Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Я не найшов відповіді на моє питання може хтось знає!!!
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

Статус: Offline
Зареєстрований: 23.11.2009
Повідомлення: 1026
Моє авто: ZAZ 968M

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2010 09:52    Заголовок повідомлення: Я не найшов відповіді на моє питання може хтось знає!!! Відповісти з цитатою

Здрастуйте все.
У меня такой вапрос, я недавно хотів оформити ЗАЗ на генералку на десять років, пішов до нотаріуса а він подививсь по доках і сказав що
в особлива відмітка спадщина 2-х осіб прізвище ім'я а той що на спадщині находиться у полтаві і не може дати відмову від частки. З другої сторони вказаний власник нормально та як положино питання таке чи щось можна придумати, щоБ я оформив його без другого власника який находиться у полтаві.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 7163

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2010 17:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

рома, с такой ситуацией здесь никто не сталкивался. спроси у того же нотариуса. скорее всего, без второго совладельца никак, иначе бы не ставили отметку в техпаспорте. узнай у нотариуса, какой документ нужен от второго совладельца, чтоб тебе дали гендоверку. или возьми обычную доверку, с ней, я думаю, проблем не будет. не так много стоит тот запорожец, чтоб переживать, что хозяин его заберет. тем более, что и гендоверка такого не исключает

Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2010 18:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а що ти придлагаєш
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

Зареєстрований: 07.12.2009
Повідомлення: 3185
Моє авто: Багато Запорожців

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2010 19:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roman lviv968m писав(ла):
а що ти придлагаєш

Він пропонує шоб ти нікому мозги неіпав, а взяв звичайну довіреність!!!!

Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2010 19:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вони просту мутять коли є два власника
Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2010 20:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вони просту мутять коли є два власника

хай продадуть мені як донора!!!!! доречі за скільки ти його береш?!

Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2010 20:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

1400 грн
Повернутися до початку
Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2010 20:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а ти не знаєш скільки буде коштувати у Львові переофйормлення,
він зараєстрований буде треба ставити на облдік а потім снімати а взагалі що можна придумати. з переоформленням

Повернутися до початку
Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2010 11:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а в загаьному по Україні кого скільки винесло переоформити заз
Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2010 14:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я за спадщину і за те щоб поставити на облік, без ТО і нових номерних знаків заплатив 1800грн. +ТО і страховка ше 600грн.(мені змайомі робили)

Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2010 16:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в мене появилась ідея, чи можна так замутити.
Машина на власнику і все в порядку .
Можна так оформити щоб (не ставити на облік, а потім снімати) і вставити своє імя.

Повернутися до початку
Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2010 17:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в мене появилась ідея, чи можна так замутити.
Машина на власнику і все в порядку .
Можна так оформити щоб (не ставити на облік, а потім снімати) і вставити своє імя.

Ні неможна..... Ну хібашо маєш якось знайомого начальника в МРЕВО!

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2010 17:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Але впринципі можна... але треба поставити на облік, а для того полюбому треба тих 2 спадкоємйів, щоб потім вписати тебе в техпаспорт!

Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2010 17:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

от уй плоха плоха очень плоха такий заз був тыльки брати но доки запартачили
Повернутися до початку
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2010 22:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):
Але впринципі можна... але треба поставити на облік, а для того полюбому треба тих 2 спадкоємйів, щоб потім вписати тебе в техпаспорт!
та чого ви, хлопцi? намалюйте самi собi того техпачпорта. кольоровими олiвцями!
детский сад, честное слово. сейчас даже родственников не вписывают, с нового года!

Roskо
Львівський Маньяк
Львівський Маньяк

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2010 22:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

LEKS писав(ла):
Roskо писав(ла):
та чого ви, хлопцi? намалюйте самi собi того техпачпорта. кольоровими олiвцями!
детский сад, честное слово. сейчас даже родственников не вписывают, с нового года!

необовязково... Мого друга батя вписав його в техпаспорт міс. назад!!!! Правда він СБУшник

LEKS
Авторитетище
Авторитетище

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 00:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Roskо писав(ла):
необовязково... Мого друга батя вписав його в техпаспорт міс. назад!!!! Правда він СБУшник
это совсем другое дело. можно и на родственника оформить бумагу, что он совладелец - и тогда впишут. вообще, это бред конечно. все делают для того, чтоб получать временный талон. я лично против него ничего не имею, в определенных случаях от него есть польза. но это не должно быть принудительно.
да, и что значит вписал? что, ручкой дописали? или выдали новый техпаспорт с записью в графе "особые отметки"?

Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 01:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

в технічному паспорті на авто, старого взірця, ті що ламінувалися, я одного разу бачив вписано від руки особу, на право керувати, саме в графі особливі відмітки...після чого ставилася ще одна печатка і по новому заламіновувалося... з цього робимо ще один висновок, що бабло творить чудеса... Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Roman lviv968m
Грамотей Азаров №2

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 01:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

щоб воно в мене велось
Повернутися до початку
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2010 01:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vadim_K писав(ла):
в технічному паспорті на авто, старого взірця, ті що ламінувалися, я одного разу бачив вписано від руки особу, на право керувати, саме в графі особливі відмітки...після чого ставилася ще одна печатка і по новому заламіновувалося... з цього робимо ще один висновок, що бабло творить чудеса... Laughing
у самого еще недавно был такой техпаспорт. так вписано было внутри, то-есть его располовинили, внутри наискосок написали, что может управлять наташка-астерикс, и поставили печать. и это было не за бабло сделано, а просто так. причем в киеве, в мрэо-3! Shocked
главное, я когда жуж переоформлял, они его долго вертели, мол, как это так? я им говорю: это ж в вашем мрэо делали, не я, вот и ваша печать стоит! Laughing Laughing

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум