Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

пекло на колесах by Hell-Racer
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 104, 105, 106  Наст.

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Ницик
Неисправимый оптимист

Статус: Offline
Зареєстрований: 24.11.2008
Повідомлення: 1619
Моє авто: ЗАЗ 968М,ЗАЗ 968А

ПовідомленняДодано: 17 Березень 2010 15:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Чёрный
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Pistolet

Зареєстрований: 26.07.2006
Повідомлення: 1067
Моє авто: ЗАЗ-965Б'1969, М-407'1963

ПовідомленняДодано: 17 Березень 2010 22:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

черный полюбасу

slon

Зареєстрований: 09.10.2007
Повідомлення: 238

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 00:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Як на мене то темно-синій буде класно Twisted Evil
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Andriy_if

Зареєстрований: 13.11.2007
Повідомлення: 449
Моє авто: ЗАЗ - 965

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 01:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Зелений

Гоню

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 01:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Фіолєтовий, і наклейку на панель - Я ЕМО ... Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 01:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vadim_K писав(ла):
Фіолєтовий, і наклейку на панель - Я ЕМО ... Laughing

ФУ! Пошляк! Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 01:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ДА !!! Я ТАКОЙ !!! та щей який Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Spin

Зареєстрований: 18.03.2010
Повідомлення: 13
Моє авто: ЗАЗ 968M

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 11:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Cool
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3875
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 11:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Может розовенький Embarassed

seregazaz

Зареєстрований: 14.10.2009
Повідомлення: 343
Моє авто: заз965 1962г

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 12:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Думаю все в черном не стоит, так как будет скучно.. Все-таки жуж не того класса машинка... по моему неплохо было бы сочетание черного и светлого(серого, белого,бежевого) , правда в исполнении оно труднее... Да! и яркую строчку полюбому нужно... чтоб было "дорого" Wink
Повернутися до початку
Ницик
Неисправимый оптимист

Зареєстрований: 24.11.2008
Повідомлення: 1619
Моє авто: ЗАЗ 968М,ЗАЗ 968А

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 16:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Чёрный салон с белой строчкой,будет Cool
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Teddy Bear

Зареєстрований: 20.03.2008
Повідомлення: 1789
Моє авто: ЗАЗ 965А

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 18:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

черный с красным, как советские гробы.
и не забудь желтую тесемочку с верьёвочкаме. на сидушках складочки красной парчи, весь салон черный и желтая бахрома по всем торцам Confused

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 19:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Teddy Bear писав(ла):
черный с красным, как советские гробы.
и не забудь желтую тесемочку с верьёвочкаме. на сидушках складочки красной парчи, весь салон черный и желтая бахрома по всем торцам Confused

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2010 01:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?p=272966#272966
Повернутися до початку
ADVOKAT

Зареєстрований: 19.04.2007
Повідомлення: 651

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2010 17:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

смайлег для Воффки Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
John Warner

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2010 18:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

to ADV0KAT ты ему лучше смайлика в ЗАЗе подгони)))
Повернутися до початку
Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2010 21:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Йа тут это....кагбэ изменяю Жуже с...копейкой Embarassed
Подкинули работу - копейку к покраске подготовить Embarassed так что ткань я не купил и хз когда куплю. Карты уже завершил. Можно обтягивать. Диван тоже. Полочку вырезать - раз плюнуть.
Приборы переделал, уже даже Гене отдал...
Хто может просветить - сколько ткани надо на обтяжку дивана? И имел ли кто-то дело с реношными передними сидухаме? А то я не могу обшивку снять. Крючки отцепил от каркаса, пытяюсь стянуть, а оно с таким звуком, как будто что-то рвёццо Sad
Я не знаю, от какого рено эти сидухи - вот фотка:

З.Ы. Всё больше горжусь тем, что я - зазовод. Копейка настолько тесная, металл кузова вообще как бумага. Evil or Very Mad

Повернутися до початку
John Warner

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2010 22:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Hell-Racer писав(ла):
Йа тут это....кагбэ изменяю Жуже с...копейкой Embarassed
Подкинули работу - копейку к покраске подготовить
Embarassed так что ткань я не купил и хз когда куплю. Карты уже завершил. Можно обтягивать. Диван тоже. Полочку вырезать - раз плюнуть.
Приборы переделал, уже даже Гене отдал...
Хто может просветить - сколько ткани надо на обтяжку дивана? И имел ли кто-то дело с реношными передними сидухаме? А то я не могу обшивку снять. Крючки отцепил от каркаса, пытяюсь стянуть, а оно с таким звуком, как будто что-то рвёццо Sad
Я не знаю, от какого рено эти сидухи - вот фотка:
З.Ы. Всё больше горжусь тем, что я - зазовод. Копейка настолько тесная, металл кузова вообще как бумага. Evil or Very Mad

Коллега!

А вот тут ты прав - я с тобой согласен на стопицот процентов! Жигулёвская жесть - это реально ЖЕСТЬ, а не КУЗОВНОЕ ЖЕЛЕЗО

Повернутися до початку
seregazaz

Зареєстрований: 14.10.2009
Повідомлення: 343
Моє авто: заз965 1962г

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2010 22:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Наши жужжи самые жужжистые и никакие другие жужжи не пережужжат наши жужжи!!!
Повернутися до початку
raed

Зареєстрований: 17.10.2006
Повідомлення: 2237
Моє авто: ZAZ 968MD 1989г

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2010 23:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Hell-Racer писав(ла):
Копейка настолько тесная, металл кузова вообще как бумага. Evil or Very Mad

насчет тесноты можно поспорить) а вот металл...лично я делал дырки для крепления боковых зеркал на копейке с помощью шила и легким постукиванием молотка)

ездить учился в GTA
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 104, 105, 106  Наст.
Сторінка 32 з 106

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум