Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 19 Листопад 2010 22:23 Заголовок повідомлення: |
|
|
А от в нас злодій ліз з даху в квартиру через балкон, а його побачив власник, і стрільнув в нього з рушниці, після чого злодій вилетів з 7 поверху!!!!! і власника оправдали!!!! А машина це є приватна власність! і з відси виходить шо чого він ліз на чужу власність???
Наприклад в мене будинок за містом з 3м. парканом, злодій переліз паркан, а там 3 добермани! І питається чого він туди ліз? і власника собак мають посадити? Легше вже злодія дальше собакам згодувати, чім на суд піти!
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ro968Ma
Статус: Offline Зареєстрований: 15.07.2009 Повідомлення: 191 Звідки: Чортків, Тернопільська обл.
|
Додано: 19 Листопад 2010 23:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
У випадку із "альпіністом" і рушницею є декілька особливостей:
1. Злодій проникав у ЖИТЛО, власник завжди буде стверджувати що він думав, що це хотіли ЙОГО ВБИТИ, тобто загроза життю.
2. Власник житла використав "стандартний" засіб оборони виготовлений промисловим шляхом і який випадково "попав під руку" - РУШНИЦЮ. Хоча остання повинна зберігатись у спеціальному сейфі, незаряджена і в розібраному вигляді.
Всі ці поняття необхідної оборони, затримання злочинця, крайньої необхідності дуже розмиті.
Людина що пробралась в автомобіль не пробралась в ЖИТЛО і не посягає на ЖИТТЯ. Створення спеціального саморобного знаряддя для охорони автомобіля, яке завдасть шкоди людині, однозначно добавить проблем такому Кулібіну.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lnalex

Статус: Offline Зареєстрований: 21.04.2005 Повідомлення: 795 Звідки: Николаев Моє авто: Camry SXV10
|
Додано: 20 Листопад 2010 06:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
Видел как то трансформатор ТЕСЛА в качестве охранной системы.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3185 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 20 Листопад 2010 20:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ro968Ma писав(ла): |
У випадку із "альпіністом" і рушницею є декілька особливостей:
1. Злодій проникав у ЖИТЛО, власник завжди буде стверджувати що він думав, що це хотіли ЙОГО ВБИТИ, тобто загроза життю.
2. Власник житла використав "стандартний" засіб оборони виготовлений промисловим шляхом і який випадково "попав під руку" - РУШНИЦЮ. Хоча остання повинна зберігатись у спеціальному сейфі, незаряджена і в розібраному вигляді.
Всі ці поняття необхідної оборони, затримання злочинця, крайньої необхідності дуже розмиті.
Людина що пробралась в автомобіль не пробралась в ЖИТЛО і не посягає на ЖИТТЯ. Створення спеціального саморобного знаряддя для охорони автомобіля, яке завдасть шкоди людині, однозначно добавить проблем такому Кулібіну. |
Ну з таким законодавством, легше буде його закопати, шоб крайнім не вийти!
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

Статус: Offline Зареєстрований: 30.01.2010 Повідомлення: 1488 Звідки: Феодосия Моє авто: моя, подтверждаю!
|
Додано: 21 Листопад 2010 04:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
проще подойти к боковому стеклу, одеяло поднёс, стукнул, стекло розбил, достал магнитолу и дёру п.с. одеяло для того чтобы розбить беззвучно... вот вам и урок, клейти тонировку, а лучше противоударную 
_________________ Кто к нам с мечем придёт, от меча и погибнет! На том стояла, стоит и стоять будет земля Русская! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 21 Листопад 2010 12:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
zaporoj писав(ла): |
проще подойти к боковому стеклу, одеяло поднёс, стукнул, стекло розбил, достал магнитолу и дёру п.с. одеяло для того чтобы розбить беззвучно... вот вам и урок, клейти тонировку, а лучше противоударную  |
Йоб....а врот противударне тонування.... то піздєц я зара здохну під столом.... Тиб ше сказав шо є броньоване тонування.... бля я більше неможу, зара здохну від сміху....
Ну ти і мудрий, нелегше взяти довгу викрутку і безшумно зняти скло разом з ущільнювачом так шоб сигналка не орала? А взагалі злодюга хренов думає як в однодумців магнітоли! а ше вчиться в міліцейській академії....
|
Повернутися до початку |
|
 |
el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 21 Листопад 2010 17:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
может, со вспышкой я погарячился, но бронировать стекла хочу уже давно (кстати, как к этому относится законодательство евросоюза?)
Еще обязательно поставлю датчик объема и м/б концевики на форточки
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

Статус: Offline Зареєстрований: 30.01.2010 Повідомлення: 1488 Звідки: Феодосия Моє авто: моя, подтверждаю!
|
Додано: 21 Листопад 2010 18:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
zaporoj писав(ла): |
проще подойти к боковому стеклу, одеяло поднёс, стукнул, стекло розбил, достал магнитолу и дёру п.с. одеяло для того чтобы розбить беззвучно... вот вам и урок, клейти тонировку, а лучше противоударную  |
Йоб....а врот противударне тонування.... то піздєц я зара здохну під столом.... Тиб ше сказав шо є броньоване тонування.... бля я більше неможу, зара здохну від сміху....
Ну ти і мудрий, нелегше взяти довгу викрутку і безшумно зняти скло разом з ущільнювачом так шоб сигналка не орала? А взагалі злодюга хренов думає як в однодумців магнітоли! а ше вчиться в міліцейській академії.... |
1) "ударопрочная тонировочная плёнка" сущесвует, яндекс тебе в поиск, просвещайся
2) не проще ли долбануть стекло забрать магнитолу и свалить, чем 2 часа окуратно снимать стекло с уплотнителем. 
_________________ Кто к нам с мечем придёт, от меча и погибнет! На том стояла, стоит и стоять будет земля Русская! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 21 Листопад 2010 19:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вікно знімається за 1хв. А 2 год. знімає той в кого руки з опи ростуть! Я 2 задні бокові і заднє кобове за 2-3хв. зняв без проблем, не пошкодивши скло і ущільнювац! До прикладу я з знайомим на 41 лобовуху за 20хв. поміняли
|
Повернутися до початку |
|
 |
zaporoj аЦЦкий гонсчег

|
Додано: 22 Листопад 2010 13:45 Заголовок повідомлення: |
|
|
Roskо писав(ла): |
Вікно знімається за 1хв. А 2 год. знімає той в кого руки з опи ростуть! Я 2 задні бокові і заднє кобове за 2-3хв. зняв без проблем, не пошкодивши скло і ущільнювац! До прикладу я з знайомим на 41 лобовуху за 20хв. поміняли |
неверю, сними видео и назови "снимание стекло мастером спорта по снимании стёкл за 60 секунд роско" 
|
Повернутися до початку |
|
 |
el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 22 Листопад 2010 15:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
да можно за 5-10 мин снять. Нужно 2 отвертки и, чтоб не поцарапать краску, их обмотать, например, термоусадкой
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 22 Листопад 2010 16:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
el_fuego писав(ла): |
да можно за 5-10 мин снять. Нужно 2 отвертки и, чтоб не поцарапать краску, их обмотать, например, термоусадкой |
я ізолентою обмотав наконечник викрутки....
2 zaporoj
буду в гаражі зніму і поставлю
|
Повернутися до початку |
|
 |
|