны построят мост через Керченский пролив 2012 - тогда цены и плотность отдыхающих людей и машин в наших регионах уравняются, тогда пофигу будет, тогда и подумаем о Краснодарском крае. |
+100500. буква в букву согласен.
_________________ Украина Едина! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 30 Листопад 2010 15:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ура! Наконец-то появился пункт и для меня! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Гагик
Статус: Offline Зареєстрований: 14.12.2008 Повідомлення: 127 Звідки: КРЫМ г.САКИ с. Митяево Моє авто: заз-965 1966.г
|
Додано: 02 Грудень 2010 00:33 Заголовок повідомлення: заз-965 |
|
|
привет всем. очень хорошая идея встретиться 3-4 раза. если кто то не успеет починить машину то есть шанс приехать на другую встречу. очень постараюсь так как получил права и сделал техосмотр. я очень люблю ездить.да хорошо бы съездить в Белоруссию я там служил. да и в Санкт-Петербург хотел бы и там служил.
Останній раз редагувалося: Гагик (02 Грудень 2010 00:48), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Гагик
Статус: Offline Зареєстрований: 14.12.2008 Повідомлення: 127 Звідки: КРЫМ г.САКИ с. Митяево Моє авто: заз-965 1966.г
|
Додано: 02 Грудень 2010 00:46 Заголовок повідомлення: заз-965 |
|
|
если вдруг когда-нибудь найдется организатор на кругосветное путешествие, то пожалуйста, про меня не забудте.
Останній раз редагувалося: Гагик (02 Грудень 2010 00:48), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9916 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 02 Грудень 2010 00:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
Обязательно, Гагик! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 17 Грудень 2010 17:56 Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
Вчора отримала запрошення від Петера Лошинскі, президента німецького ЗАЗ-клуба. В них також в наступному році 10-а, ювілейна зустріч, знову, як і 10 років тому (тому в них не було проблеми, де проводити чергову щорічну зустріч) вмістечку Хойєсверда. Це недалеко від німецько-польського кордону. Запрошення розповсюджується на всіх бажаючих. На жаль, терміни ті самі, що і київського клубу - 4-5 червня , тому багато гостей з України в них не буде . Тема відкрита в них на сайті, там же і записуються бажаючі. Програми ще нема, традиційно в них спільний сніданок і вечеря-гріль та спільний проїзд колоною містом. Так як Крістіан Мартак, який організовує зустріч, наш друг, постараємось йому допомогти придумати ще якісь шоу-змагання. А може він і сам щось придумає.
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

|
Додано: 10 Січень 2011 18:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
Минчане и Одесситы, давайте в первом приближении определимся, относительно встреч.
Чтобы и принимающие и гости знали, готовиться или нет.
Вы уже собирались городским клубом?
Обсуждали желание и возможность организовать сходку зазоводов?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ramzes духаст вичиславыч
Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2009 Повідомлення: 3203 Звідки: г. Харьков 3 км. трасы Харьков-Симферополь Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?
|
Додано: 10 Січень 2011 18:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
на море ехать будем в етом году??
_________________ Номерок для связи 0636062051 Роман
Зазик это сила |
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

|
Додано: 10 Січень 2011 18:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Еще, почему говорю, что в первом приближении.
Чтобы после того, как определится, что встретить готовы, то создать тему с голосовалкой-опросом. Чтобы понять, сколько человек планирует быть.
Дабы понять масштабы. А то может окажется, что никто не сможет. То чтобы вам зря не заморачиваться.
2Ramzes: ну вот с Одессой сейчас определимся. А еще есть в сентябре Донузлавская туса.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Черноморец Дохтор цЫлЮлькин
Статус: Offline Зареєстрований: 08.07.2009 Повідомлення: 841 Звідки: Одесса Моє авто: рига 30 мини
|
Додано: 12 Січень 2011 15:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
napalm писав(ла): |
Еще, почему говорю, что в первом приближении.
Чтобы после того, как определится, что встретить готовы, то создать тему с голосовалкой-опросом. Чтобы понять, сколько человек планирует быть.
Дабы понять масштабы. А то может окажется, что никто не сможет. То чтобы вам зря не заморачиваться.
2Ramzes: ну вот с Одессой сейчас определимся. А еще есть в сентябре Донузлавская туса. |
Ну что, в целом мы готовы принять гостей!
Но, нужно примерное кол-во участников, предрасположенности к прживанию (палатки-не палатки)
и что хотим (экскурсии шмекскурсии, прошвырнуться по городу или забухать)
Давайте заранее, а то у меня в июне сесячные, чтоб я все уладил заранее!
ИМХО нужно создать темку, где каждый отпишется будет-не будет, на сколько ,где хочет жить и.т.п

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
betxoven

Статус: Offline Зареєстрований: 04.05.2009 Повідомлення: 515 Звідки: Беларусь,Минск Моє авто: 968 77г.в. 966/968 72г.в. 966 72 г.в.
|
Додано: 16 Січень 2011 00:05 Заголовок повідомлення: |
|
|
Аналогично!Нужно точное кол-во приезжих и так-же уточнить желаемые условия проживания..ну а программу можем продумать и вскоре предложить на выбор!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

Статус: Offline Зареєстрований: 26.05.2006 Повідомлення: 1157 Звідки: Медвин Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 16 Січень 2011 00:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я бы поехал в Минск, (просто не очень люблю море сейчас), а Беларусь.... меня привлекает.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

|
Додано: 16 Січень 2011 16:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Тему сделал!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
ВИКТОР1

Статус: Offline Зареєстрований: 09.12.2010 Повідомлення: 3 Звідки: АРК Сакский р-н с.Геройское Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 19 Лютий 2011 02:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
я за Сентябрь - Тарханкут, Крым 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 22 Лютий 2011 22:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
ЗАПРОШУЄМО
ВЕЛИКІ АВТОПЕРЕГОНИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ ДО ЛЬВОВА
«LEOPOLIS GRAND PRIX»
ПОЗАВЧОРА
У 1897 році вузенькими вуличками старовинного Львова прогуркотіло перше авто. Власником новенького "Бенц Вікторіа" був піонер видобування нафти у Галичині інженер Казімеж Одрживольські
А вже 8 вересня 1930 року стартували перші кільцеві перегони вулицями міста Львова які через характерну форму траси (трикутник зі зрізаними кутами) отримали назву «Львівський трикутник». Траса пролягала вулицями Вітовського (Pelczynska), пл. І.Франка (Sw.Zofji), Стрийська (Stryjska), Гвардійська (Abramowiczów-Kadecka). Ця траса, практично без змін, збереглася до сьогоднішнього дня. Характерною її особливістю, в порівнянні з тогочасними європейськими (напр. Монте-Карло у "Гран Прі Монако"), була наявність на значній частині траси трамвайної колії. Це понад 800 метрів (Вітовського і пл. Франка), що, разом з покриттям проїжджої частини базальтовою бруківкою і значними перепадами висот (8% по Гвардійській) відносило її до найскладніших, за визнанням найвизначніших тогочасних гонщиків, у Європі. Перегони організовано на зразок кільцевих перегонів міськими вулицями "Гран Порі Монако" (Монте-Карло), які стартували вперше у 1929 році, всього лиш роком раніше. Львівські перегони, за відгуками як глядачів, так і учасників, були найкращими автомобільними перегонами в історії Польщі.
Вже в червні 1931 року кільцеві перегони у Львові набули міжнародного статусу. А з 1932 року отримали назву і статус Гран Прі Львова. Попередньо вважалося, що перегони називатимуться Гран Прі Польщі, але не вдалося узгодити назви з Автомобільклубом Польським (Варшава). Тому на сьогодні в історію увійшов саме Гран Прі Львова, що саме по собі є унікальним явищем, наданий МКА, а разом з ним і нашому місту, А.І.A.C.R. (міжнародна асоціація автомобільних клубів – попередник FIA).
В Гран Прі Львова стартували зірки тогочасного автомобільного спорту з понад десяти країн Європи (Німеччина: Ганс Штук (Hans Stuck) i Рудольф Карачіолла (Rudolf Caracciola), Франції: П’єр Вейрон (Pierre Veyron) i Анет Роз-Ітьє (Annette Rose-Itier), Італії: Ренато Балестреро (Renato Balestrero) i Вікторія Орсіні (Vittoria Orsini), Австрії: Максиміліан Хардег (Maximilian Hardegg) i Ганс Чайкоф (Hans Tschaikoff), Чехії: Бруно Сойка (Bruno Sojka) i Ян Кубічек (Jan Kubiček), відомі польські спортсмени: Хенрик Ліефельд (Henryk Liefeldt), Ян Ріппер (Jan Ripper), Марія Козьмянова (Maria Koźmianowa), граф Станіслав Чайковський (Stanislas hr. Czaykowski), граф Маурицій Потоцький (Maurycy hr. Potocki) та багато інших).
Зважаючи на кризову ситуацію в економіці та політиці, перегони 1934 року було скасовано. Усі спроби відновити їх у наступних роках не дали результату. Після ІІ Світової Війни будь-яку інформацію про Гран Прі Львова відправлено у забуття, як таку, що не має жодного стосунку до історії СРСР.
ВЧОРА
Бажання відновити історичні перегони були в багатьох амбітних українців та солідних авто організацій, проте, ані Українська автомобільна Федерація, ані найстаріший в Україні Галицький автоклуб не змогли перейти від торії до практики. Ініціативу в свої руки взяв Львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-КОЗАК»: клуб власників першого українського автомобіля «Запорожець ЗАЗ-965». Автомобіль, який в народі люб’язно прозвали «Горбатим Запорожцем» минулого року відсвяткував своє 50-річчя, поправу увійшов до класифікації класичних (антикварних) автомобілів. Протягом останнього десятиріччя клуб провів вже три повномасштабних шоу-змагання "Львівським трикутником"із залученням закордонних ретро-автомобілів – у 2000-му, 2006-му та 2010 роках. Ми переконалися, що навіть при мінімальній підтримці місцевої влади у Львові, можливо забезпечити проведення періодичного фестивалю на вищому рівні. Гонки на трасі «Львівський трикутник» викличуть неабияке зацікавлення серед автомобілістів з європейських ретро-клубів. Для успішного проведення фестивалю минулого року було створено у Варшаві об’єднання: Міжнародну Асоціацію Реактивації та Підтримки Гран Прі Львова «Леополіс Гран Прі» з повноважною філією в Україні – авто-фан-клубом «ЗАЗ-КОЗАК». Спеціалісти докладно вивчили архівні документи про історичні Гран-Прі Львова та цього року проведуть змагання на найвищому рівні. Сприятимуть успішному починанню міський голова Львова Андрій Садовий, а Голова облдержадміністрації Михайло Цимбалюк та Генеральний консул Республіки Польща у Львові Гжегож Опалінські узяли ці перегони під свій патронат.
СЬОГОДНІ
Фестиваль «Leopolis Grand Prix» вже внесено до офіційної програми фестивалів 2011 рок у Львові. «Leopolis Grand Prix» - це не лише автомобільні автоперегони «Львівським трикутником» та відновлення історичних рівнинних перегонів поза Львовом. В програмі фестивалю багато різноманітних акцій: виставки-презентації класичних автомобілів, ретро-парад центральними вулицями міста, покази спеціалізованих колекцій мод на автомобільну тематику. Планується поновлення пам’ятної дошки на місці старту історичних Львівських перегонів та офіційне погашення пам’ятної поштової марки та конверта.
Спеціально на звернення клубу «ЗАЗ-КОЗАК» саме в цей час у Львові проходитиме Етап Чемпіонату України з кільцевих гонок (директор змагань - Сергій Єженков) та з Києва перенесено любительські автогонки «Дипломат-ралі» для представників дипломатичних корпусів закордонних держав в Україні. Співорганізатором цих змагань стане Київський автомотоклуб (президент - Сергій Малік). В програмі фестивалю планується проведення святкувань Днів США у Львові під патронатом Посла Америки в Україні Джона Теффта.
Окрім шоу-перегонів на класичних автомобілях в Програмі змагання в національному класі автомобілів: власники антикварних українських «Запорожців ЗАЗ-965», запрошені з різних куточків України та закордону змагатимуться за Кубок 5-разового Чемпіона України з авторалі – Василя Ростоцького. Спеціальні нагороди передбачено для жінок-автомобілістів.
Подібного фестивалю ретро-автомобілів такого рівня в Україні ще не проводилося, звертаємося за підтримкою й до державних керівників найвищого рівня. Оскільки, цьогорічне проведення «Leopolіs Grand Prix» відбудеться рівно за рік до ще однієї знакової події у Львові - ЄВРО-2012 - ми звертаємося з офіційною пропозицією до Дирекції з проведення ЄВРО-2012 та Місцевого організаційного комітету ЄВРО-2012 ми пропонуємо:
саме в цей час (10-12 червня 2011 року) провести у Львові великомасштабні навчання служб, які будуть задіяні у забезпеченні правопорядку під час ЄВРО-2012 та допоміжні служби (волонтери, медслужба, підрозділи МНС, ДАІ та інші). В такий спосіб можна на практиці відпрацювати узгодження дій між різними підрозділами та набути досвіду в ситуаціях (реальних чи спеціально імітованих), що можуть виникнути під час ЄВРО-2012. Проведення великомасштабних навчань у час проведення акцій 2011 року також значно спростить завдання організаторів з дотримання безпеки відвідувачів цих фестивалів та автозмагань та слугуватиме більш вдалому їх проведенню. У цей час передбачається велике скупчення людей ще й тому що паралельно поруч в парку проводитиметься традиційний фестиваль пива…
ЗАВТРА
Метою Міжнародної Асоціації Реактивації та Підтримки Гран Прі Львова «Леополіс Гран Прі» є проведення циклічних змагань за правилами Міжнародної Федерації класичних авто (FIVA) та внесення їх у міжнародний перелік офіційних заходів у Європі. Ми хочемо з користю для престижу міста Львова та України використати цікавий збіг історичної дати: у 2012-му році змагання проходитимуть в проміжку між другим та третім матчами ЄВРО-2012 у Львові та зможуть цікаво заповнити паузу для українських та закордонних туристів, які відвідуватимуть місто в цей час. Ми звертаємося з офіційною пропозицією внести наш фестиваль до офіційної культурної програми ЄВРО-2012 у Львові.
Львівський авто-фан-клуб «ЗАЗ-КОЗАК» став ініціатором створення Комітету класичних автомобілів у структурі Автомобільній Федерації України (президент – Євген Червоненко). На жаль, Україна – одна з небагатьох держав Європи не репрезентована у Міжнародній Федерації класичних автомобілів (Federation Internationale des Vehicules Anсiens). Вдале проведення у Львові Міжнародного фестивалю класичних автомобілів «Леополіс Гран Прі» та наша участь у аналогічних акціях за кордоном дозволить «прорубати вікно в Європу» й іншим українським містам та клубам. Планується розширення програми фестивалю за рахунок загальноприйнятих та популярних в Європі туристично-навігаційних перегонів для класичних автомобілів «Гран Прі Леополіс Історик» популярними автомобільними маршрутами області.
Запровадження у Львові та Львівщині циклічного проведення автомобільного фестивалю "Леополіс Гран Прі" не лише слугуватиме популяризації нашого краю та посиленню його туристичної привабливості серед вітчизняних та закордонних туристів-автомобілістів. Ми сподіваємося на додаткові іноземні інвестиції в малорозвинену на сьогодні галузь автотуризму, створення нових привабливих туристичних автомобільних маршрутів та інфраструктури, а, отже, притоку коштів та збільшенню робочих місць у сфері «зеленого» туризму, в тому числі в депресивних районах області.
Вже сьогодні ми звертаємося через ЗМІ до львівських митців з пропозицією створення оригінальних пам’ятних Кубків, медалей та інших нагород для «Лополіс Гран Прі». Умови конкурсу та відзначення авторів кращих проектів та інша інформація буде розміщена на офіційному веб-сайті клубу в Інтернеті за адресою: www.zazkozak.com
Контакт:
Євгеній КРАВС (президент авто-фан-клубу «ЗАЗ-КОЗАК») - 067 900 1111 (ekraws@yahoo.com)
Роман ФЕРНЕЗА (віце-президент авто-фан-клубу «ЗАЗ-КОЗАК») - 067 6728503 (roman@zukc.com.ua)
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|