Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 03 Жовтень 2010 19:29 Заголовок повідомлення: Правда чи банальна інтернетовська найобка? |
|
|
Цитата: |
Древний конкурсный проект на тему "городской автомобиль недалёкого будущего": Далекий родственник Fiat 500 и непосредственный потомок ЗАЗ 965 прошел, что бы доказать, что маленького автомобиля тоже может быть много! Огромные «катки», разнесённые по бокам 3с, совместно с мощной тормозной системой обеспечивают превосходную управляемость в условиях города или горного серпантина. Передний и задний бампера оснащены диффузорами, направляющие воздушные потоки так, чтобы создать максимально возможную прижимную силу. 4-ёх цилиндровый V-образный турбированный двигатель объёмом 1.6л, развивающий 200л.с. при 3500 об/мин, в сочетании с 7-ти ступенчатой роботизированной МКПП – идеально подойдут для активного драйва. Максимальная скорость ограниченна электроникой на отметке 210 км/ч. Одной из изюминок 3с является его стеклянная крыша, состоящая из 4-ёх секций, сложившись за 8 секунд, может превратить хетчбэк в кабриолет. Автомобиль ориентирован на людей, ведущих активный образ жизни. Для тех, кто во времена глобальной урбанизации хочет выехав за мегаполис, наслаждаться каждой мгновением проводимым на природе… наслаждаться природой в движении – это ZAZ 3c! |
На другій фотці чітко видно значок з буквою З (на кришці багажника, такий який ставили на ранні таврії. Так от чи дійсно будуть випускати такі машинки чи то просто піар???
Стаття з нету фотки з драйв2.
_________________ Мій стиль, не ваша мода. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 03 Жовтень 2010 21:30 Заголовок повідомлення: |
|
|
хз,я такого не слышал.
но!
если это правда,то:
1)хрен наши сами такое разработают => инопомойка нашей сборки
2)оно как-то топором рублено,и на 965 похоже только 2 дверями
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zorg

Статус: Offline Зареєстрований: 06.10.2004 Повідомлення: 932 Звідки: Рівне
|
Додано: 03 Жовтень 2010 21:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
sanitar, ну ты гонишь! Еще очень похоже количеством колес! 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 03 Жовтень 2010 21:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Zorg писав(ла): |
sanitar, ну ты гонишь! Еще очень похоже количеством колес!  |
точно,про это забыл.
не,ну а правда,ну вот где в стилистике угадываются черты 965?
и посмотри на новые фиаты 600 и мини.вот у них четко видна стилистика.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

Статус: Offline Зареєстрований: 07.12.2009 Повідомлення: 3186 Звідки: Львів Моє авто: Багато Запорожців
|
Додано: 03 Жовтень 2010 22:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
sanitar писав(ла): |
.
не,ну а правда,ну вот где в стилистике угадываются черты 965?
и посмотри на новые фиаты 600 и мини.вот у них четко видна стилистика. |
ЇЇ звичайно немає, але це мені більше подобається чім той гавняний 600, фиат звичайно))
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 03 Жовтень 2010 22:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
sanitar писав(ла): |
хз,я такого не слышал.
но!
если это правда,то:
1)хрен наши сами такое разработают => инопомойка нашей сборки
2)оно как-то топором рублено,и на 965 похоже только 2 дверями |
Ну поперше це тільки концепт! Хрен його знає шо вийде на конвеєр, якщо ще вийде.... цілком можливо це буде таврія №2
Схожих рис з горбіком звичайно немає, але цеж не 965, а 3с!!!!
А мені ця машинка трохи подобається, хотя це то саме що їздити на 600 фіаті.... 
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roman lviv968m Грамотей Азаров №2

Статус: Offline Зареєстрований: 23.11.2009 Повідомлення: 1026 Звідки: ЛЬВІВ Моє авто: ZAZ 968M
|
Додано: 03 Жовтень 2010 22:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
НАЙОБКА 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 04 Жовтень 2010 00:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
недавно видел новость, в которой говорилось о возможном начале производства седана класса С.. на основе переработанного китайского авто. На мой взгляд, идея очень неплоха, если они просто усилят кузов и запустят в производство такую машинку
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Odinak

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2007 Повідомлення: 323
Моє авто: ЗАЗ 966B 1970г
|
Додано: 05 Жовтень 2010 00:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
ZAZ Forza - новий легковий автомобіль «С» класу, побудований на платформі китайської моделі Chery А-13. Запорізький автомобілебудівний завод планує почати його серійне виробництво вже з січня 2011 року.
Автомобіль буде вироблятися в кузовах седан і п'ятидверний хетчбек і оснащуватися двигуном обсягом 1,5 л. і потужністю 109 л.с. За даними неофіційних джерел, дизайн новинки розроблений італійським автоательє Pininfarina.
За словами голови правління ЗАТ «ЗАЗ» Микола Євдокименко, на заводі вже закінчується підготовка до виробництва, а в IV кварталі буде випущена пробна партія машин. Потужності підприємства дозволять випускати 35 тис. автомобілів ZAZ Forza на рік.
Презентація новинки вже відбулася на моторшоу в Києві. Але як з'ясувалося, машина буде коштувати дорожче продукції російського «АвтоВАЗу». За словами голови правління ЗАЗ Миколи Євдокименка, ціни на автомобіль будуть починатися з 80 тис. гривень (близько 312 тис. руб.). Для порівняння, вартість Lada Priora в базовій комплектації складає 289 тис. рублів.
У базовій комплектації ZAZ Forza оснащується кондиціонером, бортовим комп'ютером, водійськими і пасажирськими подушками безпеки і ABS. В якості опції покупцям буде доступний парктронік.
На першому етапі новинка буде випускатися тільки для внутрішнього ринку України, а після того, як її локалізація досягне 50%, керівництво заводу розгляне можливості експорту.
http://7day.org.ua/avto/210-zaz-forza-na-platformi-chery-a-13-zapustyat-u-seriyu-z-sichnya-2011.html
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 05 Жовтень 2010 01:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
Мало того, что китайская модель, так ещё и морда как у приорокалины.
Уж лучше бы тот кирпич с нотками "горбатого"(видать рисовал приверженец Пикассо).
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Roskо Львівський Маньяк

|
Додано: 05 Жовтень 2010 08:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ця гра називається вгадай відмінність?

|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 10 Жовтень 2010 13:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
3Д-картинки явно какой-то студент малевал по приколу. особенно, поржал с 1,6 турбо
никто никогда не заказывал такой проект
а заз форца - суровая реальность. китай наступает!
_________________ 050-5254195 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
SAS

Статус: Offline Зареєстрований: 26.05.2006 Повідомлення: 1157 Звідки: Медвин Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 13 Жовтень 2010 22:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
Деу Сенс по документам сейчас называется ЗАЗ FT698 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|