Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

лёню везут в дурку)))))))))))))

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
sanitar
лентяй

Статус: Offline
Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11631
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 13:32    Заголовок повідомлення: лёню везут в дурку))))))))))))) Відповісти з цитатою

Временная комиссия Верховной Рады по вопросам расследования обстоятельств нарушения Конституции и законов, принятия противоправных решений должностными лицами Киевского городского совета и ее исполнительного органа единогласно приняла решение о проведении психиатрической экспертизы председателя Киевской горгосадминистрации Леонида Черновецкого. Об этом заявил народный депутат от БЮТ Владимир Яворивский, сообщает его пресс-служба.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Teddy Bear

Зареєстрований: 20.03.2008
Повідомлення: 1789
Моє авто: ЗАЗ 965А

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 13:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

УРАААААААААА!!!!!!!!!
леню в космос!!!!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 17:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Kostyany4

Зареєстрований: 30.03.2008
Повідомлення: 492
Моє авто: Trek 3700 disc

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 20:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

хахаха!!!
Laughing
синие человечки!!!!))))

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 22:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А еще сорвал выступление "95 квартала" Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Teddy Bear

ПовідомленняДодано: 14 Березень 2009 22:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

интересная ситуация Rolling Eyes если черновецкого признают психом, то все его постановления признают не действительными Rolling Eyes
а с другой стороны, с психов взятки гладки, и они не подвергаются уголовному преследованию. а жаль Crying or Very sad
у меня такое впечатление, что леня спецом это делает, дабы его не посадили Rolling Eyes
будет себе тихонечко сидеть на пенсии и со справочкой о недееспособности но на воле Evil or Very Mad

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 15 Березень 2009 12:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тоже считаю это самым вероятным вариантом.

Да и изначально косит под дурачка, чтобы все дебильные постановы проходили как в анекдоте "а я с теми чуваками поспорил, что тебя обосцу, а ты еще и ржать будешь"...

Повернутися до початку
Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 3994

ПовідомленняДодано: 17 Березень 2009 21:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Teddy писав(ла):
интересная ситуация Rolling Eyes если черновецкого признают психом, ....
Давайте не будем такими наивными!

Teddy Bear

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2009 10:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
KlimoFF106

Зареєстрований: 19.01.2008
Повідомлення: 212
Звідки: Бердянск, Запорожская обл. Украина тел 099 02-10-500 093 731-58-48
Моє авто: 968М-М412-ГАЗ2410-ВАЗ2106-ЗАЗ1102-FordOrion-ToyotaCarina-OpelAscona

ПовідомленняДодано: 19 Березень 2009 11:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

да уж.... Very Happy

968М (2 шт 92 и 94) проданы - М412 '69 у брательника- ГАЗ2410 '88 продан - ВАЗ2106 '77 продан - ЗАЗ1102 '92 продан - Ford Orion 1,6D '86 продан - Toyota Carina '75 для души- Opel Ascona 1.8i '86 для езды - ЗАЗ Славута '2007 для работы
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
dvgvalera

Зареєстрований: 02.03.2009
Повідомлення: 781
Моє авто: ЗАЗ-968м

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2009 11:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В свете последних событий этот Ленька начал гнать по полной.То поет,то бегает,то заплывы делает.Лучше бы он сделал заплыв не перед камерами,а для киевлян сделал что нибудь хорошее.Решил покозать на публику какой он певучий и здоровый.Прямо "бык" какой то! Laughing

KlimoFF106

Зареєстрований: 19.01.2008
Повідомлення: 212
Звідки: Бердянск, Запорожская обл. Украина тел 099 02-10-500 093 731-58-48
Моє авто: 968М-М412-ГАЗ2410-ВАЗ2106-ЗАЗ1102-FordOrion-ToyotaCarina-OpelAscona

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2009 15:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я ба даже сказал так - не бык, "бычара" Laughing космический)))

968М (2 шт 92 и 94) проданы - М412 '69 у брательника- ГАЗ2410 '88 продан - ВАЗ2106 '77 продан - ЗАЗ1102 '92 продан - Ford Orion 1,6D '86 продан - Toyota Carina '75 для души- Opel Ascona 1.8i '86 для езды - ЗАЗ Славута '2007 для работы
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Teddy Bear

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2009 17:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ одержав лист від Міністерства охорони здоров`я України з пропозицією пройти психіатричну експертизу. Про це повідомив сам Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ на зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Росії в Україні Віктором ЧЕРНОМИРДІНИМ сьогодні в мерії.

Як передає кореспондент УНІАН, мер Києва звернувся до В.ЧЕРНОМИРДІНА як дуаєна з проханням дати оцінку рішенню тимчасової слідчої комісії парламенту про проведення психіатричної експертизи Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО.

“Жах у тому, що вчора ми одержали лист від Мінохоронздоров`я, яке теж підключилося до переслідування Київського міра, щоб я пройшов психіатричну експертизу”, - повідомив Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

Він висловив сподівання, що у посла немає сумнівів з приводу того, що він здоровий.

“Я абсолютно здоровий, я не боюся експертиз, але жах полягає у тому, що наше законодавство передбачає насильницьке усунення мене з посади, якщо експертиза визнає мене неосудним», - сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

При цьому він наголосив, що не піде ні на яку експертизу. «Звичайно, я ніколи ні на яку експертизу не піду – це моє принципове рішення, тому що люди здібні завжди мають дивацтва. Це властивість людей великих», - сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, навівши як приклад Достоєвського, Ейнштейна і Ломоносова. За словами мера, геніальність завжди межує з безумством. «Це чиста правда, немає в світі жодного видатного політика, бізнесмена, який не був би дивним, тому що дуже багато справ», - додав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

оригинал

Останній раз редагувалося: Teddy Bear (20 Березень 2009 17:29), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2009 17:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Teddy писав(ла):
дуаєна

че это за слово?

Цитата:
«Звичайно, я ніколи ні на яку експертизу не піду – це моє принципове рішення, тому що люди здібні завжди мають дивацтва. Це властивість людей великих», - сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ,

и поправил шляпу Наполеона Laughing

Повернутися до початку
Zanoza
Красива! Талантлива! Скромна!

Зареєстрований: 03.08.2007
Повідомлення: 1240
Моє авто: ЗАЗ-965 64г.

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2009 17:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ДУАЄН, -а, ч. Особа, яка очолює дипломатичний корпус в якійсь країні.

sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2009 18:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

пасиб,не знал... Embarassed
Повернутися до початку
Zanoza
Красива! Талантлива! Скромна!

Зареєстрований: 03.08.2007
Повідомлення: 1240
Моє авто: ЗАЗ-965 64г.

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2009 19:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я тож не знала, но стало интересно.......
а то при быстром прочтении "даун" получается Smile

dvgvalera

Зареєстрований: 02.03.2009
Повідомлення: 781
Моє авто: ЗАЗ-968м

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2009 00:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zanoza писав(ла):
я тож не знала, но стало интересно.......
а то при быстром прочтении "даун" получается Smile

Ха-ха-ха! Laughing Я ща чуть со стула не упал

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум