|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Vadim_K

Статус: Offline Зареєстрований: 16.02.2008 Повідомлення: 1863 Звідки: Львів
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ro968Ma
Статус: Offline Зареєстрований: 15.07.2009 Повідомлення: 191 Звідки: Чортків, Тернопільська обл.
|
Додано: 14 Грудень 2009 23:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ось вам і офіційні характеристики мотора розточеного до 79 мм. Думаю цілком схоже на правду, десь на форумі читав, що народні умільці ще за совдепу додумались розточувати під жигульовські поршня зазовські мотори. А інженери МеМЗа мабуть перевіряли практику в теорії. Правда в серію, скоріше всього, не пішло. Як і багато чого прогресивного в ссср.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

|
Додано: 15 Грудень 2009 00:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
дуже широко було поширено розточка під 78 мотоциклєтні поршні , правда там з пальцями тре було гратися, і проставки ставити, бо більший розмір від дна до центра пальця...є в наявності такий комплект б/у , шатуни, поршні гільши..., правда ставити шось не дуже хо таке 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 15 Грудень 2009 12:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
ИНТЕРЕСНАЯ ИНФА, СПАСИБО
ТАКОГО НИГДЕ НЕ ВСТРЕЧАЛ
ЕСТЬ ПАРА МЫСЛЕЙ ПО ЭТОМУ ПОВОДУ
1. В 90-Е НАЧАЛИСЬ ПЕРЕБОИ С ПОСТАВКАМИ ЗАПЧАСТЕЙ (В ДАННОМ СЛУЧАЕ МОЖ С РОССИЙСКИМИ КОЛЬЦАМИ 76,0), ПОЭТОМУ СТАЛИ СТАВИТЬ ХАРЬКОВСКИЕ ПОРШНЕВЫЕ, КОЛЬЦА НАВЕРНОЕ С ВАЗА ОДЕССКОГО ЗАВОДА
2. КОСВЕННЫМ ПОДТВЕРЖДЕИЕМ МОИХ ПРЕДПОЛОЖЕНИЙ МОЖЕТ ЯВЛЯТЬСЯ ОТСУТСТВИЕ ИНФОРМАЦИИ В КАТАЛОГАХ ЗАПЧАСТЕЙ.
3. В ТЕ ГОДЫ МАШИНЫ ЛЕПИЛИ ИЗ ТОГО, ЧТО БЫЛО. У МЕНЯ БЫЛ ЛУАЗ НОВЫЙ 92 ГОДА, ТАК ТАМ ВНУТРИСАЛОННОЕ ЗЕРКАЛО ЗАМЕНЯЛОСЬ БОКОВЫМ, ЕСТЕСТВЕННО ДЕРЖАЛОСЬ НА 1М ВИНТЕ, А ЗАЗИК 93 ГОДА БЫЛ БЕЗ ВНУТРИСАЛОННЫХ РУЧЕК И ЧАСОВ, А ТАКЖЕ НЕ БЫЛО ШУМКИ
_________________ Тот, кто не хочет слушать, не услышит и не поверит, а тот, кто верит и понимает, не нуждается в объяснениях.
О.Хайям |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zaz 968 1975 НенАвиЖу RamzesА
Статус: Offline Зареєстрований: 02.06.2009 Повідомлення: 2424 Звідки: от туда Моє авто: Geely mk new comfort 2011 Пежо 301 1,6hdi
|
Додано: 15 Грудень 2009 18:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Чето мне слабо вериться в это. Были движки заводские 1.3.Мощьность та осталась, крутящий момент тоже тот.Разгон такой как и 1.2? Там случайно не опечатка на вкладыше?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

|
Додано: 15 Грудень 2009 19:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
Zaz 968 1975 я звісно себе стримував раніше, але зара спитаюся, ти давно у психіатра обстежувався?, ти хоть раз в життю бачив характеристики 40?, там ж зовсім інші характеристи...ти вже навіть не смішиш мене, а зхарив своєю безглуздою дибільною впертістю
Спеціально для сліпих і впертих - терше для мотора з 76 поршнями(стокова сороківка) і для моторів під 79 поршня:
1) робочий обєм - 1197 і 1293
2)номінальна потужність по ГОСТ 14846-81, (кВт) л.с -
брутто - (30,8 ) 42 і (33 ) 45
нетто - (28 ) 38 і (30 ) 41
3)Частота обертання колінвалу мин-1(об/мин)-
брутто - 4400 і 3000....3800
нетто - 4300 і 2700...3200
4) Максимальний обертальний момент Н*м (кгс*м)
брутто - 74.5 (7.6) і 80 (8.2 )
нетто - (7.4) і 78.3 (8 )
Ще раз кажу що час розгону і контрольний розхід вказаний не мінімальний, і не розрахунковий, а середньо статистични, тобто гарантований заводом..
Zaz 968 1975 якщо ти ще не порбачив різниці між характеристиками, то раджу після психіатра, ще до окуліста звернутися...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Статус: Offline Зареєстрований: 02.06.2009 Повідомлення: 2424 Звідки: от туда Моє авто: Geely mk new comfort 2011 Пежо 301 1,6hdi
|
Додано: 15 Грудень 2009 21:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
У меня в книжке характиристики такие же для сороковки для 1.2 могу отсканировать. В каждой книжке по разному написано, так что какой верить. Лично мне уже всеравно был 1.3 мотор или небыло, какие его характеристики, знаю одно что для меня родной уже в далеком прошлом, что я никогда не вернусь к сороковке.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

|
Додано: 15 Грудень 2009 22:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ну так якого хера ти тоді тут засираєш???
Доречі, ти дійсно до окуліста звернися, я тобі надав дані по двум моторам, при чому на мотор 1.2 були взяті характеристики з 7 різних книшках по запорожцю, із 4 різних каталогах, а ще з чотирьох книжок в яких були характеристики сороівки, і як бачиш у мене всі дані співпали між собою зі стількох джерел по мотору 1.2 а в тебе нє...
ОТ ДУЖЕ ХОЧУ ЩОБ ТИ ЯК НАЙШИДШЕ ВІДСКАНУВАВ ТУ КНИЖКУ !!!!!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 15 Грудень 2009 23:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
вадим, что-то от тебя все-время слова какие-то нехорошие идут. может,будешь поспокойнее?
"- что это он все: холоп да холоп?!
- а это у него роль такая.
- это роль ругательная и прошу ее ко мне не применять!" ТМ (иван васильевич меняет профессию)
_________________ 050-5254195 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
ENERGI
Статус: Offline Зареєстрований: 08.08.2008 Повідомлення: 19
|
Додано: 15 Грудень 2009 23:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
А чого зразу на Вадима наїжджати?? Він все правильно пише, питається. а от Zaz 968 1975 вперся як осел в стіну і почав тему портити, то реально захарює, так як проблема не вирішується..
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
polus

Статус: Offline Зареєстрований: 20.05.2009 Повідомлення: 747 Звідки: kiev Моє авто: 74 Vintage 09
|
Додано: 15 Грудень 2009 23:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
у второго моего брата был зеленый мыльнитса30 поставил агрегат40 и расточил под ВАЗ быстрый сцуко был и мащавый не грелся .ездили мелитополь - воронеж 140 СРЕДНЯЯ и ресурс был как завод прописал .единственно ЗИМА трабл.некомфорт. тогда на дорогах 2106 пировали-так они в жопе были, и очень нервничали по поводу обгона ЗАЗОМ ихних жиг.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 15 Грудень 2009 23:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
ENERGI писав(ла): |
А чого зразу на Вадима наїжджати?? Він все правильно пише, питається. а от Zaz 968 1975 вперся як осел в стіну і почав тему портити, то реально захарює, так як проблема не вирішується.. |
поверь, я тоже могу написать, что вы как ослы - уперлись в поршня на 79 и ниипет. но я ж этого не делаю!
"- господин судья, могу ли я назвать истца грязной, жирной, мерзкой свиньей!
- нет, вы не можете называть истца грязной, жирной, мерзкой свиньей!
- в таком случае, я не буду называть истца грязной, жирной, мерзкой свиньей!"
|
Повернутися до початку |
|
 |
madmobile

Статус: Offline Зареєстрований: 08.09.2007 Повідомлення: 4179 Звідки: UA.Kiev,Vishorod Моє авто: 968М red; 965A 1966
|
Додано: 16 Грудень 2009 00:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
LEKS писав(ла): |
поверь, я тоже могу написать, что вы как ослы - уперлись в поршня на 79 и ниипет. но я ж этого не делаю!
|
так тема называется Расточка под ВАЗовские поршня
а не замена на тавро двиг или МеМЗ-968 говно 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
polus

Статус: Offline Зареєстрований: 20.05.2009 Повідомлення: 747 Звідки: kiev Моє авто: 74 Vintage 09
|
Додано: 16 Грудень 2009 00:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
а в наше время заз моторы говно товарищи,говно потому шо нет хороших комплектующих -один сырец нахрен .не гдето есть но нам не подходит 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
ENERGI
Статус: Offline Зареєстрований: 08.08.2008 Повідомлення: 19
|
Додано: 16 Грудень 2009 00:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
polus писав(ла): |
а в наше время ЗАЗ моторы говно товарищи,говно потому шо нет хороших комплектующих -один сырец нахрен .не гдето есть но нам не подходит  |
Я думаю той хто шукає той находить, але розточена 40 так достойно пре + ще врахувати ностальгію))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

|
Додано: 16 Грудень 2009 00:29 Заголовок повідомлення: |
|
|
LEKS я звісно розумію про що ти говориш, але як я вже писав то навіть не смішно...про те що ми вперлися, так це твоя справа, без питань, пиши що всі хто бавиться з рідним неправильно роблять, і треба інший мотор, я навіть слова проти того кривого не напишу в тій темі, я розумію що ти найшов собі колегу по установці іншого мотору, не маю нічого проти, НО, ти знаєш, уже реально захарило читати цей мараз на форумі, ти перелмистай і глянь, тут уже у всіх темах я чув що тавро мотор то "ВЕЩЬ", тема як називається, розточка мотора чи заміна мотору, нах таке писати?, він дійсно вперся як осел... ти перелистай і прочитай як розумна людина останні 6-7 сторінок шо він тут городе, йому реальні факти подають, а він всеодно - вітер в харю я фігарю...може перше йому тре було так сторінок 4 назад зауваження зробити, і не булоб цього всього..... бо з останньої його відповіді чогось якось в глибині душі я себе відчув так ніби я "піздун", тай взвгалі зі всіх його відповідей, коли реально посилання даєш. він навіть не читаючи починає бакланити мене що я поршня з ложок собі постави, і на галімій по його сороковці їзджу швидше ніж він з тавро мотором...ну абсурд дійсно якийсь, то вже не смішно...ну як можу я себе вести якщо людина сліпа виходячи з того як він себе виде і що пише і технічно не грамотна...про що може бути мова, нашо тоді тут писати з биттям себе кулаком в груди... раз я не правий і образив то я дико вибачаюсь,і про те що я сваритися з ним не хочу то я писав уже в темі про вакумний підсилювавч...давай те так, створіть тему з голосуванням, і назвіть чи схарив вас Zaz 968 1975 зі сввоєю балаканиною про тавро мотор, і все стане на свої місця... а ще краще буде ми пишемо в цій темі по темі, і я ні слова кривого нікому не кажу, але інша сторона хочаб вчиться читати і повноцінно відповідати на птання чи зауваженняінших, конструктивно їх обгрунтовуючи, а не заявляти що то "опичатка" чи помарка...ви гляньте на тираж того вкладиша, тай буде те знати скіки моторів завод планував випустити...
На разі всім дякую за увагу, і ще раз прошу пробачення тих кого я образив...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

|
Додано: 16 Грудень 2009 00:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
если б не ругня по тавромотору, в этом топике сейчас было бы 9 ответов и она лежала бы где-нибудь на 3 странице от начала. повторюсь - результатов по переходу на поршневую большего диаметра практически нет, полезных результатов - почти ноль. а замен двигателей даже по форуму - десятки.
да тому же вадиму если бы сейчас поставили хотя бы таврийский двиг, а потом сняли и вернули сороковку на 79, он бы первым сказал, что стало хуже - верните назад "тавропомойку"
|
Повернутися до початку |
|
 |
Vadim_K

|
Додано: 16 Грудень 2009 00:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
LEKS я їздив на машині з тавро мотором, але ти знаєш...як би то сказати...все добре, тіки от немає того духу дирчащого заді мотору...повітряника, в тому для мене і є весь як то кажуть смак в тій машині...Люди, давайте хоть трохи збережемо оригінали тих машин, я маю рідний мотор свого апарату, і його не форсую, а роблю всякі розточки, 3 компресійне тіки за ради того, що свої теоретичні знання хочу ще практичними підтвердити, мені то цікаво, невже то гірше ніж я б по кабакам би шлявся....з такими розмовами, давайтк переваремо наші машини на бази передньо привідних..тож краще ніж тавро мотор...я від вас трохи в шоці... , краще б ви відповіли на моє питання...хоть хтось, хоть щось... 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Nazgul

Статус: Offline Зареєстрований: 14.05.2004 Повідомлення: 2090 Звідки: Сумская обл.
|
Додано: 16 Грудень 2009 12:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
LEKS писав(ла): |
если б не ругня по тавромотору, в этом топике сейчас было бы 9 ответов и она лежала бы где-нибудь на 3 странице от начала. повторюсь - результатов по переходу на поршневую большего диаметра практически нет, полезных результатов - почти ноль. а замен двигателей даже по форуму - десятки.
да тому же вадиму если бы сейчас поставили хотя бы таврийский двиг, а потом сняли и вернули сороковку на 79, он бы первым сказал, что стало хуже - верните назад "тавропомойку" |
Ну я езжу с поршневой 79......Точнее щас уже братан.....
Какие нужны результаты? Мотор уже лет 5 как откапитален......
Ездит, тянет хорошо, заводится в мороз без бубна, ездил на нем на море без намека на перегрев ....Какие еще результаты нужны?
Если девайс нормально работает, то что о нем писать? Работает себе и работает.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
Додано: 16 Грудень 2009 19:06 Заголовок повідомлення: |
|
|
Vadim_K писав(ла): |
LEKS я їздив на машині з тавро мотором, але ти знаєш...як би то сказати...все добре, тіки от немає того духу дирчащого заді мотору...повітряника, в тому для мене і є весь як то кажуть смак в тій машині...Люди, давайте хоть трохи збережемо оригінали тих машин, я маю рідний мотор свого апарату, і його не форсую, а роблю всякі розточки, 3 компресійне тіки за ради того, що свої теоретичні знання хочу ще практичними підтвердити, мені то цікаво, невже то гірше ніж я б по кабакам би шлявся....з такими розмовами, давайтк переваремо наші машини на бази передньо привідних..тож краще ніж тавро мотор...я від вас трохи в шоці... , краще б ви відповіли на моє питання...хоть хтось, хоть щось...  |
У меня тавромотор дырчит как родной. из двой ных глушителей сварен в один. один как резонатор второй как глушитель.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|